O le Autonomoous Heating Systems

Anonim

Aso nei o "suavai", o le maota o tamailima: faʻataʻitaʻiga, faʻatusatusa uiga, tau.

O le Autonomoous Heating Systems 14884_1

O le Autonomoous Heating Systems
Cheminies Philippe Fireplace
O le Autonomoous Heating Systems
Manumalo "Slavevyka"
O le Autonomoous Heating Systems
O Bulerian Ova, na gaosia e le Canadian laisene
O le Autonomoous Heating Systems
Faʻataʻitaʻiga o Jotul
O le Autonomoous Heating Systems
Faʻataʻitaʻiga o le Finnish Kamupani Tulkivi
O le Autonomoous Heating Systems
Cheminies Philippe Kaka afi afi
O le Autonomoous Heating Systems
Fanua afi "Lega"
O le Autonomoous Heating Systems
BULERUS HARD CRATE BOILER
O le Autonomoous Heating Systems
Faʻatasia Faʻamauina Comption Coppect Kamupani ACD (Belgium)
O le Autonomoous Heating Systems
Gricia-Deving Bouler ma Beretta Boiler

O le faʻateleina o le fiafia i le Autasi HADEMes Wedmets e le gata ile siʻitia o le siʻitia o tagata taʻitoʻatasi ma le tulaʻi mai o se vaʻaiga tele o faiga faʻamanatuga lautele. E mafai ona iloagofie mea autu e lua o loʻo aʻafia ai le tuputupu aʻe o mea taua o mea tau tupe, o le amataga lea o le fua faʻatulagaina ma le tele o loʻo iai i le faʻaaogaina o le taimi nei ma le faʻagaioiga fou o loʻo i ai nei.

O le faʻaogaina o le faʻamamaina o le atunuʻu poʻo le fale o se galuega o se galuega e tele ai tali tali. O le muamua ma le tele o le masani o le ogaumu poʻo le magalafu, ae o le faʻafitauli o le a latou mulumulu na o le potu lea e i ai. E ui lava i nai tulaga e lava lava le a. E mafai lava ona vaai i na o ia o ia o le ogaumu, e manaʻomia ai sina taimi ma le malosi.

Aso nei "Bourgeshog"

Mo se taimi umi, mai le iʻuga o le 50s i le ogatotonu o le 70s, i le atunuʻu fale o sima o faʻaulufale, na faʻasaina e faʻapipiʻi ai le malosi o le taimi paipa i fafo i le faamalama. I le avea ai o se tulafono, o nei ua lafoa ia uʻamea poʻo le mapuea uʻamea uamea, faʻasao, e ui i taimi uma o le tala, le igoa "Boulgehg

O lea la e mafai ona e faʻapipiʻiina i ogaemuga, mafaufau loloto i le saogalemu o le afi. Ae i nisi taimi, i le fale o le atunuʻu, fausia se ogaumu faavae poʻo se uila afi. Ae o faleoloa fou o loo ola lelei e lelei, na o le mamao lava e pei o le futu i tausaga ua mavae. E faia i le mafiafia o le uʻamea ma ufiufi i le vevela-o loʻo i ai-tetee le mafai ona oona poʻo le vevela-tetee.

O le tele o mapu o lenei ituaiga, vagana ai o le Comtur Computer, ua faaauupegaina i Convedctords. O nei masini faigofie e ave le malulu malulu ane o le fola, vevela i ai i le taimi o pasi i luga o le ogaumu, pe a fai e fefiloi ma le isi potu vevela. O lea, o le matapogia e tupu sili le lelei ae le gata i le vevela fesiitai mai i puipui o ogaumu aamu ma chimne, ae foi ona o le vevela o le ea. O le isi foʻi o faleoloa o le vaʻa, ma le potu lava ia, e vave ona latou tafe ifo, e taua uma i le tautotogo pe a pa'ū pe timu poʻo timuga poʻo timuga poʻo timuga. E tatau ona fai mai o nofoaga e lelei ai na lelei ma le vaa malulu. Ina ia faʻateleina le vevela o le siʻitia o le siʻitia o atopau, consucles mo chimneys o loʻo aliali mai o le faʻatauga o le faʻatauga o le kesi e igoa o le ea.

O le tele o ogalaau o loʻo faʻaogaina i le faitotoʻa e fetuunai ai le tuʻinanau ma Schiber, faʻafetai i le mea e mafai ona e fetuʻunaʻi le ogaumu mo se taimi umi mumu. O le cooker, pei o se tulafono, e iai se taofi e puipuia mai i se tulaga masani.

O le le lava o mau o lenei ituaiga o se saoasaoa malulu pe a uma le afi o fafie. Ae afai na e tuʻu le ogaumu ma piliki, o le a umi lava le mafanafana, ma faʻamaloloina ai le potu e televave tele nai lo le masani ai. Fasioti ie ogaumu, aua le toilalo i luga le ea o le coveftor, ia mautinoa e tuua i latou.

I ni fale, fausia-i le vevela o kamupani o loʻo tuʻuina atu, aʻo le masani o maa-tamc chlordide o loʻo faʻaaogaina, o le mea lea o le vevela o le 2.5 taimi e sili atu i le faʻafefete. O le tau o mea sa fai mai i le250 i500doller e fuafua i le lavelave o le mamanu ma le tele, ma o lea na vevela ai le tusi. E aofia ai se faʻataʻitaʻiga o aso nei "fua" e mafai ona e maua ai le ogaumu fatuina, gaosia mai le laisene a le Kanata, o ona faaelima "ma" buNazz ". O le mea mulimuli, i isi uma galuega, e tuʻuina foi i le uʻamea-uʻamea uamea ma lua fafie.

Ufimata afi

O le manatu loloto i le afi i le magafaga suamalie ma fiafia, ma na o mai mai ia te ia, o le mafanafana mafanafana e malolo ma fausiaina se lagona mafanafana ma faatupu ai se lagona mafanafana ma faatupu ai se lagona mafanafana ma faatupu ai se lagona mafanafana ma faatupu faalavelave.

Ualagi le malulu i Europa uma, ae o talaaga iloga taʻutaʻua i Egelani, Farani, Siamani ma Scandinavia atunuu. Mo nei atunuu, i le malulu malulu, ma i Suetena ma Finelan e na ona mamao lava, o le afi afi, ae e le naʻo le faʻamalu. O le tulaga i Italia, Sepania ma isi atunuʻu mafanafana, faʻafefea ona i luga o le mumū nai lo le teuteuga auiliili o totonu o le totonu totonu ma le faʻailoga o le faʻamafanafanaga. I le amataga, o le taimi ua avea ma faʻateleina o uta i Rusia. E tele mea e maua ai e le au paola a le atunuʻu, o loʻo okaina le lau Afioga, ma e le gata i lea, Eslands, Siamani, Sporny, Laden, na ofaina atu ai le fale o Rusia. le maketi a Rusia. Tutusa i luga o le maketi o Farani ma Firnish marms.

O le manatu o le magalafu e pele ma o le mea moni, ma o le mea lea, o le a le mataupu o mea taugata. Ae leai se mea uma. O le tau o le tau mo aso faʻaulufale mai o le afi mai le 650-700 tala mo le sili ona faigofie faʻataʻitaʻiga i le tele o afe o tala. O le tau o le afi mugala e faʻalagolago i le lavelave o lona mamanu, o le feagai ai ma mea o loʻo feagai ma le talafeagai o le tini.

O le magafagafa i ai aso nei, faʻafetai i le faʻaaogaina o le tele o faʻaleleia, e sili atu le sili atu le vevela nai lo ana muamua. Afai o le lelei o le masani o le afi afi o le afi mai le 5 i le 20%, ona le lelei lea o le fana i onaponei i aso nei ma le tapunia o le Firebox 75%.

O fale na gaosia i atunuu eseese ma kamupani e tele ni uiga o uiga. WAGLILI FOLAFOLAINA, DEWELD na lafo i totonu o Faron Lower, e le mafai ona faʻaaogaina faitotoa puipuia o le faʻatagaina o tioata i a latou mamanu. Le lelei o ia pale maʻea, o le mea moni lava, e naʻo le maualalo, ae faʻafetai i le afi matala, e vave ona magoto ma vevela.

Tele o le afi afi o loʻo iai pea i luga o ato, ae o le le maua o le Dradractory Quartz tioata ua faʻaaogaina, o le a matua misia lava le vevela. O le kuata faitotoʻa o loʻo faʻaaogaina e le afi muʻavae, o lea e faʻatupu ai le lagona atoa o le afi o le afi.

O tagata gaosi tagata na atiaʻe tele suiga eseese mo aso nei o fana. Faʻataʻitaʻiga, i se afi afi, ua tapunia sao le ear o le ea mai le potu vevela ma se afi lelei, e faʻaaoga e le afi i le 300m3 ea ile itula. O le ea mafanafana mai le potu alu i totonu o le paipa ma ua suia i ituaiga uma o avanoa o avanoa ma ventipela i le potu malulu, a o i totonu o le potu e masani ona tusia. O tagata mamanuina o le kamupani Suetena o le Suetena na tupu ai le magalafu o loʻo ave ese ai le ea o le vevela o le potu o loʻo i luga ae le i ulufale i le potu. I le taimi lava e tasi, na mou ese atu nei pusa, o le potu vevela vevela lava, o loʻo vevela tele le potu vevela, o le Sola o loʻo sosoʻo ma faʻamago.

O le Italia Heallian Palazzetti Lelios.P.A ofo atu se sili ona manaia mamanuina o le magalafu ma le mulimuli ane o le taofia o le aisa. I le taimi lava lea, o le "faʻamamaina o le asu" mai le carbon monoxide (e tupu ai ma le magalafu vevela ua faʻalauteleina.

Mo Farani fanaina Chemining Jardpe, Scivin, e iloga le Sulra, e le Sporization e le teuteuga teuteuga, matagofie afi afi ma maualuga vevela. O maatutau o le Hardor Kamupani Hark e iai se fuafuaga faʻapitoa, ae o le auai o mea moni, pei o le ducram o le faitotoʻa o le kamuta, faʻatasi ai ma le maualuga maualuga 85% - faia latou e aulelei tele.

O le Finnish Firms Tulikuvi, Kastor ma Harvia o loʻo nofo ai se nofoaga faʻapitoa i le maketi maketi maketi. Tulikavi, e iai laʻau e le gatasi i Finelani, ae ua lauiloa foʻi mo le faʻaaogaina o le ogaumu, e masani ona taua o se maʻa. O le mea lea e i ai se fale maualuga o lomu gaosia ma le vevela vevela, ina ia vave ona mafanafana slaged ma tausia le tele o le vevela (vevela i le 10 taimi vave mai piliki). Fireplaces Tullubivi e maualuga le maualuga o le vevela feololo, e le masani ai aulelei, ae i le taimi lava tutusa taugofie. Aloese mai le uʻamea uʻamea o Kassor ma Harvia Forms e mafai ona faʻaosofia, le aoga, faʻamamaina, aofaʻi, i le tele o faʻavae faʻapitoa, ma taugofie. O le afi ma le magaiga vevela o le 5-6 kw o le a tau e tusa ma le $ 650-750. E le manaʻomia e Avata le faʻapipiʻiina o galuega i mea uma ma e mafai ona faʻapipiʻi i soʻo se mea. Ae o le mea moni, o lenei laina, e le mafai ona taʻua le faʻasologa o laufanua afi afi "," frag "ma le" leona. Ma le "leona". E faigofie lava ona latou faʻaseʻe i se nofoaga talafeagai, fai se mea na matauina mai le vevela-teteʻe tioata ma o se malosi sili ona lelei o le tino - 7KW.

Tassas lomiga o meafetuli o lo o faʻateleina ai ona lauiloa i Europa. O le tele o kamupani Europa, pei o Boley (Holani), o le Atuan, franc belge (Farani) ofo atu se lautele lautele o masini ma le paluni kesi.

O le isi metotia masani o le vevela o le faʻaaogaina o le tele o 'aʻai o le eletise o le eletise. Ae o le tele lea o taimi, i le tele o taimi, e tusa lava poʻo le a le ituaiga o masini faʻaaoga (suauʻu totoa o le suauʻu, eletise eletise, ma isi. O lenei ua tele aso o le eletise ma faʻaletausaga, ae e toetoe lava a latou mafaufauina o ni auala autu o le fola.

Heings Boilers

O le tulaga sili ona taua o le fofoa o le tagata nofoia i o tatou tulaga, masani ona malulu ma lava le malulu o le faʻaaogaina o le faʻamafanafana o tagata. O lenei ua i ai oloa e sili atu nai lo le 45 'aiga o le faʻamafanafana o tagata faipule mai le itiiti ifo 15tran i le maketi Rusia. O le tele o mea e iloga ai meafaigaluega. Afai e te manatu o kamupani taʻitasi e ofo atu le 15-20 faʻataʻitaʻiga o Healting Boilers, ona maua lea o le tagata faʻatau i le sili ona faigata galuega o le filifiliga saʻo. O lona uiga, mafaufau i le filifiliga o le tinamatua o le potu, e tatau ona e filifilia muamua le au gaosi mai tagata gaosi oe o le a fiafia ma o le a lau boler. E le gata i lea, e manaʻomia le filifili i filifili nei pe o le a avea ma vaʻa lelei i lona faʻavae mama, pe e te manaʻo e faʻataʻamilomilo lelei ai oe ma vai vevela. Afai ua e faamalieina i le lua filifiliga, e tatau ona e filifilia se vevela vevela poler.

O le muamua muamua, masani lava, na oo mai ai Bliotors i luga o laupapa laupapa ma kolo (pea i le xixvek) ma le 50 hodges. Ae na amata ona amata ona toe sui i latou i isi sili atu faʻaletonu tekinolosi, aua e faigata tele le faʻaaloʻaga o le taulaga, ma ia mautinoa o le taulaga mautu e faigata. O le mea moni, i luga o lenei talaaga, electrocotels foliga manaia tele. O lenei mataupu e le manaʻomia ni suauu ma le ea, o loʻo le manaʻomia ai Chimneys, ae o le faʻaaogaina o ia perā e sili ona taugata. Mo se faʻataʻitaʻiga, i le ogatotonu o le itulagi, e tusa ma le 1.5-2 taimi sili atu taugata nai lo le vai-suauu ma 8-10 taimi sili atu taugata.

O a electrocotels? Latou, i le tulafono, fai se nofoaga-uta ma o se Heart Hortable Tank na faia o le mafiafia o le uamea mo le tele o vai ma tuu le tele o mea na fausia ai. O le maualuga o le vai vevela o le 90-100s, o le gaioiga galue o le 3Tmosfere, faʻatagaina le faʻaaogaina o mea uma avanoa avanoa. Uma electrocumusplators o loʻo faʻaoʻo atu i pamu o le vevela o le shecting system. O le tulaga o le tulaga o loʻo i ai se tele o puipuiga (faʻamalosi suiga mo le leai o se malosi, ma mafai ai ona faʻasaoina le eletise. O le iʻuga o le 1997, o le vaega o eletise, o tama ma fale fou o Moscow Regind e tusa ma le 10%. O le Swab e naʻo ni faʻataʻitaʻiga mai le tele o le tele o le eletise eletise.

Mark Koma Mana, kw / vw voltage, i Nofoaga vevela, M2 Tau, $
Roca (Spain)
Cml-10 10/220 (380) Tusa ma le 100. 1350.
Cml-15 15/220 (380) E oo i le 150. 1600.
Acv (belgium)
Et-9. 5.5-8.4 / 220 (380) E oo i le 80. 1150.
Et-15. 7.2-14.4 / 220 (380) E oo i le 130. 1300.
Et-24. 16.8-24 / 220 (380) E oo i le 220. 1600.
Bosch (Siamani)
GWR 5/15 5-15 / 380. 150. 1700.
GWR 16/30 16.6-30.0 / 380. 300. 2200.
Warme-Elko
Elko-6. 6/220 150. 450.
Elko-8. 8/380 200. 540.
Elko-12. 12/380 300. 800.
CTC Elkassett (Suetena) 12/380 120.
Veo (Lusia)
Wo-4. 4/220 Tusa ma le 50 220.
Veo-9. 9/380 Tusa ma le 100. 250.
Le la - 15. 15/380 E oo i le 150. 190.
Rusnit-224 (Lusia) 24/380 I luga 240. 1100.

O le mea e sili ona lauiloa, o le mea moni, o kesi kalone o tagata fai pisinisi.

I totonu o vaega o latou te fiafia i ai pe tusa o le 50% o tagata e ona le fale. O lenei mafai ona faʻamatala e le tau maualalo o le kesi, o se fesoʻotaʻiga lelei o le pasa o kesi. Peitai, e leʻo nofoaga uma o loʻo iai le kasa, ae i le mea e iai le taulaiga, ae maimau i le 100-120m vai koluma, pei ona masani ai ona faʻatautaia mo le kesi e sili atu nai lo le 180mm vai koluma.

O le tautala atu i mea taua, kesi kesi ua vaevaeina i ni vaega tetele e lua e eseese i le faʻapipiʻi metotia (fola ma le puipui o le chamber) O le kasa o le kesi o loʻo i ai i le tatala mea puʻeata o loʻo faʻaaogaina mo le susunuina o le ea mai le potu lea o loʻo tu ai le ponaivi. Ose ata faigofie lea nai lo le Boilers ma le tapunia o le potu tapunia. I le mataupu mulimuli o le sela o le potu ua matua vavaeeseina mai le fale. O loʻo faia le ea ea i fafo i fafo o se paipa faʻapitoa. O oloa tau oloa o loʻo faʻatinoina foi. O nei faʻapipiʻi e faia ma le natura o le itu poʻo le faʻamalosia o le vete Faʻatau mai o se kesi kapeti couler tatau ona uaʻi atu i le saogalemu faiga na saunia ai, o le fea e tatau ona tape le faʻapipiʻi i soʻo se mea o faʻagaioia ai. O tusi e aofia ai: O se afi faʻatonutonu o le afi mumu, o se masini mo le faʻatonutonuina o le saogalemu aveeseina o oloa o loʻo puipuia ma le faʻamuta o le suavai o le kesi o le kesi i lalo ifo o le seti tapulaa. E matua taua lava le fetuunai o le vevela i le kamuta faiga. Ma, filifili se kesi kesi ponaivi, gauai atu i le i ai o se vevela vevela po o se teuga-i totonu o le polesi. O sea masini o le a tau sili atu taugata, ae i le taimi lava lea e tasi le faʻafitauli o le vai vevela i le fale o le a foʻia. O le filifiliga o kesi faʻamafanafana o le tele o polesi, e naʻo nisi o latou i le laulau. O le faʻataʻitaʻiga na faia i luga o le faavae o le auala o le latou faʻapipiʻi ma vevela o nofoaga - e oʻo i le 300-350m2. O le mea lea, e te ofo ai e leai se tele atoa o le tele o tagata gaosi fanua o lafumanu meafaigaluega. E mafua mai i le mea moni o le tele o kamupani na sui i le tatalaina o le faʻamafanafana o tagata faiʻai e faʻagaioia i ni ituaiga o suauu. O nei pagota na maua le igoa o le tuufaatasi.

Mark Koma O le malosi o le malosi, kw Nofoaga vevela, M2 Talotalo Tamaititi Valeo, L Lelei,% Mamafa, kg
Ariston.
Geomat 27rika. 27.4 280. tasi e leai 92. -
Geomat 27bi. 27.4 280. 2. lima sefulu 92. -
Faavae 23 M R 22.3. 200. tasi e leai 90. -
Faavae 27 mfti r 25.9 250. tasi e leai 90. -
Beyatta.
Minute 20/20. 26.7 250. 2. - 93. 93.
Gorician Go 3 (lafoa-iron) 21.6 180. 12) (#) (100) 93. 113.
Alu 4 (lafo iron) 33.5 300. 12) (#) (100) 93. 153.
Udiine ud 3 (lafoa-iron) 21.6 180. 12) (#) (100) 93. 128.
Ud 4 (lafo-iron) 33.5 320. 12) (#) (100) 93. 164.
Faamāfanafanaga A AP / N27 26.5 250. 2. 120. 93. 235.
BULERUS.
G124X. 9/16 100/130/160 2. 135. 92. -
20/24 200/2440 2. 160. 92. -
28/32 280/320 2. 200. 92. -
FellI. Lafo uʻamea uʻamea
Rendimax 16. 11-18. 170. tasi e leai 90. -
Rendimax 23. 16-25 240. tasi e leai 90. -
Tantaqua 21/4 18-27 250. 2. 90. 90. -
Kyungdoon poler.
Kdb150 ga. 17,4. 150. 2. tolu sefulu 93. 80.
Kdb200 ga. 23,2 200. 2. 40. 93. 80.
Kdb300 ga. 34.8. 300. 2. 47. 93. 120.
Masorotherm
Mga8. 8,1 80. tasi e leai 93. 109.
Mgax16. 15.5 150. tasi e leai 93. 128.
Mga20. 20.8. 200. tasi e leai 93. 151.
Mga31 30.7 300. tasi e leai 93. 180.
NESTOR Martin.
NM 45/3. lua sefulu 100-200. tasi e leai 93. 134.
NM H45 / 3 lua sefulu 100-200. 2. 78. 93. 180.
Nm 45/4. 28. 200-300 tasi e leai 93. 161.
NM H45 / 4 28. 200-300 2. 78. 93. 207.
Sami.
Slim 14pvi. sefulu ma le ono 160. tasi e leai - 93.
Slim 20n. 23-26. 250. tasi e leai - 108.
Viia
20plo / klo. 10-18. 180. tasi e leai 92. 90.
30plo / klo. 15-28. 280. tasi e leai 92. 110.
Shahba.
Mc-24 (ego1b50r15) 31-37 Gt; 300. 2. - 93. 236.
Tedyyne ars.
Mcs 125n. tolu sefulu 300. 2. 120. 83. 152.
Luko. Lafo uʻamea uʻamea
Ng-2eb 17/155 (a) 14-19 180. 7.8. 155. 90. 186.
23/155 (a) 19-25 240. 9.8. 155. 90. 209.
29/201 A) 25-32. 300. 11.8. 200. 90. 252.
() Faʻatumu ma le "Roviga" Bioler, faʻapipiʻi i le tino lata mai.

O le tau o le faʻaulufale mai o le kesi kesi, faʻalagolago i le agavaʻa ma le i ai o le boaile, o loʻo feoai mai le 2,000 i le 3500 i le 200 O faiga e fai ai le faia o le taulaga i le 2400 i le 1500dolar.

E masani lava o le sili ona sili ona lelei o le faʻamafanafana o le faʻaaogaina o le suavai vai suauu o tagata faipule, o le tele o le faia i le suauu duel. O tagata gaosi autu o ia mea a Siamani, IAN la, i Saute Korea ma le Czech Republic. Ae o lea ua iai ana lava faafitauli. Faapipiiina o le suavai-suauu boeiel o le tele o taimi e alu ai ma, talafeagai, taugata. O le faʻatauina o suauu mo le vaitau atoa, o le a tatau ai ona e 'ai i le eleele latalata i totonu o le fale o loʻo i ai i le tele o tone o loʻo faʻamamaina mo lona faʻamamaina lelei. Afai o le 'aʻai e le o fufulu, o loʻo faʻaletonu le puipui o le uafu, ma ua vave ona paʻu le tui puipui ma lona agavaʻa. O le faʻagaioiga o le The Dribre Heat Coubler Bouler e le mafai ona leai se eletise - o le afi o le faʻatauga ma le pamu o loʻo taufaʻamataʻu, O le eletise, lea ua uma ona matou tusia i le mataupu "E manaʻomia e le manaʻomia o fale ia latou lava nofoaga pule?". E ui i lenei, o le faʻamafanafanaga o vai eletise-paneta ua atili ona taʻutaʻua. O le tau o le faʻamafanafana bolers faʻagaioia i luga o le Frieli Frouel flactutes i le laina o Otk2000 e oʻo i le 4000dolls.

Mark Koma O le malosi o le malosi, kw Nofoaga vevela, M2 Talotalo Tamaititi Valeo, L Lelei,% Mamafa, kg
Kyungdong Boiler (Soun Korea)
KDB130 Fa. 15,1 130. 2. tolu sefulu 93. 80.
Kdb172 Fa. 19,7 170. 2. tolu sefulu 93. 80.
Kdb250 Fa. 29. 260. 2. 47. 93. 90.
ABC (South Korea)
Ab-09. 10 100 tasi e leai 87. -
AB-11. 13 120. tasi e leai 87. -
AB-13. sefulu ma le lima 150. tasi e leai 87. -
APA-20. 23. 230. tasi e leai 87. -
Burerus (Siamani)
G115u toe 17. 170. 2. 135. 94. 175.
21. 210. 2. 160. 94. 175.
28. 280. 2. 200. 94. 178.
Riello (Siamani)
Luziver blu iunite 18 17-18. 180. tasi e leai 94.5 190.
Vaega 24. 18-24. 240. tasi e leai 94.5 190.
Sami (Italia)
Myra23. 23-26. 250. tasi e leai - -
Virbsm (czech republic ma slovakia)
18nl sefulu ma le valu 180. tasi e leai 92. 116.
24Nl Aua. 240. tasi e leai 92. 143.

Faʻatasi i le faʻamasaniga o Boilers e masani ona fetuunai e galue i luga o le faʻalavelave poʻo le kesi i lalo o le tulaga o lona maualalo o lona mamafa ma, faʻaaoga ni au faʻatau. I le taimi lava e tasi, i le tulaga o le faʻaaogaina o suauu afi, e tuʻufaʻatasia i faaputuga faʻapitoa mo le siʻitia o suauu mai le loloto e oʻo i le tolu mita. Le fiafia, o le faʻamafanafana o le au mativa e mafai ona uʻamea, ae o le maualalo o le vevela o le galuega o le 50c, poʻo le uʻamea uʻamea, ma mo na o le maualalo le vevela o le 30c. O le tau o se tuʻufaʻatasia o le boiler o loʻo faʻatautaia i le Darsesh ma Gas, o loʻo agaʻi i le laina o le 3500-4500 tala.

Mark Koma O le malosi o le malosi, kw Nofoaga vevela, M2 Talotalo Tamaititi Valeo, L Lelei,% Mamafa, kg
Acv (belgium)
Delta f25hr. tolu sefulu 100-250 2. 75. 93. 157.
Vevela Master hm45 55. 300-500 2. 180. 93. 220.
Olymp (Austria)
Oh25 14-25 E oo i le 230. tasi e leai 92. 132.
Roca (Spain)
P-30-5 29,1 210. tasi e leai 84. 208.
P-30-6 34.9 249. tasi e leai 84. 240.
Ngo 50/20. 17.4-2 145. tasi e leai 90,1 125.
Ngo 50/35 129-37 260. tasi e leai 90.8. 179.
Ferroli (Italia)
GN1.02 (lafoina uʻamea) 17.4-23 210. tasi e leai 90. 75.
GN1K.03 (lafo iron) 31,4. 300. sefulu ma le tasi 90. 91. 140.
Bosch (Siamani)
Megalite 25c. 18-25 250. tasi e leai - 147.
Megalite 25s. 18-25 250. 2. 100 - 193.
Tl35s. 18-35 350. 2. 100 - 180.
Valellent (Siamani)
VKO22 (lafoina uʻamea) 16-22. 220. tasi e leai 92. 178.
Vko27 (lafo iron) 22-27 270. tasi e leai 92. 183.
Viessmann (Siamani)
Vivoli-comporal. 15, 18, 22, 27 100-240. tasi E leai
Vitocell-geodyral. 15, 18, 22, 27 100-200. 2. 130/160
Ecofulama (Italia)
Serea 1. 12-23. 200. 2. 65. 90.5 144.
Sena 2. 15-29. 280. 2. 85. 90.5 144.

Faateleina, faatasi ai ma ni siʻosiʻotia o le mapusaga o vaevaega toso, oe mafai ona suia le faʻagata e agai atu i ituaiga e tolu o suauu, e aofia ai ma le mautu. I lenei tulaga, o le Punat pusa e aofia ai le suavai-kapeta vai o loʻo faʻatautaia i luga o suauu mautu lea e mafai ona maʻe le suauʻu a le kesi poʻo le mataua o le kesi mo le faʻaaogaina o le kesi poʻo le vaʻavaʻaia filifilia. O le ata manaia o le tuʻufaʻatasia o le kapeteni o boiler e ofoina atu pomu. O le Polyfulama Phot o loʻo i ai ni vaega eseese e lua o potu: O le tasi mo le le tumau suauu, o le isi e mo le kesi ma le tiʻetiʻe o le tiʻetiʻe. O nisi kamupani e ofoina atu laʻau e galue i luga o le kesi, tiliva (Kerosene) ma le eletise. Lelei, matua ofoofogia le faʻapipiʻiina o le swedish tumau o sts. Ole tuʻufaʻatasiga lea o BOSV25FS: Faʻagaioiga i ituaiga uma e mafai ona faʻagaioia ia ituaiga o suauu: Coke, Celewood, Selelafu. O lenei boiler e faʻaauupegaina ma le oron-uʻamea ogaumu ma le loloto o le 50cm, ei ai le fausia-i totonu o le combe bolder ma le mana o le 65L ma le eletise eletise ma se mana o le 65L ma le eletise eletise ma le malosi o le 65L ma le malosi o le 6K

E seasea lava ona maua i le faʻaaogaina o le faʻatauina o paluga o loʻo faʻagaioia i luga o le suauu mautu. I le taimi lava e tasi, o le toʻatele oi latou e fuafuaina e faʻaaoga le maa pe enaena koaale. E le i maua ni auupega figota figota. O la latou faʻagaioiga e manaʻomia pea le auai o se tagata, e ui lava i le mea moni o le tau o le vevela o Kiloutt e matuaʻi faʻaititia lava, latou te le maua ai le faʻateleina o le faʻaaogaina. Faʻaaofia o le faʻataʻitaʻiga o sea masini, e mafai ona e aumaia fafie vao o loʻo uʻulaʻu pupola. Ua faʻamauina i latou i luga o le ogaumu ma moli i le 50 cm umi, i ai se vevela vevela o le 20 ma le 30kvt, e lelei le gaʻo o le 80%, o le asu-asu e faʻaleleia. Ina ia faʻateleina le mautu o le faʻavasegaina o le tino, e fautuaina le faʻapipiʻiina o le faʻapipiʻi o le vai buffer batter ma se malosi o le 600 pe 900 lita.

Ma i le faaiuga, matou te manatua toe i ai o le a faʻatapulaʻa lava matou i le mafaufau o le faʻamafanafana o polokalame e mafai ona vevela le vaega o le tele o tagata gaosi tele nai lo le mea e sili atu e manaʻomia mo le faʻamafanafana o le vaitusi o le vai.

Faitau atili