Faʻalelei toe fai: O loia faʻailoga ma tala moni o faʻafouga e aunoa

Anonim

Faatasi ma le lōia Yulia, o le ata o loʻo taʻu atu pe a maeʻa ona amata le toe amataina o le ulufale o le ulufale ma toe faafoi mai le tupe pe a fai o oe na e faia ai oe lava. Ponesi - tala moni o le tutoʻatasi o suiga o faitotoʻa tuai.

Faʻalelei toe fai: O loia faʻailoga ma tala moni o faʻafouga e aunoa 6777_1

Faʻalelei toe fai: O loia faʻailoga ma tala moni o faʻafouga e aunoa

Faʻafefea ona amatalia le amataga o le toe faʻaleleia e ala o le 'auʻaunaga

O le tele o taimi o mea teuteu o nofoaga faitele e iai le fale anamua o le fale mautotogi e 3-5 tausaga. O loʻo faʻaalia lea i le feiloaʻiga a le Komiti o le Area mo le fauina o fauina o fale ma fale ma faʻalapotopotoga o Setema 27, 2003. 170.

O le mea moni, o le taimi faʻaalu e faʻalagolago i le ofuina o ni fale, o sootaga a tagata taʻitoʻatasi i a latou mea masani pulega ma lona tulaga faʻalenatura o le Kamupani pulega.

O le faʻatupega mo le toe faʻaleleia o le toe faʻaleleia o le ulufalega e faʻatulaga i le tausiga ma le toe faʻaleleia o nofoaga masani (faʻaputuga mo le tele o le ulufale e faʻaputuputu eseese,.

Fai se tusi talosaga

Afai e te manatu o toe faʻaleleia e manaʻomia, e tatau ona e faʻafesoʻotaʻia le kamupani pulega i se faʻamatalaga mai le fonotaga lautele a tagata. I faamatalaga i lea faʻaupuga, lea ua tusia i se faʻavae fua, faʻailoaina mai le nofoaga o galuega, le aso o le toe faʻafouina ma lisi galuega e taua lava.

Ave le tusi talosaga i le tulafono solitulafono ma le itumalo

O le tasi kopi o le faʻamatalaga ua faʻatagaina mai tagata nofoia (o lenei, mo faʻataʻitaʻiga, o le Taitaifono o le HoA poʻo se Manua Faʻapitoa) e faʻasino i le kamupani pulega, pe a lesitalaina. I luga o le kopi lona lua o le talosaga na toe foi i tagata nofomau, o lona potu o le amataga, tufatufaina o le tagata faigaluega e tatau foi ona faapipiiina. Na o le tulaga, o le kopi lona tolu o le pepa o loʻo lafoina atu i le ofisa o le atunuʻu o loʻo faʻailoa mai (i le tusi o le itumalo pe o loʻo tuʻuina atu e mataitu le faʻatinoga).

Faʻalelei toe fai: O loia faʻailoga ma tala moni o faʻafouga e aunoa 6777_3
Faʻalelei toe fai: O loia faʻailoga ma tala moni o faʻafouga e aunoa 6777_4
Faʻalelei toe fai: O loia faʻailoga ma tala moni o faʻafouga e aunoa 6777_5

Faʻalelei toe fai: O loia faʻailoga ma tala moni o faʻafouga e aunoa 6777_6

O se faʻataʻitaʻiga o le toe faʻafouina o le ulufale atu i chelybinsk

Faʻalelei toe fai: O loia faʻailoga ma tala moni o faʻafouga e aunoa 6777_7

Faʻalelei toe fai: O loia faʻailoga ma tala moni o faʻafouga e aunoa 6777_8

Maua le tali

I totonu o le 15 kalena aso o le tulafono o le tulafono, o se tali o loʻo faʻaalia lea o le taimi o le taimi faʻatulagaina ma le lautele o galuega.

Afai e le taliaina le toe faaleleia, e manaʻomia le saunia o se faitioga i le setete o le taulaga poʻo le vaega e uiga i le faʻatinoina o le tulafono o le talosaga.). O le tali i le tagi ua saunia i totonu o le 30 aso. O le goshilppecrication mafai ona toe faaleleia e galue, na malilie i ai i lenei tulaga o le taimi nei o le lata mai o le ulufale e le manaomia.

Faʻafefea ona toe faʻafoʻi tupe pe a fai o oe e toe faʻaleleia oe?

Afai e leʻi faʻatali mo le taofia o le ulufale mo le kamupani pulega ma filifili ai e faʻamalosi i o latou lima, e mafai ona e toe foʻi i latou lava faʻamatalaga.

Faia se tala faaletonu

A o le i toe faʻaleleia, o se faʻamatalaga faaletonu e tatau ona tusia, o le mea e ao ona faʻatinoina uma galuega tetele ma le laʻitiiti na fuafuaina i le ulufale.

Sefe le faatatau mo toe faaleleia

Faatasi ai ma le faʻamatalaga faaletonu, faʻatino gaioiga o le amataga o galuega ma le galuega faʻatulagaina o galuega, faʻapea foi ma a latou tala faatatau. Afai o le faʻatatauga o vaʻa ia fautuaina, ua faaiʻuina le feagaiga i se faamaui ma toe faaleleia faʻalapotopotoga.

Faʻalelei toe fai: O loia faʻailoga ma tala moni o faʻafouga e aunoa 6777_9

Faia se gaioiga o le taliaina o galuega

A maeʻa le toe faaleleia, ua tusia i luga le faʻasologa o le taliaina o galuega. Faatasi ai ma le lelei atinae o mea na tutupu o le tulafono solitulafono, na maua ai se faʻamatalaga mai le tagata nofoia e taui ai mo le toe faʻaleleia o lana lava teugatupe faʻamaonia), ua malie ai Faatasi ai ma le faʻatatau ma lisi mea o loʻo i ai mo toe faʻaleleia.

Faʻafefea ona toe faafoi mai le tupe pe a le saʻo le totogi o le tulafono

Ua faʻaaluina le liuga ma o loʻo faʻaalu tupe, ae o le tulafono tulafono e le manaʻo e tauia i latou. I lenei tulaga, o tofitofi e i ai le aia tatau e apalai ai i le Faamasinoga ma se talosaga mo se talosaga mo le toe faaeaina e le kamupani pulega a le pulega a le puleaina e le kamupani pulega a le puleaina e le kamupani pulega a le pule.

O le manuia o le apili i le faamasinoga e faʻalagolago i le tele e faʻaalia ai le ma le faʻaeteete pe o le a lau pepa faʻavae i le taimi o toe faʻaleleia. Afai na pasia nisi galuega i faʻatusa o le a latou le toe faʻatumuina o latou tau.

E mafai ai e mafai ona sauni le atinaʻe o mea tutupu: O le tulafono o le tagata solitulafono ua sauni e taui ai le toe faʻaleleia, ae le atoa. Faʻataʻitaʻiga, o tagata tomai faʻapitoa a le tulafono tulafono na maua ai le tau o galuega e tele lona ono mafai ona tuʻuina atu i le toe faaleleia o loʻo iai nei. Ile a le mataupu, o le itupa e mafai foi ona faatatau i le Faamasinoga mo le toe faaleleia e taui ma taui, ma pepa uma e faamaonia ai lona tau).

Faʻalelei toe fai: O loia faʻailoga ma tala moni o faʻafouga e aunoa 6777_10

  • Ae a pe a fai o tagata nofoia o loʻo tuʻua lapisi i le lauʻeleʻele ma le ulufale

O fale talimalo moni

Suiga o le ulufale i le stalnike i novosbintk

Na fausia e Catherine ma lona toʻalua o se fale mautotogi i Statankey 1934, na ia faia i le sili atu o le faʻaleleia o le faʻafouga. Ae e lei aofia ai i totonu o le polokalame overhebal. Ona filifili loa le aiga talavou e galue i a latou lava. I le taimi muamua na latou faʻamauina le taliaina o le faʻatonu o le kamupani o le kamupani pulega. Ae, o le leaga, e leʻi maua e lenei faʻatasiga se isi mea e i ai nai lo le faʻamatalaga. Na manino le faatonu o le faagasologa o tupe e fai ai tupe mo le toe faaleleia: Ua filifili tagata nofoia, e manaʻomia le suia, ma ua amata galuega. I se tulaga faaaloalo, na latou fai mai e tatau ai ona fai se faaiuga i le toe faaleleia i le fonotaga a tagata nonofo, ina ia maua le maliega a totogi uma (e oo i le 1.5-2 e galue. O lenei filifiliga na le fetaui ma a tatou toa, talu ai sa manaʻomia le faʻatali mo le sili atu ma le tasi le tausaga, ma na latou filifili e faʻatino tutoʻatasi.

Faʻalelei toe fai: O loia faʻailoga ma tala moni o faʻafouga e aunoa 6777_12
Faʻalelei toe fai: O loia faʻailoga ma tala moni o faʻafouga e aunoa 6777_13

Faʻalelei toe fai: O loia faʻailoga ma tala moni o faʻafouga e aunoa 6777_14

Ata ulufale e toe faaleleia

Faʻalelei toe fai: O loia faʻailoga ma tala moni o faʻafouga e aunoa 6777_15

Ata ulufale e toe faaleleia

Na totogi e Catherine ma lona toʻalua se faʻapitoa, toe faia mai le faitotoʻa faitotoʻa ma le tamboour i le fogafale lona lua, o loʻo iai le latou fale mautotogi. 60 afe ua tuua mo le galuega. O le vaega autu mo le toe faaleleia o le latou fola na vae vaevaeina ma tuaoi i luga o le upega tafailagi (Manatua: O le nofoaga o 2 fale mautotogi, ma le atoa i le ulufale - 6 nofoaga). O le tau o le toe faʻaleleia o lea o loʻo ofoina atu e vaevaeina tuaoi i le faitotoʻa, ma e toetoe lava o tagata uma na malilie. O lenei o le fesili o le faʻaleleia o le faʻaleleia o fola ua fufulu, e pei lava ona fiafia i ai e tuaoi le suiga, e ui lava na muamua faia lava latou.

Faʻalelei toe fai: O loia faʻailoga ma tala moni o faʻafouga e aunoa 6777_16
Faʻalelei toe fai: O loia faʻailoga ma tala moni o faʻafouga e aunoa 6777_17

Faʻalelei toe fai: O loia faʻailoga ma tala moni o faʻafouga e aunoa 6777_18

Ata o le ulufale pe a uma ona toe faaleleia

Faʻalelei toe fai: O loia faʻailoga ma tala moni o faʻafouga e aunoa 6777_19

Ata o le ulufale pe a uma ona toe faaleleia

Suiga o le ulufale i se fale tupe maua i Moscow

E i ai le leai se taimi umi talafaasolopito, ae i ai se iʻuga e matua fiafia lava. O le ogatotonu o le gauai o se ulufale i tupe maua i le fale o tupe maua o le vave 20th seneturi. O tagata nofoia sa manatu e vali mai le nofoaafi, na faagaeetia le vaega laupapa ma atagia mai ai le natura lanu o le laau, ma scoalthots mai le moli. Sa ola ai le vevesi faasolopito, ae i le taimi lena na amata ai ona faʻaeteete atili le ulufale o lea ulufale ma le totoʻa.

Faʻalelei toe fai: O loia faʻailoga ma tala moni o faʻafouga e aunoa 6777_20
Faʻalelei toe fai: O loia faʻailoga ma tala moni o faʻafouga e aunoa 6777_21
Faʻalelei toe fai: O loia faʻailoga ma tala moni o faʻafouga e aunoa 6777_22
Faʻalelei toe fai: O loia faʻailoga ma tala moni o faʻafouga e aunoa 6777_23

Faʻalelei toe fai: O loia faʻailoga ma tala moni o faʻafouga e aunoa 6777_24

Faʻalelei toe fai: O loia faʻailoga ma tala moni o faʻafouga e aunoa 6777_25

Faʻalelei toe fai: O loia faʻailoga ma tala moni o faʻafouga e aunoa 6777_26

Faʻalelei toe fai: O loia faʻailoga ma tala moni o faʻafouga e aunoa 6777_27

Faitau atili