3 Fesili ma tali pe faʻafefea ona faʻaleleia lelei le felauaiga i le pusaaisa

Anonim

Matou te faʻamatala pe faʻapefea ona teu lelei le afifi lelei masini, ia ave le pepelo, tu ma o le a le itu o loʻo fuafuaina i le taimi o felauaiga.

3 Fesili ma tali pe faʻafefea ona faʻaleleia lelei le felauaiga i le pusaaisa 6350_1

3 Fesili ma tali pe faʻafefea ona faʻaleleia lelei le felauaiga i le pusaaisa

O le sili ona saʻo fofo mo le felauaiga o mea tetele-lapoʻa o le a apili i se kamupani e faʻapitoa i uta feʻaveaʻi. Ae ou te le manaʻo i taimi uma e faʻafesoʻotaʻi se kamupani. Mo se faʻataʻitaʻiga, e fuafua e alu i le fale. Feʻaveaʻiga o mamafa ma tele uta mo le tele o sefulu tausaga pe fia selau o kilomita e mafai ona sasaa i se aotelega o le mea moni, o se alofa. Ma e sili atu foi, e le talafeagai pe a e manaʻomia le feʻaveaʻi o mea na feoai ai. O le mea lea, i na mea, e masani ona fai faʻatasi ma a tatou lava mea. Matou te taʻuina atu le ala e ave ai le pusaaisa e le faʻaleagaina.

Uma e uiga i le felauaiga lelei o le pusaaisa

  1. Faʻafefea ona teu
  2. O le a le tulaga e ave ai
  3. O le a le itu

1 faʻafefea ona teu se pusaaisa mo feʻaveaʻiga?

Meafaigaluega tatau ona afifi lelei. O le pusaaisa ma le 'aisa o potu, o malutaga uma ua aveese ma o faʻamatalaga uma o faʻamatalaga o mea masani. Ona taua lea ina malolo uma faitotoa uma ina ia le matala i le faʻasologa o feʻaveaʻiga. E mafai ona faia lea mea ma le fesoasoani o le fausiaina o scotch. Mafaufau pe faʻafefea ona e faʻatulaga le puipuiga o le hull ma faitotoʻa mai le scrattches ma isi mea faʻalavelave. O le mea lelei, o le tino atoa o loʻo afifi ma le faʻaeteete i se ata puipuia i le tele o faaputuga, pei o se atopau i ato o le malae vaʻalele (o le ata o le ata e foia ai le nofoaga o felauaiga). E taua tele le afifiina o loʻo matua mataʻutia lava ia ina ia le selololo i lalo pe a o aveina.

Sili ona felauaiga le malu

E sili le aveina o le pusaaiso i la latou fua faatatau i le afifiina. Ae aua nei galo ia latou pulea faʻalelei.

  • 6 Intucous metotia mo le afifiina o mea i le taimi o le agai atu i le felauaiga mea uma i le taimi e tasi

2 I le a le tulaga e felauai ai?

Faʻafefea ona feaveaʻi se pusaaisa: pepelo pe tu? Tagata atamamai i luga o se tulaga tulaga. O le mea moni o loʻo i ai i le mamanu o lenei masini o loʻo i ai se faʻamalosi tino i le itu gatete. E lua tubes e faʻapipiʻi i ai, o loʻo faʻagaioi ai le malulu (freon): i luga o le paipa i le tasi itu ae ulufale i le tino faʻamalosi, ma le isi - e sau mai le faʻamalosi. O le faʻamalosi tino ua fuafuaina i se auala e mafai ai ona i ai le suauu, e le mafai e le suauu i luga o le tino. Ae afai matou te tuu le masini i le itu ma se manaia lulu, ona mafai ai lea ona oso le suauu i totonu o nei tapu. Ma afai o le a paʻuuau i tupe i le evaporator, sa mafiafia iina, e mafai ai ona faʻaitiitia meafaigaluega, pe o se tulaga lelei o lona taotoga.

Ae le i felauaiga masini n

Ae le i aveina le masini e tatau ona faʻapipiʻi i laupapa o le loli e faʻaaoga ai se fusi saito.

Faʻafefea ona ave se pusaaisa i le taʻavale pepelo pe a fai o le faʻatamala felauaiga e le mafai? E manaʻomia le suʻesuʻeina ma le totoʻa o le ata o le tuʻufaʻatasiga iunite ma le faʻatulagaina o le sapalai ma le lafoaia o tubes. Mo lenei, o loʻo aofia ai metotia mo sina taimi, ona siaki lea o le paipa o le malulu - o le a avea ma sipelaga faagaau, e tusa o le tagata faʻamalosi mai le evaporator.

E mafai ona e aveina le pusa o loʻo taʻoto i lenei tulaga pe a o le a le paʻu o loʻo i luga o le utupoto.

I lea tulaga, pe a fai o le suauʻu ma siaki i le inter ubebe, pe a liliu loa, o le a mafai ona toe faʻaleleia i totonu o le faʻamalosiʻau ma le lautele lautele. Ma e leai se mea leaga e tupu. Afai e oʻo mai le suauʻu i le uptata utu, e ono iai ni faʻafitauli matuia.

O lea, i se auala, e le fautuaina e aua neʻi faa aofia ai masini i tua ina ua maeʻa femalagaiga. Taulaʻi le suauʻu e nofo faʻatasi ai ma e toe foʻi i le tagata faʻamalosi. O lenei malologa o lenei paʻu aʻo leʻi liliu, o le sili atu.

  • 6 mea sese i le faʻagaioiga o le pusaaisa, lea o le a oʻo atu ai i lona malologa

3 i le a le itu e ave ai se pusaaisa?

O lea la, pe faapefea ona fesiitai atu i le pusaaisa ina ia aua nei faʻaleagaina? I lalo o le leai ni tulaga e tatau ona e tuu le masini i tua pe i luga o le faitotoa. Afai o loʻo taoto le masini i luga o le puipui i tua, ma felauaiga na toetoe lava a faʻaleagaina le evaporator, o se vaega sili ona maaleale. O le a le mea o le a tupu ia Forton ina ua mavae lena? E foliga mai, e feasoaiuʻe mai le malu o faiga e ala i faʻalavelave o le evaporator i le taimi muamua ma mo tagata uma. O felauaiga i luga o le faitotoa ua faʻamauina le lafoina ma le faʻaleagaina o lenei faitotoʻa. E le lava lena o le maosia ma le mea moni e le mafai ona teuteu malosi le mataupu, leaga i le faitotoʻa, e oo lava i le faitotoʻa o le papala, e mafai ona oʻo atu i le tele o le kanera. Ma o lenei e oʻo atu i le sili atu i se faʻaitiitia o le faʻaitiitia i le lelei o le galuega. Tau lava ona tuu - o le a faʻavaivaia ai le a sili atu le leaga, ma e leai se faʻatulagaina o le nout fesoasoani o le a fesoasoani.

E mafai ona iai ni pusa fanau

E mafai ona momoli atu ni tamaʻi pusa i se taʻavale a le au pasese. Faatasi ai ma le itu-itu-itu faʻataʻitaʻiga, o lenei numera o le a le pasi.

Ma atili. I le tele o faʻataʻitaʻiga, o le faʻamalosiʻau o le lava le tele o le tele o le faʻaputuga - faʻapipiʻi i le tino i luga o vaipuna e taui ai mo le gatete. A o felauaiga i itu ma ogaoga luluina, o le tautotogo atonu e le taʻele, fuli ese, o le compressor e mafai ona tuiina le fale. O le mea lea, o nisi tagata gaosi suesuega faʻaopoopoina le faʻamau o fefaʻatauaiga mo femalagaaiga, faʻataʻitaʻiga, faʻaogaina ai ni paʻu faʻapitoa (o se faiga e faʻaaoga mo le faʻamamaina o le fufuluina o masini fufulu). O lea, ia mautinoa o le teuina o pulufana peʻa uma faʻatau ma le faʻaaogaina metotia, e mafai ona latou aoga i le lumanaʻi. Afai e le o tuʻuina atu le mea e maua ai ni masini, taumafai e tutoʻatasi le faʻamalosi i le tele e mafai ai. Tuu se fasi laupapa poʻo se pamu i lalo, faʻapipiʻi le pepa faʻatumu, i se tulaga lautele, o le amoina le tele o mea e mafai ai.

Afai e te aveina le pusaaisa pe a oso mai se fale mautotogi i totonu o se fale mautotogi i totonu o le tasi aai, aemaise le fuafuaina ma le mafaufau loloto i le auala o le shilego, aemaise pe a fai o le ituaiga o le itu. O lagona faapena o le a paua mai i faitotoa uma, na o le fetaui i totonu o le lifi o uta. Ioe, ae le o se apefai ma i latou e amata ona liliu i luga. O le mea lea, siaki ma ia mautinoa o loʻo agaʻi atu le kasi i soo se mea i se taimi ma le maualuga, ma e te lava le malosi e aunoa ma se fesoasoani i lea nofoaga e aunoa ma se fesoasoani.

Aua le galo o le utaina ma le toilalo ...

Aua neʻi galo o le utaina ma tuʻu i lalo galuega e manaʻomia foʻi le saʻo le saʻo ma nisi taumafaiga.

Alexander KryuchenkOv, taitai P & ...

Alexander Kryuchenkov, Taʻitaʻiina o oloa pule o lole ma hoover, hier Europa

Mo tulafono uma, o le pusaaisa i le taimi o felauaiga ma le feʻaveaʻi e tatau ona tumau i se tulaga saʻo. A maeʻa felauaiga, aʻo leʻi mauaina muamua le aofia ai, e tatau ona toe faafoi mai le pusaaisa mai le 6 i le 12 itula. I tulaga ogaoga (ae le manaʻomia), e tatau ona momoli le pusaaisa i se tulaga pepelo. I lea tulaga, o le masini e tatau ona feaveaʻi naʻo le itu taumatau. I le maeʻa ai o ia felauaiga, e tatau ona faia e le masini le itiiti ifo i le 12 itula aʻo leʻi aofia muamua. Download oloa e tatau ona utaina 24 itula pe a uma le aofia muamua.

  • Faʻafefea ona faʻaleagaina le pusaaisa: auiliiliina o faʻatonuga ma fautuaga

Faitau atili