Malamalama STRED FORD: faʻafefea ona filifili se matutu fefiloi ma faia galuega

Anonim

Afai e te manaʻomia le maualuga o le faʻaititia o le tele o le apoina o le faʻapipiʻiina poʻo le faʻapipiʻiina o le faʻavae, i luga o le tele o paipa, o le tele o fesoʻotaʻiga mama.

Malamalama STRED FORD: faʻafefea ona filifili se matutu fefiloi ma faia galuega 10996_1

Malamalama i lalo

Ata: Tapunia / fotodom .ru

O le pito i lalo o le fola i fale mautotogi e masani ona tele na te tautua sima sima faʻapipiʻi. O le vaega o loʻo laina i le faʻavae (poʻo le faʻavae o le vaega) ia maua le siʻosiʻomaga luga o le fola, ua taʻu o le laga. I le taimi lava lea, e mafai ona faatinoina isi galuega taua:

  1. avatua i le fola se mea se malifa;
  2. fausia se faavae mautu mo le vave faauma;
  3. tufatufaina le uta i luga o le vevela vevela ma le tele o mea i totonu;
  4. Toega eseese fesootaiga;
  5. Faateleina le vevela vevela o le fola.

Malamalama i lalo

Ata: Tapunia / fotodom .ru

O tagata sili ona lauiloa e maua o se iʻuga o se fefiloi ma le pito i lalo o se paluga e aofia ai se fusifusi (e masani ai le siʻosiʻomaga eseese). Vaega o Mea Mataʻutia Eseese ofo ituaiga o feʻau, i totonu o faʻavae faʻavae, tulaga i lalo ifo o tulaga ese mai le 5 i le 80 mM; Ole malosi maualuga, ma le malosi o le vaega o le tulaga o le tulaga maualuga o le le itiiti ifo 30 MPA; Vave-malosi, ma le ono mafai ona faʻataʻapeʻapeina le faʻapipiʻi o le fola e ufiufi pe a uma le 15 itula o le a matou talanoa e uiga i le malamalama mama.

Malamalama i lalo

Faatasi ai ma le fesoasoani a o le omea sima o le oneone-oneone o loʻo tiliva, ua faʻaoʻoina ai ni faaletonu, sologa lelei, sologa lelei, maua ai se sologa lelei ma lamolemole. Ata: Tapunia / fotodom .ru

O le moli moli e lalagaina ma le maualuga vevela vevela o le ruuf-ubu e i ai le tamai malosi malosi - 1 MPA. A maeʻa ona faʻamaʻaʻa ma le faʻamamaina o le itulagi i luga, e manaʻomia le faia o se faʻavae mautu. E mafai ona avea ma matutu gvl tuʻufaʻatasia fola o le gwl knauf pe o loʻo fetagisi ma faʻamalosi o le itiiti ifo 15 mp, o se faʻataʻitaʻiga, o le geuf-o le geuf-o le geuf-o le geuf-o le geuf-o le geuf-o le geuf-o le a le geuuf-o le a le a le a le a le a le mM o le MAMA. Ma le tamaʻitaʻi, laʻau, o loʻo faʻataʻitaʻia ai la matou fusi. O se tasi o mea sese sili ona taatele pe a fai ma se moli moli o se mea mulimuli o se masini "lapoʻa" naʻi e aunoa ma le faʻatulagaina o le vaega. I lea tulaga, faʻatasi ai ma faʻafesoʻotaʻi, O se malosi pito i luga o loʻo atagia i le taimi o maumaututu ua amata ona saeia ai le itiiti ifo i lalo. O lea e le tupu lea, i luga o le moli moli, ia mautinoa e faʻapipiʻi le tapoleni o se pepa faʻapitoa o pepa poʻo le polythylene malosi ma na o le onosaʻi malosi.

Denas Izhoutov

Oloa Pule o Knauf Gypsum

  • Ituaiga o vai maualuga o fola ma le tekonolosi o la latou masini

Foliga o le malamalama mama

Moli malamalama e sili ona aoga pe a tatau ona tuʻufaʻatasia le tele o eseesega o le faʻavae - e oʻo atu i le 30 cm, ma pe a faʻaputu le paʻu o le fola - paipa. Faʻaleleia o sea mafiafia mafiafia o le a manaʻomia ai le tele o le taumafaina o mea, o le a tele naua ma, o le a tumau i le uta, o le a faʻateleina ai le uta i luga o Faʻalapotopotoga Fesoasoani. E le gata i lea, o le a alu i le faavavau atoa mo le faʻamamaina o lenei mafiafia o lo o eeina. O isi filifiliga e pei o le Soument-oneone semi-matutu sootaga o le a le foia ai le faʻafitauli o le taumafaina o mea ma avega i luga o luga. Na o le malamalama malamalama, o le le fiafia ma le taumafaina o mea e le masani ai nai lo le masani masani o faʻataʻitaʻiga masani, o le a faʻatagaina le faʻateleina o avega i luga o le faʻavae i luga o luga. O le a se mea e faigofie ai?

O le susulu o moli ma polystyrene grannules, o le fom tioata, etc. apalai i totonu o le tele o le leo e manaʻomia, faʻapea foi i le "fola mafanafana"

Agavaa ma le Malosi

O mea eseese e eseese, e aofia ai ma tane, o loʻo tata ai le vaipuna, polystynene grancy o loʻo tautuaina e le faila mo māmā. O le faʻalauiloaina o latou i totonu o le tosoina i le tasi tikeri poʻo le isi faʻaititia le uta i luga o le 1 m² faʻaititia le feaveaʻi fausaga, faʻateleina le faʻaʻiʻaina o le faʻaʻaisa ma faʻaititia le vevela ua leiloa i le faʻavae. Faʻamolemole matau: Faʻamalosi le malosi i moli malamalama o eseese gaosi tagata gaosi eseese (mai le 1 i le 15 MPA). Mea e faʻaalia ai lenei faʻailoga i lalo ifo o le 15 MPA o loʻo faʻaaogaina naʻo le tuʻufaʻatasia o vaega o loʻo avea ma vaega o le vasega ma mulimuli ane faʻapipiʻi ma se fusi. I luma o lena, o gaioiga o luga o le moli moli e manaʻomia tapulaʻa o le saʻo. Ioe, e mafai ona e savali i luga o le 2 aso talu ona uma le 2 aso talu ona faatumu. Ae ia manatua o vae o le steppodder poʻo le faʻaseʻe i luga o le nofoa o le a toe alu ese nifo i luga. E faigofie ona tuʻuina atu le uta, naʻo le tuʻu i luga o le fola o le gcl poʻo le gwl pepa ma tuu le lancher, nofoa, etc. i luga o le o loʻo faʻamamaina le malosi o le MPA.

Meatotino o māmā

  1. Maualalo maualalo le mamafa ona o le avega i luga o le pito i lalo ma lagolagoina fausaga ua faaitiitia.
  2. Manuia le mafanafana ma le pisa i le faʻalavelaveina o meatotino ona o le i ai o se moli matala.
  3. Maualalo le taumafaina o mea, e faaitiitia le tau o le fola o le fola.
  4. O le mea e mafai ona taofi ai le mafiafia o le mea mafiafia
  5. O le suavai maualuga o le vai ma le aisa, e mafai ai e le tausiga o uiga lelei ma le mafai ona faʻafesoʻotaʻi ma le vai ma aʻafiaga o le leaga o le vevela.
O galuega pito sili ona taua o le stacker o se faʻasologa tatau o le tulaga o le pito i lalo o le fola, filifiliga saʻo o mea e fausia ai le polokalame ma mea e fai ma manaʻoga o le teugatupe e tusa ai ma manaʻoga o le tekonolosi.

Moli faʻavae faʻatulagaina polokalame i le vaeluaina vaega

Malamalama i lalo

1 - Carrorier Base; 2 - pito o le lipine; 3 - malamalama o le aliina o Knauf-Ubo; 4 - FESOOTAIGA; 5 - Pepa vavaeeseina; 6 - Knauf-therion uaeina. Vaevaega: IGor Stehagin / Harda Ala o Faasalalauga

Faʻafefea ona tuʻu i luga o se ie mama

O le a le mea e fai ai pe a fai e te manaʻo e faʻatulaga se fusiua faigofie: Faʻatau se mea matutu i totonu o le faleoloa pe faʻasaoina ma sauniaina le tuʻufaʻatasiga o le clay, formyne? E tali uma tagata uma i lenei fesili, ae e tatau ona faia i le mafaufau o le au gaosi taʻitaʻi e mautinoa ai le amio a le vaega, ioe, e tusa ma le tekonolosi o galuega. Ma pe faʻafefea ona latou amio i le taimi o faʻagaioiga o se matua umi o loʻo faʻataʻitaʻia, le iloa. Mata e mafai ona ausia le malosi manaʻomia? O le a le ono ono mafai e granules ona faʻaputuputu i le tasi nofoaga ma le mamafa i luga o le e le o faia ni nifo ma le gaogao? O le fesili e tumau pea.

Malamalama i lalo

O le mafanafana o le mafanafana ma le leo o loʻo faʻaaogaina e le au fai ma sikaleti, o loʻo faʻapipiʻiina i se mamao o le 1.5 m mai le tasi ma le isi ma siaki i tulaga o le maualuga. E faʻatigaina ai le fofo suʻega, faʻaaoga le tulafono. I le taimi lea e mafai ai e moli uila ona faʻatautaia le paleni o le paleni o le fusiua, ina ua maeʻa le 'aisa, e aveʻesea ua tumu i le fofo e tasi. Ata: Tapunia / fotodom .ru

I se faʻaopopoga, teuteuga o mea faʻaopoopo o loʻo faʻailoa mai i totonugalemu faʻasoasoaina, lea e fausia ai le faʻaitiitia o le faʻagaioiga uiga o le sima. E taua tele i le tulaga o le mafiafia o lo o eemu, e aofia ai malamalama. Na o ia faia o le oneone-croement parts o lo o pulea lenei faiga e le mafai. Ma le sili atu o le mafiafia o le vaega, o le sili atu le solomuli.

O le faʻagasologa o le faʻatulagaina o le moli o le moli moli

Malamalama STRED FORD: faʻafefea ona filifili se matutu fefiloi ma faia galuega 10996_8
Malamalama STRED FORD: faʻafefea ona filifili se matutu fefiloi ma faia galuega 10996_9
Malamalama STRED FORD: faʻafefea ona filifili se matutu fefiloi ma faia galuega 10996_10
Malamalama STRED FORD: faʻafefea ona filifili se matutu fefiloi ma faia galuega 10996_11

Malamalama STRED FORD: faʻafefea ona filifili se matutu fefiloi ma faia galuega 10996_12

O le sima ma le sima e faʻaaoga i le eleele o le Knaul-tifrengrugrgrgrgr ma tuʻuina atu e mago (3 itula). O le fefiloi o Knauf-Tsbo o loʻo alu i le mama vai malulu ma faʻaosoina e se faufauga o le fale i se homogenetious tele. O le fofo e faʻaaoga e tagata taʻitoʻatasi poʻo se masini faʻapipiʻi. Ata: Knauf.

Malamalama STRED FORD: faʻafefea ona filifili se matutu fefiloi ma faia galuega 10996_13

I le maeʻa ai o le faʻatulagaina (pe a maeʻa le 1.5-2 vaiaso) i luga, o le pepa ufiufi o loʻo salalau i le lofituina o ie o le 80 mm

Malamalama STRED FORD: faʻafefea ona filifili se matutu fefiloi ma faia galuega 10996_14

I luga o le sasaina o se vaega o se paluga o le Knauf-ituaiga e fausia ai se fale moe ma rake

Malamalama STRED FORD: faʻafefea ona filifili se matutu fefiloi ma faia galuega 10996_15

Ina ua uma ona mago, o le vaega na faatulaga le faauma i le falepuipui

Manaʻomia tulaga mo le manuia galuega

O le iʻuga iʻuga e faʻalagolago tele ai pea le tusa ai ma le tekinolosi o galuega ma sauniuniga a le amataga o le faʻavae. A o leʻi faʻatumuina malamalama, e tatau ona matutu, tolu, faʻamamaina mai le palapala, pefu, vali ma suauu suauu. Faʻaaofia ai le faʻatuatuaina o le aʻilia o le fofo i le fofo, o loʻo avea ma le palapala talafeagai. Afai e iai le avanoa o se moli uila uila, o le faʻavae o loʻo ufiufi i se vaega o le susu. I le tulaga maualuga o loʻo sauni i lenei auala, ua faʻapipiʻi moli. I luga o le tulaga o le potu (i luga o le pito i luga) tuu se mea leaga o le mea e filifilia ai, o le lautele o le ua filifilia e tusa ma le mafiafia o le tuuatoatasi o le tuuaia tumu. O le itulau atoa ole tali lea e faʻaaogaina ma se vaega o le 20-300 mm ma, pei o soʻo se fasi, ua o gatasi ma le tulafono o moli. O le lautele o le faʻagaioiga o le ea o le ea ma faʻavae o le 5-30 ° C. I le taimi o le apalai ma le faigata, o ni togafiti e le faʻatagaina ai tusi ata, ulufale i le fola o le la susulu, shoppop suiga o le vevela ma le susu.

Mama mama

Igoa

Ubu

FC43 L amata amata

Vaitaimi.

Palafloor 307.

"Srews moli"

Tagata gaosi

Konauff

"Sedrus"

IRSIL.

Paladium.

"Tamaiti aʻoga"

Mea mafiafia, vaai

3-30

3-30

2-30

2-30

3-30

Le malosi malosi, ae le itiiti ifo i le MPA

tasi sefulu ma le lima 7. 7. sefulu ma le lima

O le malosi o le galuega e mafai ai, w / m • k

0.1.

0.32-..36

0.1.

0.1.

Taumafaina, kg / M² ma se mea mafiafia mafiafia 10 mm

7-7.5

12

5-5.5

4-4.5

10-11

Fasi ie

Polystyrene fom granules

Tamai chrackperate conramzite chive

Sourous Fom Glam Slipler

Sourous Fom Glam Slipler

Curamitzit

Afifiina, kilomita.

25. 25. 12 12 tolu sefulu

tau, olo.

368.

350. 550. 414. 260.

  • 9 Mea mo le fola ogatasi mo le faʻamaeʻaina

Faitau atili