Faamoemoega - teuga, pe

Anonim

O le tekonolosi o le fausiaina o se malosi o le fausiaina o se faʻataʻitaʻiga o le fausiaina o le fale e lua-faleoloa ma le atoa o le 256 m2

Faamoemoega - teuga, pe 12539_1

O tagata taʻitoʻatasi uma o le a fausiaina o se atunuʻu e manaʻo i le mea e mafai ai ona faʻaaoga le malosi tele e mafai ai - ua uma ona e le taugofie, ma o tausaga uma o le a taugata ai. O le a matou faamatalaina pe tusa o le lua tausaga ua mavae na faia ai se taumafaiga ina ia fausia le malosi e fau ai le malosi, o lona uiga, o le fale mo le tamaoaiga, o se fale i tupuaga.

Manuni - Teu ma Fale Green - o lo matou lumanaʻi?

Tagata soifua ua leva ona malamalama o punaoa faalenatura e le aoga, ma amata fausia so- fale-aoga tele. O lenei faiga sa alu mamao i taimi nei i nei fale ua le toe umi le sefe, vai ma isi punaoa, ae aua le gaosia le natura o tagata o loʻo nonofo ai, ma o le malosi na fausia i le tutusa taimi vevela. O sea tupe i le natura o le fale na taʻua "Green".

Ae afai o Europa ma le Iunaite Setete ua leva ona mai tala mo le tele o galuega mo le fausiaina o fale e sili ona lelei, o le isi itu o fale, o le vaega o le vaega tele-tele Tofotofoga, suʻega fale fale e fausia. Ae na o le tele-iunite. O o, ina ia maua ai le tele o faʻavae o le malosi o le faʻaolaina i le fausaga tumaʻoti faʻalilolilo, a o leai se taʻutalaga. E ui i lea, e ono aliali mai fale tumaoti ma le malosi o lo tatou Tama. I le mataupu o le mataupu, o le a matou taʻuina e uiga i le a le a siʻosiʻole (Lusia) kamupani i le 2008-2009. Faia se fale faapena. Ae muamua tatou fuafuaina ma ni manatu o loo i ai i lenei nofoaga.

Manuni - Teu ma Fale Green - o lo matou lumanaʻi?
Ata 1.
Manuni - Teu ma Fale Green - o lo matou lumanaʻi?
Ata 2.
Manuni - Teu ma Fale Green - o lo matou lumanaʻi?
Ata 3.

1-3. O le 3D vaega (1) e aofia ai le lua tutusa-faʻatulagaina o le udd med mesh Armofamocs, fesoʻotaʻiga e ala i le dalysyrene o le postisyrene. Faʻafetai i lenei vaʻaiga, e maualuga le malosi o le malosi ma le aoga a le fale. Afai e te manaʻomia le tipiina o se mamanu i se tele o le faia o le tatalaina poʻo se vaʻaiga o le faʻavae o le faʻavae, o loʻo faʻaaogaina e pei ona taua: 2, 3) o loʻo tipi ma le malosi o loʻo iai ma le mama o itu, Ma o se kolisi masani-bamm com.

Tuuina Atu Punaoa

O le upu "malosi le malosi" fale na aliali mai pe a maeʻa le malosi o le 70s. Ghx senituri, ina ua siʻitia ai le Tulafono Faavae o le Vevel e 2-3. O nei foʻi o nei faʻamasinoga na faʻaleleia ma sili atu le mama, o se taunuuga o le lua faʻamuamua Tuʻuina mai: O fale malosi (Dne) ma Ultra-maualalo le malosi O le tausaga faʻaletausaga o loʻo taumafaina mo le muamua o nei (dne) o le 30-70 kw x h / m3, mo le lona lua (25-30 ki.

Manuni - Teu ma Fale Green - o lo matou lumanaʻi?

O le iʻuga o le siʻitia o le faʻavae o le malosi faʻasao na foliga mai o le lua sili ona faʻaalia manatu: "Malolo" ma le "malosi". Fale pasi (mai le Igilisi. O le fale pasi) o se fausaga, o le vaega autu o le paʻu o le mana o le taumafaina (e le sili atu nai lo 10% o le malosi faʻaalu) O lenei faaitiitia e mafai ona 'ausia gofie ona o le mea moni o le olo le fale e mafai ai ona tosoina le vevela mafai ma taofia ai le vevela i le avanoa nofoaga, e aofia ai ma le fausiaina o totonu o tagata. O le faia lea o lenei mea, o le 'fausiaina e tatau ona puʻupuʻu, maualuga le tulaga, e masani ai ma le malamalama lelei. Ia mautinoa e faʻaaoga le system o sapalai ma oso tele i le ea ma le toe maua mai o le ea.

Galue i le fale (mai le Igilisi. Galue fale) o se tuʻufaʻatasiga o le pasi ma atamai. Faafetai i lenei, e na o ia e fia tupe maua sina maoaʻe, ae o loʻo te manaʻomia foi le tau taua na te taumafaina. O le mea autu, e oʻo lava i lenei tulaga maualalo o le fale faʻamalosi e ono faʻaaogaina le malosi o le la, matagi, le vevela o le lalolagi. Ua maeʻa ona fausia fale galue i le tele o atunuʻu Europa, ma ia Tesema 2010. O leisi fale na faataatia i Rusia. O la matou mekasini e mautinoa lava faʻamatala pe faʻapefea ona teuteuina o le a fausiaina.

Manuni - Teu ma Fale Green - o lo matou lumanaʻi?
Ata 4.
Manuni - Teu ma Fale Green - o lo matou lumanaʻi?
Ata 5.
Manuni - Teu ma Fale Green - o lo matou lumanaʻi?
Ata 6.
Manuni - Teu ma Fale Green - o lo matou lumanaʻi?
Ata 7.

4-6. O papala ma le paʻu uaea faʻapipiʻi i le tatalaina o le faamalosia, muamua ona faʻavaeina i le faʻavae (4). Na poloka ai soʻoga o loʻo poloka le aulosi i le aumea i le sologa lelei o le fesoʻotaʻiga (5). Mai luga, o avanoa i itu uma e lua sa faʻamalosia e le faʻamalosia o tootoo, i luga o tulimanu o le grid ma i le tino na foliga (6).

7. O le tulimanu o laina o panels ma fafo ma mai totonu, faʻamalosia i totonu, faʻamalosia i luga o le faʻamalosiʻau roods, ona ufiufi lea i le itu taumatau o le grit.

Inconile, e uiga i le manatu o le "lanumeamata fale" (mai le Igilisi. Green fale). E le naʻo le igoa o le faʻavae o le fausiaina ma le faʻagaioiga o fale-lelei-lelei fale, e faʻamoemoe e faʻaititia le tulaga o le taumafaina o le malosi ma mea e sili atu ona faʻamalieina ai le lelei o fale ma lo latou mafanafana. O le atoaga atoatoa o filosofia e faʻavae i luga o le manatu o le sefeina o punaoa faalelalolagi ma "felagolagomaʻi" i le siʻosiʻomaga, e faʻatatau i le lalolagi, vaʻai le "IVED", 200; , N 3).

O le aano o le manatu e pei ona taua i lalo. Fale lanumeamata o loʻo aʻafia ai le malosi, tamaoaiga tamaoaiga ma siosiomaga. O lona uiga o le le taumafaina o le tino o le sili atu 25% i lalo ifo o le masani ai, ma ina ia e ausia lea, i le taimi e faʻaaoga ai mea leaga o le fale o le fale, pe faʻamutaina ai . E manaʻomia foʻi e mafai ona toe faʻaaogaina. O le amio a le tamaoaiga i mea faʻalenatura faʻapea ma faʻaititia le taumafaina o le vai mama, mo le faʻaaogaina lelei o fola (mo le fufuluina o fola, o loʻo faʻatulagaina ma otaota mea) o timuga ma otaota. E tatau ona fausia fale lanumeamata, fai atu i uiga uiga ese o le tau o le lotoifale, aganuʻu ma aganuʻu o le faitau aofaʻi ma le ogatasi ma le laufanua. Ma o lenei, pe a matou feagai ma le faaupuga o le fausiaina o le malosi tele, o le a matou agai i faʻataʻitaʻiga.

O le a le manatu?

O le tagata lē suʻesuʻeina o le fale faigaluega e aoga tele. Na ia filifili o lona fale e tatau ona faʻaumatia le tele o malosi tele e mafai ai, lea o le a faʻaititia ai le faʻagaioiga o tau, ma toe foʻi le tele o le fau o le fale. Faatino le faitauga o ia na ia aoina i le faʻaaogaina o metotia faʻauma i onapo nei.

Manuni - Teu ma Fale Green - o lo matou lumanaʻi?
Ata 8.
Manuni - Teu ma Fale Green - o lo matou lumanaʻi?
Ata 9.
Manuni - Teu ma Fale Green - o lo matou lumanaʻi?
Ata 10.

8-10. Ina ua ova mai le tele o le potu i luga o le potu malolo, faʻapea foi i le taumalulu na tafe ai, lea na latou fuafuaina e faʻaaoga ai le Gleparamic Greak, 3'tu-faʻavae faʻavae faʻavae i konepese. Sa faia sao i latou i le tele o auala. O koluma o se tamai vaega (8, 9) faia mai le M300 Monolithic sima e faaaoga ai se masani masani ona aveese. O se manatu (m-speped) Lawon (10) na faia mai le 3D panels ma ma mulimuli ane o le aufaitau o le sima ma le sima. Na faʻatasi koluma faʻatasi ma le utupoto i le va o le 3D ogaumu e fausia ai le pa o le paoa o le fale.

Tagata tomai faapitoa a le kamupani, lea na ia faatonuina le faatinoina o le fuafuaga, maua ai le tali lea: fau puipui mai le soli o le 3D panels e lua o le sigisili, fausia luga o le metotia Lea e sili le malosi, ae o le mafanafana o le fausiaina o fale, ona faʻamausaliina pa i fafo atu o Ferera sima. O mea e mafai ona faʻaalia e le Hormal Campations o le puipui e aofia ai le 120mm polystyrey o loʻo faʻapipiʻiina i luga o itu uma e lua o le sima (RO) i le 4.1M2 x c / w , o le tele o mea e sili atu ai le snip 23-02-2003 "Puipuiga o fale" mo le ogatotonu o Rusia. O le faʻasino igoa o le faʻaititia o le pisa o le a 60db. O le pule o nei mea na matua faamalieina.

Faavae

Amataina o se tala e uiga i le faavae, matou te vaʻai atu o loʻo maua le nofoaga o le fausaga o le nuʻu, ma i luga o le vai e toetoe lava o le "nuu. E oʻo lava i se tamai timuga na liliu mai ai lenei teritori i le saʻo o le swamp. Malamalama e le mafai ona fausia i luga o se togafiti, o le tagata faʻatau na filifili e faʻateleina le eleele o le tusa o le 1m.

Sa tape le eleele, ua matua nupalaina - e foliga mai ua matutu. Ae o le taimi lava na amata ai ona latouli le ulofi muamua i lalo o le tulaga soloia o le fua, na vave lava ona tumu i vai. Na manino mai ai mai le potu i lalo ma e oʻo foi i le lipili e le tatau ona teena le paʻu. Peitaʻi, sa vave lava ona faʻataʻitaʻi i ai. Na matou matuā faʻamaua lelei i le loloto, ma le faʻatinoina o le faʻamalosia i totonu, lafo le palugatiti ma se lapoa o le 250mm. Na nonoa e File le Monolithic DayTTork ma ufiufi le avanoa i le va o lona "lipine" oneone. Sa taua tele le alaga o le sima i luga o le oneone, lea na faataatia mai i se faaputuga mea faigaluega, ma ia o papatusi o le ie o le polystyrene. Na ufitia i latou i le isi vaega o le susu, i luga o le vaega faamalosia, ona lafo ai lea o le monolithic sima ma le mafiafia o 120mm.

Manuni - Teu ma Fale Green - o lo matou lumanaʻi?
Ata 11.
Manuni - Teu ma Fale Green - o lo matou lumanaʻi?
Ata 12.
Manuni - Teu ma Fale Green - o lo matou lumanaʻi?
Ata 13.
Manuni - Teu ma Fale Green - o lo matou lumanaʻi?
Ata 14.
Manuni - Teu ma Fale Green - o lo matou lumanaʻi?
Ata 15.
Manuni - Teu ma Fale Green - o lo matou lumanaʻi?
Ata 16.
Manuni - Teu ma Fale Green - o lo matou lumanaʻi?
Ata 17.
Manuni - Teu ma Fale Green - o lo matou lumanaʻi?
Ata 18.
Manuni - Teu ma Fale Green - o lo matou lumanaʻi?
Ata 19.

11-15. A uma ona potopoto ai puipui o le fogafale muamua, 3D pulepupuni potu na tuuina ia i latou. Ina ia aloese mai a latou faʻaletonu i le faʻagasologa o le faʻaogaina o le sima, le tumau le tumau i tua (11). O le pito i luga o itu uma e lua na faʻamalosia e le manaʻomia numera o le faʻamalosia o roods, lea e mafai ai ona faʻateleina le avega i luga o le lugala (12). I luga o le tulaga o le panels i se laasaga o le 250 mm, o le faʻamalosia o le faʻataʻitaʻiga na tuʻuina atu ma faʻamalosia i le latou faamalosia faamalosi. A maeʻa le talatala, i nei nofoaga, faamalosia sima o loʻo faʻataʻalo i luga ma taʻoto i luga o puipui o le faitotoʻa muamua o le fusi mononithic faʻavae. Puipui, rods ma mesh faʻamalosia 3d-pnels i luga o faʻataʻitaʻiga fausaga (13-15).

16-19. Ina ua maeʻa le fonotaga a le puipui o pa puipui ma le ufiufi o le fogaeleele muamua i le va o papatusi o polysyrene ma le faʻamalosia o vai vevela ma faʻamafanafanaina o loʻo taoto (18) ma le eletise na faataatia (18) ma le eletise na faataatia (18) ma le eletise na faataatia (18) ma le eletise na faataatia (18) ma le eletise na faataatia (18) ma le eletise na faataapeape (18). O le faia o lenei mea, i Plysstyne o Satynender ma le lauulu na faia ai le augutu. O lea foi o le vai vevela i paipa o loʻo taoto i luga o le ipu pito i lalo e le malu, o le vaega o le pito i lalo o polysyrene o lena faga (19) na aʻafia. I se taimi mulimuli ane o nei paipa na lafi se sima.

O le tofiga filifilia e fetaui lelei ile pali tekonolosi o le fausiaina o puipui. O le mea moni o le mea moni mo le faʻapipiʻiina o le 3D panels, faʻamalosia o fetauiga mai le Faavae (SOAMA-10MER-500m-500m) o puipui e tatau ona ada i totonu o puipui - totonu. O mataupu ia ua fuafuaina ina ia taofia ai le tau o le tau o le laufanua uma na le alualu i luma ma agaifanua. Na faia i latou i le faigofie auala, o le faatulagaina o le faʻamalosia o tootoo i le malu o le siʻosiʻomaga o le monolithic plate.

Le faavae o le mamanu o puipui

O le faʻavae o le fale tekonolosi o lenei fale o le faʻaaogaina o le 3D panels, o le ata lea o loʻo faʻaalia auiliili i le ata. O le Scanted faʻaopopo na o le mafiafia o le faʻaaogaina o le polystyrene o loʻo faʻaaogaina mo le puipui pito i fafo o le 120 mm, mo totonu, 100mm, mo vaega - 50mm. O le numera o le numera o tagata mai le 100 pcs / m2 (mo pa puipui) e oʻo atu i le 200 PCs / M2 (mo luga o panep panels). O le mea moni e mafai e tagata o le ulo ai i le ata i le tulimanu, e le gata e maua ai le tulaga lautele o le le mautonu, ae le faʻatagaina foi ona suia le autu.

O uarota na faʻaaogaina mo le fanauina o puipui, o le faʻamalosia o le a maua mai i le autu mo le 19mm, i totonu o se vaega-i-16mm. O le tele o le vaega ma le umi o le 3m ma 1.2m lautele ma se ipu o polystyrene foma 120mm mafiafia o le 27 ks ", 2009, N2).

Manuni - Teu ma Fale Green - o lo matou lumanaʻi?
Ata 20.
Manuni - Teu ma Fale Green - o lo matou lumanaʻi?
Ata 21.
Manuni - Teu ma Fale Green - o lo matou lumanaʻi?
Ata 22.
Manuni - Teu ma Fale Green - o lo matou lumanaʻi?
Ata 23.

20-21. Ma le mago o le sasaa (20), o le matutu palt (oneone faʻapipiʻi, sima, palu, paʻu faʻaopoopo) o loʻo utaina i se faʻapitoa faʻapipiʻi (21). O le mea lea o le aia ma le taofiga o le ea e fafaga i totonu o le au tau. O mea taua a le aiga o loʻo fefiloi ma le vai ma e fiafia i le ea tafe i le mea e tupu ai.

22-23. Feula i le mea na suia (22), o le sima faʻapipiʻi e matua faʻalauteleina ai, ae o le vaega o ia (e oʻo i le 25%) i lalo ma pa'ū i lalo. O le mafiafia o le vaega na talosaga mo le tasi taamilosaga e 40-60mm (23). O le a le fausiaina o puipui o le fogafale lua, o mea uma na faamatalaina muamua ua faamatalaina atoa.

Faʻafoʻi puipui mai le 3D panels amata i se tasi o tulimanu, lea e fesoasoani vave loa e tuʻuina atu le fausaga malosi. Na aumaia faʻatasi le papala ma le tatalaina o le faʻamalosia o le uaea uaea. O le tulimanu puʻupuʻu na faʻasolosolo ona faʻapipiʻi i potu fou, e aofia ai ma na o loʻo malaga muamua i luma. Ina ia fausia se malosi mesh malosi faʻamalosi, uma soʻotaga o le panels faʻaaogaina se uaea naea, poloka e ala i le faʻafesoʻotaʻi o ata, ma le faʻamoemoe e tatau ai Ona amata loa lea ona fausia e le au teu oloa i le pito i luga (O lenei faiga e iloa auiliili ile ata).

"Shel" mai le sima

Togutuprasing (mai le lat. Mactorm- "Plaster" ma GERTRUM- "SAʻILIʻE" LE MAFAI ONA FAIGOFIE, O LE AUALA O LE CHEERE CHORMESS I LUGA O LE POLOKALAMA O LE POLOKALAGA. E lua ituaiga o necrotration: mago ma susu. I le auala muamua, o le ammementse streens o loʻo sapalaiina e le manatu i le asoa, lea e ala ai, ona togi ai lea i luga o le sulu. A faʻaoʻo le a le o le taʻaloga, o se fofo muamua na mauaina.

O taimi taʻitasi e iai le avanoa ma faʻaletonu. Mo se auala susu ma se faʻamalosi, itiiti malosi, ma "toe faʻatulaga" e manaʻomia (o le, e le mafai ona sili atu i le 10%, ma le maualuga o le oprete) leai ni faafitauli. E moni, o le tuluiga o le sima i totonu o le faʻavae o loʻo i lalo ifo o se mea maualalo nai lo se auala mamago. Ole mea foʻi faʻapea, mafua ai ona faʻalavelave ni malologa, e mafai ona pisapisao i le itu taumatau.

Sili atu le mamao atu o le malosi. O le paluga e mafai ona sapalaiina ma mamao mamao. I lea tulaga, e maualuga atu le metotia nai lo le faatinoga, talu ai e mafai ona apalai se mafiafia o le sima o le tasi pasi. O mea faigaluega e faigofie ona mama (faʻaaogaina le tau o le tau), ma o le vaitaimi o lona faʻafitauli e masani ona faʻagaioia. E mafai ona e galue i le "Amata taofi" mode. Ae o le mea autu - maualuga maualuga ma le malosi o sima apalai i le mea e suia ai. Le lava le tasi, ae taua: o le lautele o le "toe faʻasoaina" e mafai ona oʻo i le 25%.

Manuni - Teu ma Fale Green - o lo matou lumanaʻi?
Ata 24pi.
Manuni - Teu ma Fale Green - o lo matou lumanaʻi?
Ata 25.
Manuni - Teu ma Fale Green - o lo matou lumanaʻi?
Ata 26.
Manuni - Teu ma Fale Green - o lo matou lumanaʻi?
Ata 27.

24-27. O le sima mo le puipuia o pa i fafo na gaosia i totonu o le nofoaga ma liligiina atu i se galuega ma se galuega. Ina ia faia lenei mea, i fafo atu o le fale na fatuina se faʻavaʻa o le Steel Galvanized Debiles 50 ma 100mm (24) lautele faʻamatalaga (24), na latou faʻatulagaina le fusi o le tulimanu (25). Ina ia faʻataʻitaʻiina ia falaoa, ae na te leʻi tafe aʻe mai i mea gaosi i le tino, o avanoa i le va o le pa ma fai mai faamatalaga taʻutino i luga o le mauga; 26). Ona faʻapipiʻi lea o laupepa o fasi pleswood i le faʻavae o le autasi Plywood (27) ma o vaʻaiga i le va o latou, o le faʻapalepale ma 'aumū. O le pito i luga o le galuega i luga o laupepa na faia muamua i luga o pu na latou tuu ai se sima sima ma le sima sima.

Fausia e sili atu se auala mamago. Peitaʻi, e leʻi manaʻomia ona fetuunai le pa o vaega o vaega i se mataupu o le ata, e taofia ai. O le mea lea, o le aofaʻi o loʻo tatau ona faʻaaoga ai timuga mai le militeri vailaʻau, ma puipuia tioata e sui ai le ufimata o le ulder. O le paluga manaʻomia mo le sauā na faia i luga o le nofoaga, faʻaaogaina o se tamaʻi siʻosiʻomaga palu.

Malo mautu

Foam sima - Lingweeght Cellor sima, mauaina e le mautu o se fofo e aofia ai se fusifusi (e masani ai le sima), oneone, vai ma le vai. O le mea mulimuli o loo saunia mai se mea leaga fofo o sui o le fola o sui tauvalaau i le faia o ni puipuiga. O le mea e maua ai le mea e maua ai le mea e tatau ai ma toniga o le ea o le ea i le sima. Faʻafetai ia i latou, Funam lelei lelei le lelei o maʻa ma fafie: tumau, faʻafaigofie, lelei galuega faʻalelei ma mafai ona teu ai faʻaoʻo. E mafai ona faʻapipiʻiina, shaying ma le ufiufi poʻo isi mea, vali i soʻo se lanu e faʻaaogaina ai le "manava" tiga.

I le fesuisuiai o le faʻatusatusaina o le fagasiga faʻapitoa, e mafai ai ona maua le manaʻoga manaʻomia, o le tagata na pasia le malosi e manaʻomia e le tau fausia. E mafai foi ona fau oloa o so o se pepa talafeagai ma le malamalamaaga. Lea e mafai ai ona faʻaaogaina le sima sima e le gata o se fausaga fausaga (o le ituaiga D1000-d2000), ae faʻapea foi le vevela o le mea. O le Humarmlul Orgaligigavlei i le eleele matutu e faʻalagolago lava i luga o le lalolagi, o loʻo faʻaalia i le ituaiga o mea.

Manuni - Teu ma Fale Green - o lo matou lumanaʻi?
Ata 28.
Manuni - Teu ma Fale Green - o lo matou lumanaʻi?
Ata 29.
Manuni - Teu ma Fale Green - o lo matou lumanaʻi?
Ata 30.

28-30. Ina ia le faalavelave i le tau i le fausiaina o le fausiaina o le paina o le taualuga, o le "faleie" na fausia i luga ma ufitia i ai i lana ata (28). Ma le isi, o le fusiua le sima sili ona lelei (29) na sasaa i luga o le taualuga. Ina ua faʻamaʻaʻaina, o le talitutusa o le sima na muamua na muamua mai ma faʻapea foi ona faʻataʻuina mai i lalo ole anufe (30).

O le fausiaina o aso uma o loʻo faʻaopopoina e le monolithic Fream sima o le masani ona o le faigata ona tumu i nofoaga. E le o se mea e ofo ai aua e mafai ai ona e mauaina se tele o aʻafiaga o tamaoaiga faʻatusatusa i le faʻaaogaina o poloka vai. O le mea lea, o le manatu o galuega, taugofie nai lo pamama poloka. E leai tau mo felauaiga, utaina, tuʻuina i lalo, faʻaaogaina, siitia le fola ma le taoto. ICHo-faʻaaoga, e le pei o le tele o le faʻamalosi, o loʻo e aveese mai le "malulu o le" auala laupapa "i le au.

O le mea e tatau ona filifilia e faʻaaoga ai le tekonolosi e masani ona faʻaaogaina mo le faʻalumaina o le monolithic forem sima o le toe fausia fale. Ina ia faia lea, o le puipui na la faailoaina i puipui o faaputuga faaputuputuina, ona ia le aveeseina lea o le susuga subrood plycroomoc.

Fausiaina o vai sima ma faʻapipiʻi i le nofoaga o le faʻatumuina o se faʻapitoa feaveaʻi faʻapipiʻi, faʻatasi ai ma ona tagata faʻapitoa tautua, feutagaiga "mai se Kamupani na faʻatino Manatua o le laugatasi Plywood na faʻaaogaina i le fausiaina o le galuega e taugata tele. O lea, ina ia mafai ai ona sefe le tupe, o puipui na faʻasaina i tulaga lua: Muamua i le fola muamua, na aveʻese le ie o Plywood ma oso i puipui o le lona lua.

Faauma i le fale

O le faitotoʻa o le fale o le fale, e fetaui lelei: faʻaputuputu na latou faʻavasegaina i latou i luga o le uʻamea ua leva ona latou nonoa i luga o puipui o nifo. Ma, e tusa ai ma le Malosiaga Accorr, i nisi nofoaga na latou ufiufi ma valiina, ma isi, sa oso mai totonu foi isi, sa i ai foi le tatou.

Manuni - Teu ma Fale Green - o lo matou lumanaʻi?
Ata 31.
Manuni - Teu ma Fale Green - o lo matou lumanaʻi?
Ata 32.
Manuni - Teu ma Fale Green - o lo matou lumanaʻi?
Ata 33.

31-33. I le mautotogi o le taualuga, o papatusi o tusi mai ai polysstyrene osala ma sasa na togafitia i se maupupuni (31). I luga o papatusi, o le vaega lona lua o le subpol e tuuga, ona liligi lea o se sima sima, ma fatuina ai se fata o le alavai (32). O le isi, o le sima o loʻo ufiufi i le tovaivai fatu fatu ma tuu le puaa maʻa (33).

A faʻatinoina nei galuega i luga o vaega o puipui, ma faʻavaivaia ai le sima lea, e leai ni faʻafitauli. AVOTE MA LE FAʻAFITAULI FAʻAPITOA O LE FOLAFOLAGA O LE FOLAFOLAGA O LE TAFAAD O loʻo iai i Torparetone, ORʻI O le iʻuga, na tatau ona faʻaaogaina ni meataʻalo "taimane" Drigth ma faʻagaioia le laʻasaga o pa ma se faʻapitoa.

Aseta Faʻapitoa Tagata Atinaʻe Faʻamauina Faʻamauina ma faʻamaeʻaina le taualuga (o le tagata e ona le taua i luga o lana masini). I lea tulaga, e masani uma auala ma fou ma mea fou. Mo se faʻataʻitaʻiga, o se sima o loʻo tagi mai ai lea na faia ai le BIAS o 2-3 na faia e faia i le itu o taualuga o laʻau o le alavai o loʻo i ai i le lua-vaega) faʻavae i luga o le lua-vale . A foafoaina laʻau ona fausia, o se popceip o loʻo tuu ai i luga.

Manuni - Teu ma Fale Green - o lo matou lumanaʻi?

Faamalamalamaga o le muamua fola

1. Tambour 3m2

2. Alatele 5,4M2

3. CHRROBE 9M2.

4. Ola o le Ola-Tiping Poto 67.8M2

5. BOOKALAME 13M2

6. Tauvaga o le togalaau 38,5m2

7. faletaele 10,6m2

Manuni - Teu ma Fale Green - o lo matou lumanaʻi?

Faamalamalamaga o le fogafale lona lua

1. Hall Hall 8.2m2

2. Kapeneta 23.9m2.

3. Vaeluaga 21,4m2

4. Taaloga 5.9m2

5. Faleoloa 4,4m2

6. faletaele 6,6m2

7. Fale moe 19.7m2

8. Workrobe 6,3m2

9. Paleni 19.8m2

10. Lima Lima

O paipa fai ala na faataatia mai le fale, tusa ai ma lea na faʻateʻa ai se vaipuna o le eleele. E iai foʻi vai ma le taualuga eleele ma le otaota o afa, o le osofai o loʻo tuʻuina atu i le tulaga lautele o le fausaga. O le aoina o le susu ua faʻaaogaina mo le faʻauia o le togalaau.

Manuni - Teu ma Fale Green - o lo matou lumanaʻi?
Ata 34.
Manuni - Teu ma Fale Green - o lo matou lumanaʻi?
Ata 35.
Manuni - Teu ma Fale Green - o lo matou lumanaʻi?
Ata 36.
Manuni - Teu ma Fale Green - o lo matou lumanaʻi?
Ata 37.
Manuni - Teu ma Fale Green - o lo matou lumanaʻi?
Ata 38.
Manuni - Teu ma Fale Green - o lo matou lumanaʻi?
Ata 39.
Manuni - Teu ma Fale Green - o lo matou lumanaʻi?
Ata 40.
Manuni - Teu ma Fale Green - o lo matou lumanaʻi?
Ata 41.

34. Naʻo le pau lava le vaega o le fale na faia mai le masani o le mumu piliki o le pu o le paʻu o le afi. Na fausia i le maeʻa ai o le fausiaina o le fale - i le faafalepuipuili, i lalo o le faʻapipiʻiina, "o loʻo tatalaina ala o le susu.

35-36. E oʻo lava i le tulaga o le fauina o puipui i le fale, paʻu paʻu (35) na faʻapipiʻi atu ia latou mekasini i itu uma o le faamalama ma faitotoʻa, ma le faitotoʻa ma le faitotoʻa, ma le faitotoʻa faitotoʻa, ma le faitotoʻa, ma le faitotoʻa, ma le faitotoʻa, ma le faitotoʻa, ma le faitotoʻa faitotoʻa, ma le faitotoʻa, ma tuʻu i ai le faʻamalama ma le faitotoʻa, ma le faitotoʻa, ma le faitotoʻa, ma le faitotoʻa ma le faitotoʻa, ma le faitotoʻa faitotoʻa, ma le faitotoʻa, ma le faitotoʻa 'au.

37. Napuina tuusaʻo le faʻaaogaina o le uaea i le ofisa o le tagata e natia i le faʻamaloloina o le taualuga.

38. O fola vai mafanafana i faletaele o se tasi o le tele o elemene e fausia ai se siosiomaga sili i lenei fale.

39-40. O le uʻamea faʻapipiʻi o le sitepu (39), lea i le taimi o le fausiaina vaitaimi o le faʻaaogaina, taai, valiina, valiina "Lauga (40).

41. Spuiped Seam sima pipi i le fale faʻapipiʻi ma le toe uʻamea uamea ma saeia. Ona vaeluaina lea o latou, muamua ma vali i le malamalama faʻataʻitaʻi vali, ma vaega teuteu e ala i le siʻe ma le puipuia puipuia.

O le a maeʻa le anvee faʻamaeʻaina puʻupuʻu. Sa faatinoina e tusa ai ma le poloketi ua fuafuaina faapitoa na fuafuaina e le tusia o tagata e ona. I le taimi lava lea i totonu na faʻaaogaina tele o ata na faʻaaoga e fai mai ai le mama. Fola i potu uma, vavae ese potu moe, ua teuteuina i le pupuni, lea e faʻafaigofie ai lo latou faʻamamaina.

Inisinia

O le fale e faʻamafanafana ai se kesi poʻo se malosi o le 40 kw. Sapalai mai o loʻo sosolo i le fale i le fale, ma i le lumanaʻi o tagata e ona tagata e faʻaopoopo i se ea, e pei ona aiaia e le poloketi. O le faʻamaʻi i totonu o le fale e tutusa, ae o le mafai ai lea ona faʻamamaina alavai i 'ma le 98% lelei. Taumafaina o le vai filifilia o le a sau mai le lelei lelei o le ola o le taumafaina o tane, o le faʻaaliga ma palu siʻosiʻomia i le plumbing meafaigaluega.

O le a le mea na tupu i le iuga?

O le faʻailoga o le teteʻe atu o le vevela o le vevela faʻaliliuga roo mo le pa pito i fafo o le 4.04 M2 X OS / W, mo le Badment Childs - 4.) Mo le mafanafana o le 3 / O le a le mea na avatua? E tusa ai ma fuainumera, o se fale o le 250m2 mo le taumalulu vaitaimi o loʻo faʻaalu i luga o le vevela ma le dhw e tusa ma le 6500M3 kesi. I le mea na tupu i le taumalulu o le 2009. Na uma ona faʻaaogaina i le 5180m3 kesi, ma mo le malulu malulu malulu o le taumalulu 2010.- 530203. I le taimi lava e tasi, sa faʻasaʻoloto ai le fale ma se fale na alaga ma se nofoaga e 1250, lea na faʻapipiʻi ai.

Manuni - Teu ma Fale Green - o lo matou lumanaʻi?
Ata 42.
Manuni - Teu ma Fale Green - o lo matou lumanaʻi?
Ata 43.
Manuni - Teu ma Fale Green - o lo matou lumanaʻi?
Ata 44.
Manuni - Teu ma Fale Green - o lo matou lumanaʻi?
Ata 45.

42-45. O le togalaau taumalulu (42) na avea ma nofoaga sili ona fiafia i ai i le fale mo tagata e ona. E le o atagia foi le taualuga o lona taua poʻo tagata e au na tuʻuaʻia le tele o le taulia ma le vevela e ala ile fausiaina o se fausaga e tele tele. O lea, i luga o le taumalulu togalaau, sa matou filifili e fau se taualuga taitoatasi-laupepa ma le poloka o le ono tomini faamalama (43, 44) na faaauupegaina ai le eletise. Puleaina la latou tatalaina ma le tapunia e tusa ai ma se polokalame tuuina atu faʻapipiʻi i totonu o nofoaga o le taumalulu togalaau "tau" nofoaga. E lua tiʻetiʻe uila i lalo o loʻo faia i le faʻaaogaina o le tolu-potu tioata faamalama ma le soft-sefeina tioata (45).

Ao lumanai ai le manaoga o le a aunoa ma galuega po o se fale malosi, o le maua vevela tausiga faailoga ia o loo tumau pea mamao ma puipui RO o le fale e tatau ona 8-12m2 x C / W (i le tulaga oi ai nei o le atiina ae o tekinolosi fausia, e maua ai na o se faavaa Fale ma pa o le 500mm mafiafia, tumu i maualuga lelei le maualuga). O le le malosi o le malosi o le fale ua fai e mafai ona iloa e mafai. Ipo O lenei faitioga, na ia fetaui lelei ma "lanumeamata" tulaga " O le a le faʻaalia o le Ecology i luma o latou: o tulaga e le aofia ai le faʻaaogaina o polystyrene osam (ia iloa e uiga i le amataga o le malosi o le malosi o le malosi o le malosi o le malosi o le malosi o le malosi o le malosi o le malosi o le malosi o le malosi o le malosi o le malosi o le malosi o le malosi o le malosi o le malosi o le malosi o le malosi o le malosi. O le fale lava e tasi o le fale ma a latou sao i le faʻasaoina o le faʻasaologa o punaoa faʻalenatura e mafai ona mitamita ai.

O le faʻalauteleina o le tau o le tau * aiga faʻaleleia ma le atoa o le 256m2, tutusa ma le tuʻuina atu

Igoa o Galuega Aofai o tau, olo. Tau, olo.
Faavae, puipui, vaega, tumutumu, taualuga
Tino fuafuaga, faavae masini mo faavae seti - 62,000
Le masini o le faaputuga faaputuga, r / w scratch seti - 87,000
Masini puipuia 16m3. 2187. 35,000
Faalumaina vevesi 150m2. 90. 13 500.
Faʻatoʻi o le faʻafafa ma tuai 300m2. 158. 47 400.
Fausiaina o le faavae faamalosia faamalosi sima 23m3 2770. 63 700.
Fausiaina o puipui, luga mai le 3D panels 615m2. 756. 465,000
Tagavai puipui ma luga 1230m2. 846. 1,040,600
Pa puipui o le Fiamingon 41m3 2098. 86,000
Faapipii le asu paipa seti - 18,700
Totoina o le taualuga 94m2. 266. 25,000
Faatosinaga taualuga 94m2. 104. 9870.
Feagai ai ma le taualuga cardomiconist 94m2. 447. 42,000
Fafaga le tumau le malosi i luga o le taualuga 93m2 581. 54,000
Faatumuina o faamalama matala 91m2 516. 47,000
Galuega i luma 407m2. 1086. 442,000
Eletise eletise ma plumbing galuega seti - 421,000
Atoa 2 959 770.
Apalai mea i luga o le vaega
Mamafa mamafa 175m3 3097. 542,000
Oneone, nutimomoia, sima, armature seti - 92 000
Hydrokhotloizol 780m2. 26. 20 280.
Piliki, masonry fefiloi seti - 29 000
Exprudded faʻalauteleina le polystyrene 120m3 3100. 372,000
3D panels seti - 852,000
Torcaretone 109 T. 2844. 310 000
Ato ato 15m3 5600. 84,000
Polymer susu 94m2. 281. 26 400.
Faʻapipiʻi fefiloi fefiloi, faamalosia ai le mesh, hoode vali seti - 75,000
Teuteuga vaega o le faʻataʻitaʻiga o laupapa 152m2. 605. 92 000
Faamalama poloka, afifiina fale seti - 426,000
Porcelain Stonework, Glue afi seti - 189,000
Plasterboard pepa, talaaga seti - 89,000
O le kesi ponaivi seti - 272,000
Plumping ma eletise eletise seti - 532,000
Totogi Mechanisms ma fausia seti - 80,000
Atoa 4 082 680.
* Na faʻataunuʻuina le iloiloga talafeagai e aunoa ma le amanaia o le sipela, feaveaʻiga ma isi tupe faʻaalu, faʻapea foi ma le polofiti a le kamupani.

Le Komiti Faʻatonu Faʻafetai I le Fono i le fausiaina o le fausiaina mo se fesoasoani i le tapenaina o mea.

Faitau atili