Matou te aoina i luga o le nofoaga

Anonim

O le tekonolosi o fausiaina o se faʻavao fale, o auiliiliga uma o mea o loʻo gaosia i totonu o le fale fausaga, i le faʻataʻitaʻiga o le toe fausia o le lua-tala ma le vaega o 144.5 m2

Matou te aoina i luga o le nofoaga 12489_1

E ui i le i ai o sili atu o sili atu ma le tele-saoasaoa tekonolosi, o loʻo aloaʻia lava pea le auala, lea o faʻamatalaga uma a le faʻavaʻa o le faʻavaʻa. Tama, aisea o le a taʻu mai ai lea o le mea lea a tatou tusitusiga.

Matou te aoina i luga o le nofoaga

A oʻo ai i luga o fale maupuʻeleʻele maualalo, e lua tekonolosi e faʻaaogaina lautele: Watchnosnocoon ma faʻavaʻa-faʻavaʻa. Muamua o le a tatou feagai ai ma le mea ua taʻitasi.

Mai le faigata i le faigofie

Faatasi ai ma se faʻavaʻa vaega o le laulau, o le fale e faʻateleina mai tusitusiga na gaosia i le fale gaosi tulaga, faʻamafanafana ma ua faʻamalosia foi i itu uma e lua. O le lelei tele o lenei tekonolosi o le sili puupuu o le taimi fausiaina. Le le lelei tele o le mea e manaʻomia le totogi e le gata ua naʻo le aufaigaluega na faia ni tusitusiga, ae o le tolopoina o masini ma le mautotogi o nofoaga faʻapitoa o feoaʻiga ma le crane manaomia.

Matou te aoina i luga o le nofoaga
tasi
Matou te aoina i luga o le nofoaga
2.
Matou te aoina i luga o le nofoaga
3.
Matou te aoina i luga o le nofoaga
fa

1-4. Faia o le sima polokaina o puipui pito i luga o le faʻavae o le faʻavae (1), ma "i totonu" aofia ai ni koluma eseese (2), ma le maualuga o le lipine o le lipine o le lipine e sili atu nai lo le maualuga o le lipine o le pili. O ia "faigata" pa puipui i se vaega tele ina ia faigata ona siitia le tufuga i totonu o le pito i lalo "fola" ma aua neʻi fausia ni avanoa i lalo o le ea (3). Taula mo le faapipiiina o le fusi i le faavae na faatinoina mai le filo i le filo, na latou "tapunia" i totonu o le pito o faavae faavae i le 1,2)

Faatasi ai ma se faʻavao-faʻavao auala, o le pusa fale o loʻo fesiligia mai i le lotoa e leai ni pusa, e le o faʻavaʻa na faia ai le faʻavaʻa o le itu o le tasi o le isi. Mafanafana ma oomi mai i totonu ua uma ona potopoto atoa le maota lautele. Faʻapipiʻi le saoasaoa i lenei vāina e itiiti ifo nai lo le mataupu muamua, ae sili ai foi. Ae a le manaʻomia se pesega. Ae mo isi mea uma (faʻaitiitia, totogi saʻo .P.) E tatau foi ona totogi.

Matou te aoina i luga o le nofoaga
lima
Matou te aoina i luga o le nofoaga
6.
Matou te aoina i luga o le nofoaga
7.
Matou te aoina i luga o le nofoaga
valu

5, 6. MO LE AʻU LE VASEGA, O lagolago lagolago na faʻataoto mai ai le au o 2008 mm (5), ona faʻapipiʻi ai lea o puipui o le 150 (MM (6).

7-9. O loʻo faia e Laslatop Las mai le 200 50 MM laupapa faʻapipiʻi i le pito ma le sitepu o le 400 MM (7). O soʻoga o le taga ma o latou fale na i luga aʻe o utupoto (8). I luga o pito i lalo o le lag i itu uma e lua, sa latou faapipiiina se cranial timber ma i ai, pei o fata, tuu le fola o le fola) (9)

Matou te aoina i luga o le nofoaga
iva
Matou te aoina i luga o le nofoaga
10
Matou te aoina i luga o le nofoaga
sefulu ma le tasi
Matou te aoina i luga o le nofoaga
12

10. Faʻavaʻa o panels na faia mai le oti ma se koluse vaega o le 150 40 mm tuʻu saʻo i luga o le tulaga o le faʻavae o lalo. O le laasaga o fata itulau o laupepa e leʻi silia i le 400 mm, lea na mafai ai ona talosaga mo i latou e ufiufi ai le Osp-stab ma le mafiafia o le 9 mm.

11, 122. Talu Ona o le maualuga o le paneling o le 280 cm, ma le umi o Okisping o lopa (11) na tipiina pa o le faatata i le faavaa. Manifinifi (2-3 mm) fusi i le va o papatusi o le fasi fasi ua lolovaia ma se taligalu (12)

E ui i lea, e tutusa lava foi le tino viitufiti saofa i le fau fale. O le totogi e gata ai mo le faapipiiina e matua umi, ma o lea ua totogi e le fitafita, a o le mea e maua ai le aofaiga e mafai ona maua i le faleʻoi. Peitaʻi o le fale faigaluega e le manaʻomia, e pei o laina laupapa ma loli ma loli taavale (i le auala e le mafai ai ona tietie solo i le teritori o le tele o atunuu). Ae o le taugofie e le naʻo le pau le mamalu o lenei metotia o loʻo fausiaina. I le avea ai ma se tulafono, o poloketi uma e manaʻomia, tatou fai mai, o se tamai fetaui (toe fausia) e tusa ai ma manaʻoga o se faʻapitoa o le fale. E faigofie tele le alu i fafo pe a e aoina faʻavaʻa faʻavaʻa i le nofoaga. I tulaga, o le fetaui lelei aua le manaʻomia faʻaopopo tupe totogi (malilie: ia tuʻuina atu se galuega fou galuega, e le o le mea lea e tasi o le retrogram i le laina otometi). O le isi mea, pe a manaʻomia le lava, pe a manaʻomia, e mafai e tagata lava ia ona mataʻituina le lelei o le fausiaina i soʻo se tulaga.

E le o mea uma e le o mea lelei uma ... a lava e uiga i le mamalu - ua oʻo i le taimi e taʻu ai e uiga i vaivaiga. O le sili ona taua o latou o le fafie na taunuu i le fausaga nofoaga pe a maeʻa faʻamago (manogi e le silia ma le 23%), e mafai ona susu ma e mafai ona susu mea le teuina ma i le teuina ma i le teuina ma i le teuina ma i le teuina ma i taimi o teuina ma i le teuina ma i taimi e mafai ona susu ma e mafai ona susu ma e mafai ona susu mea le teuina. O le mea lea, e tatau ona ave ni puipuiga. O LUA lona lua o le faagasologa o le fau taimi o le fale. O lona tolu o le faʻateleina o le aofaʻi o le a mafai ona totogiina e le aufaigaluega.

I le teleg auiliili, o le a matou iloiloina le fausiaina o lenei tekonolosi i le faʻataʻitaʻiga a le poloketi a le fale "Europa-2" (aofaʻi o le itu (Rusia). Ia vave ona e le iloa o loʻo faʻaalia auiliili le faiga i ata, ma le tele o la o loʻo faʻamatalaina i a latou faʻatasi ma faʻailoga. Tuluitu, naʻo le manaʻomia o faʻamatalaga talafeagai.

Faavae

Mo le masini o se vaega o se vaega tele, asters ma le loloto o le 90cm ma 40cm lautele lautele. Mo le taʻele o latou, o le oneone oneone sa manifinifi ma le mafiafia o le 30cm, ma o le oneone na fefefe i tagata faʻatau (i le 10 cm). E avea ma ituaiga o le ituaiga i le eleele Soul Scalls.

Sosoo ai, o le uamea faavaa o le 12mm ma se lapoa o le 12mm sa faapipiiina i le utu. E toʻafa filosofia e toʻafa: Lua i le pito i luga o le lumanaʻi lipine ma lua i lalo (faʻamalosia o sone, lea e ono tupu ai le pa. Ma mai le M300 Brand Correte na lafo ai lipine ma se koluse vaega o le 600 400mm, o lea, o le faia lea o se malosi sima. Ina ia faʻaititia le ono maua ai lona faʻalenatura, mulimuli ane faʻataʻamilo ai le faʻavae o le faʻavae mai le sima M300 faʻatino se faʻamafanafanaga lemu. Na ia faatagaina e tulei le laina o le palapala mai le faavae. I le mataupu faavae, o le masani lelei lea o le paoa masani a le sitaili, ae o le i le sima i oneone muamua, o papatusi a le mafiafia o le polystyre. O le lautele o le vaaiga o le 1m. O le averesi mafiafia o le 100mm. O le faʻailo e maua ai le vai tafe - 1: 50.

Matou te aoina i luga o le nofoaga
13
Matou te aoina i luga o le nofoaga
sefulu mal le fa
Matou te aoina i luga o le nofoaga
sefulu ma le lima
Matou te aoina i luga o le nofoaga
sefulu ma le ono

13-15. Talu mai le maeʻa o le faʻapipiʻiina o potu o loʻo iai i nisi fale o loʻo fausia, o le a le mafai ona maua, o le vaega o le pito i luga o le overter o le 0.5 m - o le eco-o le lautele o le 0.5 m - o le eco-o le a le atoa ma ata tifaga ma osp-slabs (13). Na faʻapipiʻiina le panels i luga o le foa o le foe (14) ma faʻasolo i le fola ma mufflachals (15)

Matou te aoina i luga o le nofoaga
17.
Matou te aoina i luga o le nofoaga
sefulu ma le valu
Matou te aoina i luga o le nofoaga
sefulu ma le iva
Matou te aoina i luga o le nofoaga
lua sefulu

16-18. Nofoaga, o tuufaatasiga o suiga i puipui o 'ai puipui "koluma" ma aufaasofia ma a latou itumalo eco-tuufaatasi (16). Ina ua maeʻa uma pa puipui o pa, sipima vaitusi (17) mai luga o fata na faaofi i le va o fata, o loʻo faʻateleina ai le pa'ū, tautua e puipuia ai afi afi ma puipuia ai le afi afi. E le gata i lea, i le rack o panels fausiaina le tulimanu o le fale, tisiki disclation (18) na teu.

19-21. O le faʻapipiʻi o le fogafale muamua na fausia e le tutusa polokalame o le faʻavae, ae o le faʻailoga e leʻi faʻavae i luga o le faʻavae, ae o le auala ua taoto i luga o le puipui puipui (19) Utupoto (20, 21)

Matou te aoina i luga o le nofoaga
21.
Matou te aoina i luga o le nofoaga
22.
Matou te aoina i luga o le nofoaga
23.
Matou te aoina i luga o le nofoaga
Aua.

22-24. O papa o puipui o le fogafale lona lua na aoina tuusaʻo i luga o le tulaga o le tuufaatasia o le muamua fogafale, ona faʻapipiʻiina lea i le mamanuina tulaga (22). Na faʻapipiʻi i le fola o latou, pei o le fogafale muamua, mufffohach fao (24). Ina ua uma ona faʻaputuputu puipui o le fale, o le unloputi vaega o le eleele fola fola faʻatasi ma le fola o loʻo faʻaosofia e vaega o le oppet-papatusi (23)

Popo

Mai le papala o loʻo poloka i le tele o le 400 200 200 200 200 200 200 tausaga na tulaʻi mai i le faavae o le fale. E lava lo latou malosi, ae i le taimi lava e tasi taugofie nai lo le atoa-fua. O poloka e tasi e "mafanafana" ma pe faʻafefea ona sili atu ona fetaui lelei mo le manulauti sini. Aveese e faigofie le galue, latou te mamafa tele. I se faʻaopopoga, manifinifi "faʻatagofie puipui" faʻataga oe ona taofi taofi i ou lima. O le isi faʻaopoopo: O poloka gaogao e faigofie ona tipiina i ni vaega. O vaipuna e mafai ona tuʻuina i totonu o taula e tatau mo le faʻamauina o le tipiina o le faʻavaʻa, ona le tatau lea ona vili sima. E sili atu poloka poloka e tasi poloka e fai ai pu i le lipine o le faʻavae e manaʻomia mo le ventraing o le eleele lalo o le vai. O le faia lea o lenei mea, e tatau ona tuʻu le poloka i le itu i le itu, ma pe a faʻauma le faʻavae, ufiufi pu ma se teuteu teuteu. (E tusa ai ma le snip 2.08.01-89 *, o le ventipelation hos e tatau ona i ai se vaega o le itiiti ifo i le 0.05m ma faʻaʻoleina atoa o latou e le itiiti ifo i le nofoaga o le faʻavae lalo o le eleele.) Mulimuli ane, lamolemole pe amoina maa o maa. lauiloa poloka faia o lanu sima e le manaʻomia faʻaopoopoina faʻaopopo. E mafai ona valiina ablocks mai le lanu enaena enaena i totonu o soʻo se lanu.

Matou te aoina i luga o le nofoaga
25.
Matou te aoina i luga o le nofoaga
26.
Matou te aoina i luga o le nofoaga
27.
Matou te aoina i luga o le nofoaga
28.

25. O le alatofo i luga o lona ata i lona faʻavae o se mea mai le tuliloaina mai le tumutumu o le muamua fola. Na oi latou i nofoaga na o le a teena le fata i luga o le paʻu poʻo le faʻavaʻa o paʻu o nei mea, ma o lo o tautau ma totaia le lautele o le 2000mm.

26, 27. Fale o le taualuga (26). O le auala o le rafter ona na faia mai le koluse vaega o le 15050mm. O pito i lalo o le taʻavale na faʻavaeina i luga o le faʻailoga o le faʻavaʻa puipui (27), ma le pito i luga ma le ogatotonu o le ogatotonu. O loʻo fusifu i luga o utupoto ma isi ma puipui.

Matou te aoina i luga o le nofoaga
29.
Matou te aoina i luga o le nofoaga
tolu sefulu
Matou te aoina i luga o le nofoaga
31.
Matou te aoina i luga o le nofoaga
32.

28, 29. O le Moistures Faʻasaina HumBrane "Izopan Am" (28) na tuu i luga o le folau (28), na latou fetaomi atu i le satauro-o le vaega o le 5050mm, ina ia mafai ai ona faia se vaega o le 5050mm, ina ia mafai ai ona faia se vaega o 5050mm 10025mm tipi (29) na tuʻituʻi. Pei o le taualuga na faaaoga ai le uamea le faaputuga. Galue i le fausiaina o le taualuga o se saoasaoa lea e puipui ai le ata faʻapipiʻi mai le susu.

30. O le taualuga ua sauni e mafanafana. Mo lenei, sa i ai le susu i le va o le laspine o Paulo, na latou moe ai ma le taia ma le sasaina i le papala.

31, 32. O LE MAFAUFAU "" Paul "na ufitia i Optop-papatusi ma le mafiafia o le 22mm, faʻapipiʻi i latou i le lau-faʻapipiʻi (31). A toe setiina ni Optop-papatusi, o le tele o le vataia i le va o latou e le sili atu i le 2-3mm. O lenei Gap e vave ona togafitia ma le antipsfap o le sami acrylic stalant (32).

Ova tele

Nonoa. O le tupe na faataatitia i lalo i luga o lipine i totonu o le pito i lalo o le pito i lalo o le vaitafe) na faataatia ma le kolosi o le 200-5, ona faʻapipiʻi ai lea o le vaega o le bass ma le fesoasoani o le filo i se vaega o le aufaila o le 150 50 mm. O laupapa tutusa ma fao e faapipii ma luga o le utupoto. Ina ia mafai ona sefe se daisy, e mafai ona e alu ma ese: Muamua, i luga o pou e faataatia ai vaega o laupapa ma le kolosi o le 150 50mm, ma ua uma ona latou faatuina ni 'au.

Uma i le pito i lalo o le pito i lalo o Sparts na togafitia i se tulaga antiseptic. E na talosaga e ufiufi i latou ma uma laupapa laupapa uma elemene fanua, e pei ona i totonu o lenei poloketi. E mafai le faia o le faʻaaogaina o le pulumu ma sharayer poʻo se vaega i le vaega mulimuli, i le fale i le eleele, o le "taele" ua foafoaina). O le auala lua e sili atu ona sili atu le talafeagai, e ui lava e faʻaopoopoina le tafe o le amataga o le antiseptic. Peitai, e tutusa uma lava mo le tau mafanafana.

Ova. I luga o le nofoaga o le lumanaʻi fale i le fusi faʻapipiʻi o laupapa ma se koluse vaega o le 200 50mm, faʻatulagaina i latou i le pito. O le mea moni lava, na latou fausiaina ni pa faʻataʻavalevale o le talita i le lumanaʻi. O tautaliga o tulimanu ma o le faʻaaogaina o tagata na fananau ma le tasi i le isi ma ma ni laupapa lapisi. I tafatafa o le avanoa i le va o nei puipui o loʻo tuʻuina atu le faʻailoga i le kolosi o le 200 50mm faʻapipiʻi i le pito. E le gata i lea, o peniti mai i le tutusa o pa puipui na tuʻuina atu i se mea mamao o le 50mm mai le pito i maʻa, ua iʻu ai lava i le vaega o le SKLETON. I le va o le lag ma le pa tuʻu i luma o le faʻapipiʻiina o le faʻavaʻa puipui o le faʻavaʻa

O isi mea o totoe o le fola e tatau ona faʻapipiʻiina i se sitepu, lea e faʻalagolago i le tele o le sili atu o le ova. Ae, e pei ona faʻaalia mai ai le masani a le kamupani, o le sili ona lelei laasaga o le lag o le 400mm: e faʻatagaina oe e faʻasolo atu i le 4.4m e aunoa ma ni faafitauli ) Ma le sitepu e toetoe lava a le punou. Le isi, i le va o lags o loo faia se laina o le feololo. O lona uiga na fausia - agaʻi faataamilo, o le aufaigaluega na faia uma gaioiga talafeagai.

Matou te aoina i luga o le nofoaga
33.
Matou te aoina i luga o le nofoaga
34.
Matou te aoina i luga o le nofoaga
35.
Matou te aoina i luga o le nofoaga
36.

34, 35. Ua amata lava ona faasolo ina amata le mafanafana o puipui o latou ma folasaga ia i latou o le a faataatiaina. O afea e faʻamalosi ai puipui, ua natia le uaea i le va o faʻaputuga o le minerale o aʻa (34). Mai totonu o le fale na puipuia e se malosi vap bApre pa puipui (35)

Matou te aoina i luga o le nofoaga
37.
Matou te aoina i luga o le nofoaga
38.
Matou te aoina i luga o le nofoaga
39.
Matou te aoina i luga o le nofoaga
40.

36-38. O puipui o le fale mai totonu na teuteu i se ipu oste ma le mafiafia o le 9 mm, ma o le fasi pepa o Gypsium card (36) Ina ia saʻo le paʻu i le fata, faʻafeagai o i latou na faia muamua i luga o le fola fola i luga o le fola (37)

Matou te aoina i luga o le nofoaga
41.
Matou te aoina i luga o le nofoaga
42.
Matou te aoina i luga o le nofoaga
43.
Matou te aoina i luga o le nofoaga
44.

39-41. O fafo i luga o puipui ma pine o Plasterboard (39) na ufitia ai, ia o tagata tuʻusaʻo o laupepa ma "pu" mai le fao (40). Ina ua mavae lena, o le malae sili aʻe o le taualuga i le faiga o le palasitika sa ufiufi, ona totogi lea mo ni nai faaputuga i vai ua vali. A mafaifaigaluega ona faʻatino ia galuega, le puipuia ma le filiga faʻamalosi mai le faʻaleagaina o pito o le au fai aʻoga (41) ua tuuina mai ai le pa ma le taualuga.

42 43. Sa faia i le faʻavaʻa o matala e aofia ai ma pou aiga i le toʻalua (42). O sea pusa e aunoa ma ni faʻafitauli e teteʻe ai le uta na faia e le vai o loʻo faʻamafanafana i totonu o le palasitika o loʻo tumu i palasitika (43) ma le vaitusi uamea faitotoʻa.

44. A o le faʻapipiʻiina o faʻamalama ma faitotoʻa i totonu o puipui o loʻo ufiufi i fafo, o le faʻauiga o le faʻauiga o le tatalaina ma faʻapipiʻi i totonu o le siata. O le a sefe le mamanu mai le siosiomaga o le ea i avanoa i le va o le faʻavaʻa ma le osp

Faletua Fale

O le tino o le fale o loʻo iai le fale na iai (i le auala, o nisi taimi o tulaga faʻavaʻa ma pasi-e ala i luga o le maualuga o le taualuga na faʻaaoga i le taimi nei). Lenei ua mafai ona fausia i se sili atu faigofie mo le 'au fausiaina ma le "tulaga" faiga - e tusa ma ia, o le tino na aoina. O le faʻavae o le ILlaup sa fai o se vaalele galue pe a potopoto ai laupepa gaogao mo puipui o le muamua fola, lea na faʻatuina ma nonoa i o latou nofoaga. O nei puipui na tuʻu i luga o laupapa tapuni (sa tuʻituʻi i latou i pou o fao), ma i luga o le numera o le i luga o le le tumau o le 22mm. O lea, na faia ai se vaalele lelei fou, i luga ma aoina potu o puipui o le fola lona lua.

O le skeleton fausaga lava na fausia mai le laupapa ma se koluse vaega o le 150 40mm, aoina gaogao panels, e le mafai ona masani (600 mm (na o le 700 mm). O se tamai laʻasaga o fata e faʻaosofia ai le taumafaina o le taumafaina o ato ato, ae faʻataga oe e fatuina papala o le sili atu tulaga o le sili. O le nea, i le taimi, e mafai ai ona faʻaaogaina le manifinifi (9mm) o ople-opper mo o latou paʻu, o le mea na tauia ai mo le tuputupu aʻe o tau fafie. Uma le faʻatulagaina na faia e faʻaaoga ai le pulu pulu pulu fao ma le popo o oe lava.

O le aoina o pa puipui na fusia ai ma le mafiafia o walerale wacks ma le mafiafia o le 50mm, o loʻo tuu i le "grooves" o panela i le tolu vaega. O nei galuega na faia ina ua aliali le taualuga i le fale, talu ai na amata ai ona taumalulu i le lotoā.

Matou te aoina i luga o le nofoaga
45.
Matou te aoina i luga o le nofoaga
46.
Matou te aoina i luga o le nofoaga
47.
Matou te aoina i luga o le nofoaga
48.

45, 46. Sii atu o le malulu ma le vevela o le vai sapalai faiga, na osofaʻia ma le suisui ma le sui sowai o le asi i puipui.

47. O masini fufulu i le lotoifale na faia mo alavai alavai.

Matou te aoina i luga o le nofoaga
49.
Matou te aoina i luga o le nofoaga
lima sefulu
Matou te aoina i luga o le nofoaga
51.
Matou te aoina i luga o le nofoaga
52.

48-51. O le fale talimalo na teuteuina i le magalafu ma se tapuni uila. A faʻapipiʻiina le magalafu, o le saogalemu afi le saogalemu ma le faʻaeteete: o puipui (48) na faʻasoasoaina (48), fola (50) ma flue paipa o foliga (4)

Matou te aoina i luga o le nofoaga
53.
Matou te aoina i luga o le nofoaga
54.
Matou te aoina i luga o le nofoaga
55.
Matou te aoina i luga o le nofoaga
56.

52-56. O fafo i le fale na malupuipuia e se susture syress membrane (52), faʻapipiʻi mai le ola ma tagofia se laupapa laupapa (53, 54). Le isi, na latou fauina pupuni i le talaaga ma faamatala i puipui o lodidi (55), ma le taualuga o le autu o le veranda ma oops (56)

Le mea lilo o le fausiaina

Sa matou faia ma le loto i ai i le taua o lenei mataupu i le faaiuga o le tusiga, talu ai na taliaina le fausia e fausia ai se fale i le Pa'ū, i le timuga o le tau. O le mea lilo o loo i ai i le mea moni o le faʻavae ma le soʻona faʻaalu ae le o minerale selesele o fulufulu mata ma se lagona. E uiga i mea nei, gaosia mai le fanua otaota, ua faifai malie la matou mekasini (Vaai lea ". O lenei tatou te naʻo faʻamanatu mai ai nisi o onatū ma faʻamanino e faʻatino lona faʻamatalaga i lenei mataupu.

Matou te aoina i luga o le nofoaga
57.
Matou te aoina i luga o le nofoaga
58.

57, 58. I le susulu o le taualuga, na faʻapipiʻiina ai le suavai, ma i le tulimanu o le fale-alavai (57), valiina i le taualuga (58).

E i ai i mea e aofia ai angisfacetic Spirisis (7% o parants ma borates) ma antipires (12% puipuia o le actid compement mai le residy. E sili atu le mamalu lenei mo fanua lauʻeleʻele i totonu e aunoa ma le faʻavae, aua o neitū ua latalata ile ile lalolagi. Le tutusa Eco-Board Mana e mafai ai ona e faʻamafanafana le faʻatonuga o soʻo se foliga ma le lapoʻa e aunoa ma le lapoʻa, vaʻai ma tioata malulu ". Ma le mea mulimuli, o mea ia o se tasi o soʻo se sauaga, lea, foliga mai, toe faʻaleleia atili lona vevela vevela. E le gata i lea, pe a uma le mago, o le mafiafia o le corseter o loʻo faia, ua faʻapipiʻi moni i se laupapa laupapa. O le mea lea, ma se emetotor, e mafai ona e galue saogalemu i le raw oxnex vaitaimi.

Faamalamalamaga o le muamua fola

Matou te aoina i luga o le nofoaga
Muamua fola fola 1. Terrace ............................................ 14.7m2

2. Boinerle potu ......................................... 5,6m2

3. Hall Hall ........................................ 13,5m2

4. faletaele .............................................. 3 9m2

5. umukuka ............................................... .. 14,6m2

6. Potu Fale .......................................... 18.1m2

7. Fale moe ........................................... 13,3m2

Faamalamalamaga o le fogafale lona lua

Matou te aoina i luga o le nofoaga
Fuafua o le fogafale lona lua 1. Hall .......................................... .... ....... 5,4m2

2. potumoe .......................................... 14,6m2

3. potumoe ............................................. 18M2

4. potumoe .......................................... 13,4m2

5. Santry ............................................. 3m2

6. faletaele ............................................. 6, 1m2

O le faʻalauteleina o le tau o le tau * aiga faʻaleleia atili ma le atoa o le 144.5m2, tutusa ma le tuʻuina atu

Igoa o Galuega Aofai o tau, olo. Tau, olo.
Sauniuni ma Faigaluega
Fuafuaga, atinae ma ofu 25 M3 - 14,000
Masini o faavae o ribbon w / b, faasitepu 24 M2. - 41 600.
Faufaleni vaega mai poloka 11 m3 2900. 31 900.
Feololo seti - 6400.
Fufulu masini, laulau faʻapipiʻi seti - 78 900.
Fausia i luga aʻe, foloa, faʻapotopotoga o le taualuga o le taualuga, hydro ma le vapsozovolytion seti - 241 240.
Uamea le masini uamea 140 m2 350. 49,000
Faapipiiina o le alavai alavai 88 M. - 26 400.
Faapipiiina faamalama ma poloka poloka seti - 47 500.
Faapipiiina o le i totonu o le sitepu seti - 41 400.
I fafo faʻamaeaina i le fale (sivine, fols) seti - 109 400.
Feagai ma puipui ma pine ma ie o gcl seti - 125 500.
Atoa 813 240.
Apalai mea i luga o le vaega
Mamafa mamafa 24 M3 3500. 84,000
Oneone, sima seti - 16,600
Armature, galuega, Rubberoid, ma isi mea seti - 30 440.
Teuteuga faavae faavae poloka 412 PC. - 24 500.
Ato ato, racks, polokaina, fola seti - 317 700.
OSS 9 MM (Belgium), Plywood Mossared Restant (22 MM) 815 M2 - 207 900.
Faʻaeteete, Steam, matagi ma meaʻai vai seti - 147 160.
Pepa o Metallic 189 m2. - 105 900.
Alavai tino (paipa, chite, tulivae, clamp) seti - 44 500.
Sini, Sofit, Fusi (Base) seti - 102 900.
Faamalama ma faitotoʻa faitotoʻa, sitepu seti - 183 300.
Plasterboard, talaaga, antippitic, fusi seti - 149 600.
Atoa 1 414 500.
* O le tulafono ua faia e aunoa ma le suʻesuʻeina o le vaomatua, felauaiga ma isi tupe alu, faʻapea foi ma tupe maua.

O le au Faatonutonu Faʻafetai ile kamupani "Stroydrom" mo se fesoasoani i le tapenaina o mea.

Faitau atili