Ata tioata -

Anonim

Ata A tusia tusiatoa i le tusiaina o le passged Wpter Window: talafaasolopito ma onapo nei. O ituaiga tioata na faʻaaogaina, fatuina metotia. O le a le mea e tatau ona faʻalogo i ai, o lo o faʻamalosia ai le tumu o le faʻamalama.

Ata tioata - 14400_1

Soun-Glass Windows - Big Jeews
"Studio Alexander Fatuva".

MULIMULIS WRSEN mai le mea na agasala ai i le itu faaonaponei. Tusitala Alexander Feriaev

Soun-Glass Windows - Big Jeews
O le hismipherical lamepasa i Tiffany auala. Chilil Oling Melinlona
Soun-Glass Windows - Big Jeews
Paleni lapoʻa papala tioata faʻaaogaina lanu lanu ma e faʻaalia ai tioata. Potu "Alexandria"
Soun-Glass Windows - Big Jeews
Pisia le "iʻa". E Oskana Gorbunova
Soun-Glass Windows - Big Jeews
Chandelier, faia i le metotia o le tioata o le faitau ma le faʻamalamalamaina: o tioata tioata, mullunsunsol, o le faʻamagaloina, Alexander Kyhearv
Soun-Glass Windows - Big Jeews
"Tagata Gull".

Piopiʻo pipili i le faʻatupuina o faʻafitauli. Saunia e Natalia Marydar

Soun-Glass Windows - Big Jeews
Sound Glass faitotoa i Tiffany auala. Tusitala Naalia Zabotina ("Studio Alexander Ferieva")
Soun-Glass Windows - Big Jeews
Oros.

O le tele o fetuutuunai i Taffany metotia. Tusitala elenanna nechiporenkoreo ma andrey unolov

Soun-Glass Windows - Big Jeews
"Tagata Gull".

O le parkoramis pitonuu-tioata ata na mamanuina e le ea o le ea o Nina Nikonkinko

Soun-Glass Windows - Big Jeews
O le ie puipui o le pamupiva o palu ma le ata o ao ma laau. Saunia e Natalia Zabotina
Soun-Glass Windows - Big Jeews
"Studio Alexander Fatuva".

O le tioata tioata ma se ata matagofie o le laau. Tusitala Alexander Feriaev

Soun-Glass Windows - Big Jeews
"Tagata Gull".

Stud glass faamalama mo laconic missionalist in. Saunia e Natalia Marydar

Soun-Glass Windows - Big Jeews
"Studio Alexander Fatuva".

Matagofie faʻapipiʻi i meafale. Ua fausia le teuteuga ma tumu i Naatalia Castle

Soun-Glass Windows - Big Jeews
"Tagata Gull".

Valivali faʻasologa o tamaʻi teuteuga saeia na o le puʻeina o le Wod Wild Windows Naata Marydar

Soun-Glass Windows - Big Jeews
Ua tusia le faʻamalama o loʻo lafoina mai le suavai tioata. Marina devyatikini
Soun-Glass Windows - Big Jeews
"Tagata Gull".

Sound Goss Nina Nikonkinkao foliga pei o se lanu lanu

Soun-Glass Windows - Big Jeews
"Elu-Auauna".

"Beatffly" marina iva

Soun-Glass Windows - Big Jeews
"Elu-Auauna".

Orchid mai le gatete o le tioata. Tusitala Marina Dreatimakini

Soun-Glass Windows - Big Jeews
Natatalia Mary. "O le Iapani" o le tioata
Soun-Glass Windows - Big Jeews
I.

Taitasi 20 i sikuea nofoia lona nofoaga i se tulaga sili ona manino. Meaafale, fausaga fale ma le tele tioata fausia se tasi tasi

Ou te fiafia i le lanu lanu faamalama ...

Ivan Bunin

I le fausiaina o faaonapo, ua maupupupupupupuni matala faamalama e tele sipela. A leai, o faatufulimaina o ata vali, o se mea tuai o le taua autu (faatasi ai ma le fresco ma Mose), - ata vali mai le sueina le malamalama. O loʻo faʻaofi i luga o faʻamalama matala, liliu i totonu o le pito i tua o pacoatives potu, o loʻo faʻamauina i totonu o le faitotoʻa, gralleles. O le pipisi tioata na teuteuina i moli moli o le mafanafana, sui o suiga, ma o ni chattertappeps, o moli moli, aua o le lanu tioata e sau i le ola pe a afaina ai le ola.

Vitam-tioata (lat.), Vitre-faamalama tioata (fr.), Vitreirius-centul igoa o le matai o le matai o le matai.

Okaina le tioata o le ata ...

O le tioata o loʻo i ai pei o se mataupu o ata faʻavae e tulaga ese, auala ma tumau. E maeu le tuga ma lona ipu. Afai na e fiafia i le le matagofie matagofie o le eleelea tioata faamalama ma faʻataʻamilosaga e faʻatonu ai mo lo latou fale, matou te fautuaina oe e aʻoaʻo ia sili atu le aʻoaʻoina o nisi o a latou galuega. O nei faʻamatalaga o le a fesoasoani ia te oe e lagona ai faʻailoga o sauniga fatufaʻa o le pa tioata ma e iloa atili ai vaega o le tau. O le avzaminimation i le va o le tagata faʻatau ma le tusiata o le a maua ai le manuia mulimuli o le atinaʻe atoa.

O ata puʻe o le ata tusia i totonu o ata tifaga, fale talimalo. Games ma Tagata ese mai, Fausia Galuega Atoatoa i Mea Taumanoavai. Ua tele lautele le vaega o le tino. Naʻo le luasefulu na mafai ona e mauaina le silia ma le luasefulu, i St. Petersburg, e tusa ma le sefululima aʻoga ma kamupani na ofoina mai lenei oloa. Peitaʻi, e manaʻomia le mafaufau i le tele o tane, galulue faʻapitoa i metotia o loʻo i le taimi tuʻia, tatou te faia naʻo tagata atamamai. I lea tulaga, o le mea moni e tatau ona faia e le pitonuina o le stroverwy pei o se galuega o faatufugaga e le mafaatusalia. A faʻatusatusaina le maualuga o faʻataʻitaʻiga o le tioata tioata (ituaiga ma fafo, talafatu ma o aso nei) ma le tele o fou na faia "e le atoatoa o le le mautonu. A o le tulafono, o le le-le-faʻapitoa ata o loʻo maua, o le muamua o le lanu o le lanu, o le leaga tuʻufaʻatasiga, o le faʻapolopolo o le fesoʻotaʻiga o le oloa ma totonu o loʻo faʻamoemoe i ai. O nei mea uma ona o le leai o se aʻoaʻoga o aʻoaʻoga, talitonuga ma taleni i totonu o le Matters. Le tomai Habi tomai ma tomai faʻapitoa ma tele tupe na faʻaalu i le faʻatupuina o sea mea, ma le faʻatagaga e fai atu, atoa tioata (ma tupe faʻapitoa lelei e le o se aoga.

O loʻo faʻapea foʻi, o le faʻamalama puipui o loʻo faia i le maualuga o le ata) le tulaga maualuga, e le mānava i le loto atoa. O LE ESELD ESEESE OʻUGA FAʻAOLAINA O SALETUNIUND faamalama ua sau e le gata i lea aso ae le gata i le mataupu o le fiafia ma faamesuina o le aoga mo taleni o aso nei. E le gata i lea, o mea lilo ua faʻaputuputu e se matai faʻapitoa mo le olaga uma o loʻo ia aʻoaʻoina, e faʻaliliu mai i le tagata filifilia tamaiti aʻoga, sui, tamaiti. E ala i le tausiaina o le tioata o le palu, talanoa i ana auiliiliga ma le tusiata, ia manatua e iai se taua vaaia i le va o le ata, cardboard ma le muta iuga. E oʻo lava i le foliga sili ona loloto ma saʻo le ata o le lanu e pito sili ona taʻutaʻua i le manatu o le galuega - o se togafiti, faʻavae, foliga masani, masani, e masani ai, laina masani, laina masani, laina masani o cootours. Ae o le ata e le mafai ona momoli atu le aoga mulimuli ma e le tatau. Naʻo le tusitala-tomai i le mana e taʻu ai le lagona o le pito i luga o le Soured Sounged Sound Seated i luga o se nofoaga ua fuafuaina mo ia. O le mea lea, o le mea sili e saʻo, o le mea lea na i ai i le tulaga lautele o le galuega, i le lumanaʻi, ma le manatu faʻasolitulafono, le fiafia, taleni ma le aʻoaʻoga a le Tusitusiga Pata.

Anamua

O nei mea na totoe o le vaega na valivaliina i le Gili o tagata tafafao mai fafo i Aferika e uiga i le 5.5 afe tausaga. O le pito sili ona leva o Europa na pisia-tioata ua leva ona o ese i Roma, sili atu nai lo 2 tausaga. O tagata Aikupito anamua ua uma ona faʻaaogaina ni fuaitau lanu, a o le Italia na tapunia le faamalama muamua e papatusi a Alabaster ma Senotetete. Matamata mai papatusi i luga o le kilia na vaaia se mamanuina o le ata o le nofoaga o loo i ai. O loʻo avea ma faʻamalama matala, faʻamalu le vevela o le mestierranean o le la, foaʻi i totonu o le lanu pupula. Vvi O le tioata o loʻo taʻua sa manatu o ni maʻa taua ma se uay. O faamalama na fausia i lenei vaitaimi o St. Saleni e Sophia i le malumalu o Confereen ua uma ona tusia ipu. I le amataga o le ogatotonu tausaga, na amata ona faia e tagata Falani ma Siamani i le tusia o tioata tioata mo malumalu i luga o le Tusi Paia ma le evavali a le Tusi Paia. Tioata faʻaaogaina na o mumu, lanumoana ma le lanu. O ona fasi manifinifi, curves e tusa ai ma mamanu e tusa ai ma le uluaʻi ata, na faʻatumauina i le va o le N-Shopped Traves ata, sa lafo i le tasi ma le isi. O le sili sili ona taua auala o le ata e taʻu o le tioata lapoʻa.

O le mea sili o le lalolagi o Farani na pisia tioata faamalama o Gothetic. Faatasi ai ma Lona soifua mai, ua latou maua le ata fou o malumalu, faafetai poo ai le tele o faamalama e oo i le puipui. Raisin mamanu - o le fale talimalo. Afai o le puao o le semi-civi-counds roances standes na teuina i luga o puipui tele ma tamai faamalama, ona mafai ai lea o le manoa o le 'aufaasegaina i luga o le mea fou. O nei elemene e ova i tala atu o le puipui ma foliga pei o se vae curves o se iniseti iniseti. Na toe taofi puipui e tauave le mea faʻatulagaina, ona malelefi atu lea, ona avea lea ma tioata. Ma sa iai ni peʻoti tele o mala o le faʻasaina ma le maualuga o kalama i le sami (mo se faʻataʻitaʻiga, i Tapena ma le falelotu o le Palemene ma Camong Healtal, Boalments I le mea muamua, na o faʻamalama ua ona ufiufi i totonu, ona latou vaʻai lea i le faʻavaeina o tioata i tapuaiga faigata, faʻapea foi ma aʻoaʻoga a le au pa. Na pa'ū le Farani i le alofa ma le tele o faamalama itulau - multicoulololored "roses" ma maualuga tuusaʻo ". O le ipu tioata na aʻoaʻoina sili atu le eseese vali, aofia ai ma le lanu siliva siliva.

O le mea e fai ai le mea suamalie, mamanuina, mageso, gofie ...

O le isi 10 tausaga ua mavae na faʻaaoga ai se ituaiga tioata mo le tioata tele na vaapiapi tele i le matou maketi. AsmortE Astosts ua uma ona faʻaaogaina lona tele o le tele o le tele - lanu ma le lanu, pepa ma le paluga, aua le taʻua o metotia o gaioiga - vailaʻau ma masini. Lelei lau tioata manaia le punou (paʻepaʻe, samasama, lanumeamata, lanumoana, lanumoana, mumu, lanu mumu, "swomp, E i ai foʻi le atunuʻu "rolling" (mamanuina) tioata mafai ona fetuutuunai uma (Faʻataʻitaʻiga, tioata mai le kamupani "Mk Ese. O loʻo iai nei le maketi o loʻo i ai nei i le gaosiga o le gaosiga o le gaosiga o Siamani (Spectrum, Boyst), Jourstrong), Belgic Reublic, Celch Republic, Cesesch Republic, Czech Republic, Celch Reublic, Cesecer, Czech Republi. O le paleti o lenei mea e tele, e tusa ma le 250 faavae fugalaʻau fugalaau e mafai ona maua e le faʻapopoleina tele o elemene poʻo le faʻagasologa o le vevela. Le tusi e faʻaigoa i le Glamque mageso mai Siamani ma ua talia foi Amerika. O ona foliga ma le lanu e tuʻufaʻatasia ma le mafaufau lelei ma le tusiata o loʻo i ai lava e mafai ona avea o ia e mafai ona avea o se mea o le aththetic ulufale. Stud glass tau i le $ 400 (1m2).

O le tioata o le lanu e tasi e manatu ese ai, fuafua pe o loʻo mafolafola pe o loʻo i ai, mafiafia, mafiafia (6-10m), manifinifi (2mm) pe faia i le faiga o fasi vase. I le auala, o le tele o mea na aoina ai foi le ata faʻapipiʻi o loʻo pipiʻi i tioata, faapipiiina elemene ma se malosi malosi. O lenei metotia e ono alofa tele i mea a le au palu, ma e tele tagata Rusia e galulue i ai, ae o tagata uma lava i la latou ala. Ua faʻaaoga uma e le Warths le anā, o loʻo taʻua o le tioata. I totonu o aitema taʻitasi aitema o loʻo iai le ea paʻu, o le malamalama malamalama e matua ese lava. Ae o le mea autu o le lanu o le tioata o le tioata e le ogatasi. O Le Galuega "Olaga", Suiga - Tele, Leiloa, Folafolaina ma Matagofie, Avea ma Uunaiga, Vaeluaga, e pei foi o le alauni o le a tatou vaai ai lea.

I le faʻagasologa o le faʻagaioiga o le tioata amio ma le maofa, ma e masani ona le taliaina: e maua ai se mea e leʻi mafaufauina, o se mea faʻapitoa a le lalolagi poʻo le foliga mataina. Ae o le mea e tupu o le maeʻa o oloa mo le le mafaamatalaina mafuaʻaga e faʻafuaseʻi ona ufitia i se togafiti, o le matematika fugalaʻau, pa pe teuteu ...

O Tekinolosi taʻitasi (AESS e leai se faigofie) e toetoe lava a le gata i le tele o numera o mea taua. O lea, o le lanu ma le foliga o se fasi tioata mafai ona suia mai i luga o le vevela vevela poʻo mai minute le aoga o le nofo i le ogaumu. O, tatou fai mai, naʻo le suʻipuu ua tipiina o le potu popofou, i le malosi ma le tosauina e tatau ona e faitioina le ulu o le ipu o loʻo pipiʻi. Poʻo se tagata tomai tusiata e tele tausaga o loʻo masani ai i lenei metotia, e mafai ona faʻaoʻo atu saʻo e le mafai ona tipiina le sili atu i le tele o le auala o le sauniuniga.

O lea la le galue i le kamupani Platina Dointotkina ma Nikolai Oekhov ", le kamupani" o le Alenna Yaroshina " LALOLAGI DVOR ", I totonu o le" ata tifaga tifaga tioata "," Geteʻa ma le Filemu ma le Filemu "," Gumpi ma Gʻaʻaloga ".

Ma o se auala taua o le faʻamalama o loʻo iai i le faʻamalama, pe a maeʻa le tele o le taimi e vele, ua uma ona faʻavae i luga o le mea faitino. E tupu lenei mea mai i na matai e le amanaia le faamamafa i totonu i le ipu. O le a avatua i le le mautonu. O polofesa ua faʻaoga e faʻailoa ai vaega o lamatiaga votage faʻapitoa faʻapitoa meafaigaluega-faʻamamafa mita.

Alope

O le oneone sili ona manaia na pito i luga o le oneone na fuga mai i totonu o le tolu masiofo, tulafono a le tasi pe a uma le isi mai le 1137 i le 1252G. O le Masiofo o le Ofior, o lana tama teine ​​o Jiey Devie De Champagne o le laka o le afafine o kapetikaya. E leʻi maeʻa le Aunuʻu o Viets of Virtarius i le taimi lena, ma o le muamua tele tioata pito i lalo o faʻamalama na fatuina mo lo latou fasiotia tagata tiʻetiʻe i lenei nofoaga. Na latou filifilia tioata lanu i le tasi ma le isi, e pei ona masani ai ona ave ai maa i asoa. Sound Glass Windows o le sili sili ona lelei ma le le mafaamatalaina. O le susulu o matatioata o matatioata na foliga mai o maa taua. O filo sili o le mafiafia, mauoa i ata o le malamalama, faʻafefiloi, tulaʻi i luga o le ea o le ea o le falesa. Mauaina o alatoto lautele, lanumoana, mumu mumu, mumu auro na fufuluina ai pa. O lenei aʻafiaga o ia lava ua faatofuina i le au Paāʻi totonu o le vale o le siʻitia o le siʻitia i le vateatea. E masani lava ona faʻapipiʻi ata mai lanu tioata na faʻaalu i le faʻaofi mai o le lanu e le o le lanu. O le isi aso, o le potu masani, tuia i le falesa, na manatu e pei o le sili ona taua ma faaleagaga. O le faaupuga e pei o se faʻataʻitaʻiga i tusitusiga.

"Laʻitiiti", "Tafany", "Latvian"

O le aano lea, mo vaega faaonapo nei, e leai se foliga tutusa i le va o le polokalama o le togitogi o le togitogi o le pa ma le auala e pei o Tiffainy Auala. ITO ma le isi (VOTCHYCHI mai le CorchIcian Suapuagatia, togitogia, Etcheling) - That Wrench. I le faʻaopopoina o le ata, tasi poʻo le isi ituaiga o le tino o loʻo i ai. O le faʻavasegaina o faʻamatalaga o loʻo mafai ona tuʻufaʻatasia ai fasi fasi tioata. Mo se tala auiliili ata, aoina mai tamai lanu lanu, faʻaaoga Tiffany metotia. I le tulaga lea (faʻaaogaina se lipine mai le fasi pepa o le apamemea, o loʻo tuu ai tioata uma i le tulaga o loʻo i totonu o le vaipuna. O lea e liliu i le tioata o le tioata "Tiffany" o se ata manaia o le ata o se lautele. O se mea e mafai ai, ae o le sili ona fetuʻutuʻunaʻi ma esoctic brass mo le fesoʻotaʻiga talaaga o loʻo faʻaaogaina i mataupu o le laina o le tioata o le ata-tuʻuga poʻo le faʻavave i le ata. Mo se faʻataʻitaʻiga, faʻaaogaina lenei tekonolosi, o tupua olga mellunlon Borkold o loʻo tusia ai tioata tioata ma taʻitaʻi ma le apamemea ma le apamemea ma apamemea.

I le masani ai o le taimi nei statches, o auala uma e tolu e fai ma sui o le tutusa gaioiga e aofia ai tulaga nei. Ina ua maeʻa le galuega a le tusiata i luga o se tamai ata o le lumanaʻi o le tioata o le tioata, o le ata i luga o le cardboard e moni lava. O fanua uma ma lanu e amanaia iinei. SKarton aveese le sailia ma faia ni mamanu. O mata tioata o loʻo tipi, o loʻo ufiufi ai se malosi, ma le opaque (pogisa poʻo le matte) - i temlates. A uma ona siaki le saʻo o le faʻapipiʻi uma i luga o le moli siata, o le pito o le tioata na tape ai le lipine lipine, apamemea pe taʻitaʻi. Ona potopoto lea o le vaipuna i luga o le "Pule" - o se laupepa o Plywood poʻo le laupapa. O lona maualuga e tutusa ma le tele o le cardboard, o pito o le le mautonu ma le tioata tioata. I le pito i lalo o le "Taulai" O le tuʻuina atu o se faʻataʻitaʻiga, e faʻatulaga ai uma fasi tioata. O le na o le sili ona fufusi i le tasi i le isi e mafai ai, latou amata mou ese atu ie. Toso 'au faʻatau faʻaaogaina faʻapitoa ni mea faʻapitoa ma feʻe. Na ou tuʻu i luga le tasi itu, o le tioata tioata lea e liliu ma toe mou ese atu. Atoa galuega ma le faʻavaʻa o le oloa atoa ma se woder compper, taʻitaʻi poʻo le lipine lipine ma ona sese. O laina uma o loʻo faʻaaogaina uma, o le mafuaʻaga lea o le au faʻatauga o le au faʻatau atu e amata ona avea o le muksmoring o le tuai o le apamemea. I le VITrootype o le tioata o le tioata sauni mo le faʻapipiʻiina. O le tau o oloa na faia i se metotia e maualuga (1m2- mai le $ 700 i le $ 1000 ma sili atu). O galuega a taʻavale, mo se faʻataʻitaʻiga, tusiata "o le a Alesayan Feriaeva". O le fogavi ma le tuʻufaʻatasiga o metotia faʻaopopo (faʻaopoopoina-malu pipiʻi i le fa o tioata lanu lanu), e manaʻomia ai le malamalama o mea lilo o tekinolosi. Ua fausia foi 'au mototoo fai togafiti i totonu o le voluma i le pamepa moli tioata i le faʻanoanoa metotia ma e oʻo lava ina fausia mo ata tusiata.

O le faʻavasegaina o metotia faʻasesega o se ata o loʻo i ai le pa puipui "RV" (St. Petersburg). Lenei ua latou toe faʻaleleia lea o le tuai o le masani ai ma fausia ni faʻamalama o vaituloto. Tele oloa i metotia faʻataʻitaʻi ua maeʻa ai Alexander Shitov. O le galuega taua e fetaui lelei i totonu o fale puipui o fausaga tetele fausaga. O le vaega o le faʻamaumau o faʻamalama o le toe tu, o le ofisa o le faletupe "alamanuia-tautua" i Moscow, fale nofomau i totonu o Ringev o loʻo maua. O se lapoʻa tele o ata tioata e manaʻomia se malosi faʻapitoa e faʻasino saʻo e faʻasino saʻo ai le lagona o le a maua ai se oloa faʻapitoa i totonu. I le avea ai ma se tulafono, o povi e tele na faitau, o loʻo aoina mai le tele o kasa. O le nofoaga o masani e masani ona le sili atu 2m2, ma i le va o latou e pasia se malosi (faʻataʻamilomilo ma faʻaseʻe) toe faʻaalia le auala o le faʻamalosia. O lea e galue i le potu o loʻo tusia i lalo o le faʻafanua o le taʻitaʻi o Alexander Glakov "Alexandria".

Goto ifo o le la

Mulimuli ane, o le tioata tioata amata na amata ona aofia ai faʻaletonu na faia i le ata vali ma filogia vali i luga tioata. O le amataga o le ufiufi o le mafiafia. Pe a uma le 1250g. O ata e sili atu le nutimomoia, o lo latou tulaga faatumauina ua faaitiitia. O le faʻapipiʻiina o le faʻamalama i tioata a le pipiʻi ma le faʻaaogaina o latou natura e fai ma vaalele teuteu teuteu, o le taufaasese o fuainumera ua foafoaina.

I le vaitaimi o le nofoa, o le tioata o loʻo maua ai le lauiloa i Italia, Suizerland, Polani ma aemaise lava i Egelani (Westminal i Lonetona, falesa i Lonetona). Ae o le sili ona lelei o tusiata (Fortello, e aofia ai, Lorenzo Hibey) malamalama i le pito i lalo o le faamalama tioata na pei o valivali i tioata. Mulimuli ane na toe faia na fausia e le itiiti o le "kapeneta" tioata tele, ma e toatele ua uma ona monnophoini. O le ata i sisifo o le tioata i luga o latou na atagia mai ai le Heroldred, tala faʻasolopito, ata ma faʻaaloalo alofa.

Tusiata o Europa Baroque, Cloytalism ma Rococo ma le faalumaluga ma le maualuga o le "Vaomatua" o le ata o KItac, o le perbarc Artievival.

Atavali, togitogia, etching

Fai ma le le mautonu le tioata o le faʻamamaina, faʻaaoga le televave auala, vali ma le sili-valivali vali ma mumu, pe a uma le ata o le hydrofluciacsic MONI, Dra tau - lamatia i le soifua maloloina ma ua seasea lava ona o le auala e fausia ai le pupuni o tioata. O mata tioata foi e faʻapipiʻi ai foi le faʻaaogaina o se lanu faʻapitoa poʻo se mea taua tele, malosi ma ultraviolet feololo.

Oloa na faia le faʻaaogaina o le oneone oneone, taugofie nai lo isi: mai le $ 250 i le 1m2. Tagata tusiata e faia se matte mamanu i luga o tioata manino, pe faʻasaʻo se sili atu manino mamanu i luga o le matati tioata. O le ata sili ona matagofie o le matematika o loʻo vaʻai i luga o le uila paʻu uila, mo se faʻataʻitaʻiga, i le Italia "Satagato". E le gata e le gata i lea, ae o loʻo tusi foʻi (piniki, lanu efuefu, lanumoana ma e oʻo lava i le paolo o le pogisa apamemea po o apamemea). O taʻavale taʻavale e tele ai le tele o tusiata. Mo se faʻataʻitaʻiga, Vituoso-i le Monochrome "o togitogiga i luga o le tioata" o Peter Vokova e tatau ona gauai mai. O le matai e fausia lavelave faʻapitoa faʻatusatusaga, ata tifaga o loʻo ola pea, Aunoa o le Sipaniolo Fulise, sosoo ai ma le kiona i ai. Faʻaoga le fufuluina o le oneone mago ma se isi saito lapoa ma tapunia sui eseese vaega o tioata ma ata tifaga poʻo le paʻepaʻe, lafo atu i le malamalama o le sili ona uliuli ma papaʻe, lafoaʻia ma le malamalama.

O se tasi o le faʻamalama tele o le "Strogsov", lea na latou aʻoaʻoina ma faʻaauau ai pea le aʻoaʻoina o tusiata tusiata, faʻatumu le tupe faʻapipiʻi o aleva, o loʻo faia ai le maʻamaloa. Astivenically galue i lenei metotia ma Marina devyatoni, "toso" i luga o le ipu vailaau fatuina i le ata. O ia ma tusiata o isi kamupani faia tioata tioata tioata ma i le ata vali ma le sili ona leaga o vali i luga o le tioata. O lea na fausia ai le tusi fou ma toe faʻaola le ata o loʻo punou o le laumua mai le St. Petersburg - "Pikalov ma le Alo" ma le "Laven Stored tioata.

Europa: fou le mautonu

Toe le tioata atoa ua maua ai le lauiloa i le XIX. O le lauiloa Igilisi Theortost ma le Faʻataʻitaʻiina o Artit Crafts William Morris na toe maua mai ai o le asthetics o le ogatotonu o tausaga o le papala. VeTrome Morris na galue lauiloa muamua-Faelites Artests Edward Berard-Jones ma Gabriel Dante Rssetti. O le Vreture o le Nonuveau o loʻo tatalaina le tioata ua toe faʻafou e avea o se ituaiga o faʻailoga manaia. O Amerika Louis Tuis Theif Tiffeny ma La Cansia na fausia ai se fou ituaiga o tioata ma faaleleia le auala o le faaputuputu lanu o foliga eseese. O a latou pito na paʻia i le 'apamemea apamemea (FIGE), ona ia faia loa lea. Ma na mafai ona fesoʻotaʻi le tioata e le gata i le vaalele lava e tasi, ae o le tuʻuina atu foi le tele o lanu o le tele o lanu. I se faʻaopopoga, o le New Tekonolosi Faʻamasani lava i ni fasi tioata, ma fesoʻotaʻi ai i latou i le matagofie-tuʻuga, Spitik laina e pei o se wepter cuptuos).

I le amataga o xxv. Soun-tioata Windows mamanuina o ia tusiata ma tusiata pei o Henri Van de velda, Frank Toni, Yerrias Rusia, Gerning Rusia . New Temp Tekonolosi ma Musika Faʻavasega metotia, Talosaga mo le noatia o le palasitika, tala ma tinaulu o loʻo fesoasoani i lenei faʻalauteleina o le ata faʻaonapo nei. O lenei o loʻo i ai le ata o loʻo o le galuega e le gata i le faʻamaufaʻailoga o ata o le valiina, ae tutusa foʻi ma mea faʻapipiʻi.

O le tekinolosi tekinolosi

I le tekonolosi o le faʻasalaina, o loʻo taʻua o le "fgaing" (Otangli Floted-liusuavai, liusuavai, fupe), aua le faʻaogaina uamea vaega. O le ata i luga o se faʻavae malosi o tioata fanua, tumutumu tele, tioata grannul, fetaui ma tuu i le umu. O iina, maliu ai i le 850 lua50-, tolu-vaega "pai" pai tagata i se tasi taimi. Fuafua i uiga o le tekonolosi, o le vaega e mafai ona salalau pe leai, o le pisia o loʻo fefiloi pe tumau e faʻamatalaina manino, liliu atu ia avea ma tagata faʻamatalaina poʻo le tautau foi. O loʻo aliali mai foliga manaʻomia, o le mafiafia ma le mafiafia ma le toomaga. O le tau o le 1m2 o loʻo pipiʻi le tioata i le faʻi o le faʻi e mai le $ 700. O le tekonolosi e mafai ai ona faafaigaluegaina tagata tomai tusiata: "Studios of Alexander Faʻaxpedaeva", Teʻina o Ata Gredme "," ai tioata ".

O le mea faʻapitoa e aʻafia ai o loʻo ausia ai le tagata o loʻo sailia, tuʻufaʻatasia le faʻafafa o le faʻaofuina ma le oneone oneone metotia. I lea tulaga, o lanu lanu o loʻo feosofi i tioata ua faʻaopoopoina e le mate o le maota o le mapuʻu sikola sikola. O le le malie, o tu i tua atu o aso nei e masani ona fesoʻotaʻi i le tasi galuega nai auala. Vaega sao o le tioata vaega, faia i agasala, e fesoʻotaʻi i vaega o loʻo togi i metotia faʻatalanoa. Attures Natamentary Marydar, Nina Nikonkinko ("Luga o le Gull", "Greente ma le Filemu" expast ma le tele tioata.

Aemaise a le mafiafia o le tioata o loʻo fesoʻotaʻi ma le uʻamea uʻamea poʻo ni mea leaga. Tuʻufaʻatasia faʻamalamalamaga ma ituaiga uma o le tioata o le tioata, o loʻo iai i or) Aros "Alexander Neresyyan, Elena Viotorykov ma Andre viktov. Tuʻufaʻatasia i se tasi ata tusiata atoa o loʻo avea ma fale uamea ma le auvae uʻamea ma vaalele o le tele-lanu tioata, tusiata fatu ma le mafiafia ". Vaʻavaʻai i sea tuʻufaʻatasiga, oe malamalama i ai o tioata ma uʻamea e sili ona paʻia, aua na o mai i le tatou malosi o mausa e maua i le "ola".

O le tomai o stitzers ma kuznetov ua tuʻufaʻatasia i galuega a Alexei Knizev, Elen Petikhova, Cyril Wriethed. E teuteu i le argles, chandelite ma isi mea na avea ai ma uʻamea mea ma mo le faʻaaogaina o le palu, latou te faʻaaogaina le "Erkles" o loʻo susulu mai ai o le ata .

I Rusia

I Rusia, tioata maua sili atu nai lo 1000 tausaga. Ua i ai i le XI-xIII seneturi. Sa i ai tioata o faamalama na i Ekalesia o Novkod, Kalech, FiDno. B1634g. Ma le tutusa, o le muamua tioata laau na aliali mai i Dukona, ma M.V. Lonomosov faʻalauiloaina o le mauaina o le fale gaosi o loʻo maua ai le tioata oona. O le tioata pino i Rusia e le masani e pei o Europa, ae e lautele lava. I le itiiti ifo i tusitusiga uma i le XIX. E mafai le fetaui le tele o galuega o le pate gaoa. Na latou faiaina uma fale faavae ma le Ekalesia ma le Ekalesia Ekalesia (sa o Ekalesia Katoliko, ae foi i le tele foi o siosiomaga o Orthodox Genestress). Faapitoa lauiloa mo le mauaina o tioata faamalama St. Petersburg. O ata o ata o le tele o ata o lanu o totonu o le matua, o le parters o le Astorial Hotel, na iai i le Avanzalla Academy o ata o o le tuʻugamau i le petropavlovsk aʻiaʻi. Gaudge Gaund Window mata i Gakona, Johnhof, Pakekov, Tsarkoye Selo, i le Lotu Tupe Maua, Maota o falesa, faleaiga, faleaiga, faleaiga, faleaiga. O tusiata o Shortskyky Mug na auai i lenei ituaiga o faatufugaga (o le tioata o le vaipuna "Knight" Mikhail Vrkhail Vrkhail Vrkhail Vrkheal Vrkhail Vrkheal Vrkhail Vrkheal Vrkheal

Lafo

Tekonolosi "Murano tioata" ei ai seisi igoa-lafo. Muranono tioata ei ai se tioata vetterstic i le foaʻiina o metotia, murano tioata ei ai se ata tifaga na faʻamatalaina e le auivi o le uʻamea ua gaosia. O loʻo faagasolo pea, aemaise o matai ma tusiata o le kamupani na ia faia. O le vevela tioata ua liligiina i le loloto o uʻamea ituaiga o matata ma tao, pei o keke, i le vevela o le 1000. O le faʻagaioiga o le itu o le mea totino o le O le tioata, a o le agamalu, mafua ai ona pei o se galu-pei o le mapusaga. Ioe, i mataupu taʻitasi i le natura o le Aualofa e foliga mai e tutasi.

Taitasi pule e galue lava ia i lana lava talaaga faalilolilo. So o le tasi na tuua le motu o Marano i nuu o la latou tagata, faasalaina o le oti. Ma o le tala i le gagana faaupufai lanu tioata e le gata i lena taimi i lena taimi, ae o le toto faapea. Mai vaitausaga o le ogatotonu o le motu na mafai ona ia fesiitai na fesiitai na o le lapotopoto lio o le faaauauina o le mataupu. Afai e leʻi tuʻua e le Matai ia tagata mulimuli, o le tioata o lenei ituaiga ua le o toe gaosia. Na sao le tu masani i lenei aso. Mo se faʻataʻitaʻiga, na faʻamu م faʻamalieina uma pusa lanu e aofia ai le tele 6060cm ina ua mavae le maliu o se galuega e tasi na te iloa lelei o latou gaosiga. E naʻo nai aʻoaʻoga e le mafai ona maua i isi mata.

Pseudo-mailei

O tekinolosi faʻaonaponei e faʻatagaina ai oe e fatuina le lanu lanu i luga o le tioata, e aunoa ma le faʻaaogaina o le taimi-o le faʻaaluina o le faʻauiga ma le faʻamamaina o le, poʻo le etching. O le lanu i luga o le tioata o loʻo faʻaaoga ma ata pupula, tetee o valevale, lavsn ofutino ma isi mea. O oloa maua e le o tusia tioata i le malamalama atoa o le upu, ma le mata o le lanu lanu lanu enaena i latou, ua mou ese. Peitaʻi, o la latou meaʻai o loʻo avea ma faigofie tele, anapogi ma taugofie. Ioe, ma e le mafai ona faʻaaoga le tioata e le o toe faʻaaoga "sili ona filogia" ae arrylic poʻo se tino. O le mea nei e taʻua o le pseudo-mailei, o le a matou taʻu ese atu, aua o se isi tala ese lava ...

Sound Grey Soul faamalama ma tusiata

I le taimi nei faʻavaivai, o le igoa o le Igilisi o le papala o le vaipuna o "ata tusiata" (faʻamaumauga o le tioata), faʻamamafaina le televave o le faatufugaga o lenei ata. O "Faʻamalosiʻau Matua Lelei o le tioata o le fasitusi, manaʻo e saili lona tulaga i lona aiga, o le le-le-le-tomai na leiloa i le tele o mea? Sili ona lelei, pe a fai o le puʻeina tioata faamalama e faʻapipiʻi i le poloketi ae leʻi amataina le toe fausiaina poʻo le fausiaina. Ona faʻapipiʻi lea o le tioata loloto ma tusiatusi, i le faʻaaogaina o le manatu lautele, e mafai ona fatuina se ata e tasi, ma malosi le malosi na faia e le tusiata o le tioata vaega. Ae o le talenia poto ma le fale ua maeʻa e maua se nofoaga e galue ai mai le tioata mataina. O le tasi e le masalomia: O le tioata o le a suia le avanoa o le a aliali mai ai. Amateno, "i uta", "Atamai totonu" ofo atu moralar pidge clubs comport po o le faʻatamala ma le teuteu faʻapitoa. O nei papatusi na faia i le tuuavipi ma togia metotia o loʻo fuafuaina mo le faʻaliliuina i ni pefusi, totogi, meaafale, taofi vaega. O faʻamaumauga o tioata e faʻaʻeseʻese ai le avanoa i le avanoa i luga o sone, ma tuʻu faʻatasi ma o latou lanu lanu. Papa o loʻo faʻapipiʻiina i se faʻapitoa faʻapitoa o uaea ma puipui i le taualuga ma le fola. O sea apalai o le ata o le ata o loʻo tuʻuina mai ai le tusiaina ma tagata e puipuia ai le avanoa mo le faʻatulagaina o avanoa mo le toe faʻaleleia o le taimi. Le kamupani "mamanu-intorior" aoina mai vaega o kamupani Italia i totonu o Kamupani ma Henry Glass Vaiaso ata. O lea, o le tioata tioata na sefe ai faamalama faʻapitoa ma le faʻaaogaina o le faʻamalama tioata. O nei "sanuisi" i ai le mafiafia o le 18 po o le 22m ma le tele o itu e tutusa ma ituaiga o matala. Peitaʻi, e iai foʻi fuainumera i nofoaga o le fale e le mafai ona sili atu 2.1M2. Totonu o faamalama faaluaina faamalama, o se ipu tioata pito i luga, faia e tusa ma tekonolosi, ma le faʻaaogaina o le taifau i le va o vaega o le vaega o le pisia.

Henry Replay Faʻaleaogaina ma tioata faitotoʻa fale ma le tele-lanu pisia-piopio pisia, pe faʻapipiʻi i luga o le tioata, poʻo le "manava" i ai. O nei tioata o loʻo fesoʻotaʻi o le tulaga masani a le Yuranania: O le le mautonu o le "nuanua" Le masani ai gaosiga, na tolauapi ai tusitala i se isi tagata vevela ma malu ma le malupuipuia o latou lava faʻamatalaga faʻamaonia o le uluaʻi galuega a le galuega. O se tasi o nei tusiata-Mastro Moano Munari, Fausiaina o Papatusi Lautele Faʻapipiʻi Papatusi ma Faʻafanua Greentable Swors ma le pisia. E tofu lava ma mataupu ma fesuiaʻiga "e faia ni lapoʻa puʻupuʻu. Faitotoʻa faitotoʻa faitotoʻa e mafai ona faia i soʻo se vaʻaiga ma tulaga - e oʻo i le 3m i le maualuga ma e oʻo i le 1.2m i le lautele. O le tioata tioata faʻapipiʻi mo meaafale fatuina ma masters o le St. Petersburg Statur "Rusia Inbar" (teuga tupe).

I totonu talu ai nei, o tusiata i luga o le tioata iloa uma foliga fou o lenei mea matagofie o lenei mea matagofie i le malaia ma le teuteuga ata. Fesootai le tusia o tioata faamalama ma le faʻamagaloina, atofatu, faʻatagata, tamai ma lapoʻa fausaga ma fausaga fausaga ma fausaga tetele ma aofia ai i laufanua. Fatu le teuina o moli tioata mo le ogatotonu ma le auala, o loʻo pipiʻi i totonu o le tioata o le gress. O mea faaonapo nei mai le mata tioata o le a osofaʻia ai le ata tusi, ona "Skip" le avanoa e ala ia i latou lava, faʻataga oe e vaʻai i lona faʻasaga atu i luga o mata o lona lanu. O aso nei vitreirius tatalaina avanoa e leʻi mafaufauina mo le faʻaaogaina o le lanu o ata tioata ma mea na tupu i le tusiata, e matua fiafia lava i le tusitala.

O le faatonu o loʻo faʻafetai i le ata "o le olaga o tioata", "Cateo Ai Alexander Fapeal Reginal and Gras", o le Kamupani " Mks ", naʻiʻe le tioata" tioata "ma le fale faʻatau" tioata ma le lalolagi "mo se fesoasoani i le sauniaina o mea.

Faitau atili