Pass Repair: Advokat Tips og ekte historier om oppdateringer uten

Anonim

Sammen med advokaten Yulia, forteller utkastet til å telle hvordan man starter reparasjonen av inngangen og returnerer pengene hvis du gjorde det selv. Bonus - ekte historier om uavhengige endringer av gamle innganger.

Pass Repair: Advokat Tips og ekte historier om oppdateringer uten 6777_1

Pass Repair: Advokat Tips og ekte historier om oppdateringer uten

Hvordan starter du starten på reparasjon av kommunale tjenester?

Frekvensen av kosmetiske reparasjoner i offentlige lokaler som det gamle huset i en leilighetskompleks er 3-5 år. Dette er angitt i oppløsningen av statsutvalget for bygging og bolig og felles kompleks av 27. september 2003 nr. 170.

Faktisk er frekvensen av reparasjon avhengig av driften av bygningen, forbundene til beboere til deres felles eiendom og samvittigheten i forvaltningsselskapet.

Midlene for den nåværende reparasjonen av inngangen legges i tariffen for vedlikehold og reparasjon av fellesarealer (midler til overhaling av inngangen samles separat, vær oppmerksom på).

Foreta en søknad

Hvis du tror at reparasjoner er nødvendig, må du kontakte forvaltningsselskapet med en uttalelse fra generalforsamlingen. I en slik erklæring, som er skrevet i fri form, indikerer arbeidsstedet, datoen for den siste reparasjonen og listen de verkene som beboerne anses som vitale.

Ta søknaden til straffeloven og distriktsadministrasjonen

En kopi av uttalelsen er autorisert fra leietakere (dette kan for eksempel være leder av HOA eller senior i inngangen) refererer til forvaltningsselskapet, hvor det er registrert. På den andre kopien av programmet som returnerer til beboere, må det innkommende rom, mottak dato, utskrift og signatur av den ansatte som aksepterte dokumentet, også festes. Bare i tilfelle, den tredje kopien av dokumentet sendes til det offentlige mottakskontoret eller distriktsadministrasjonen (i det medfølgende brev eller i "header" i denne erklæringen, indikerer at den er rettet mot å overvåke implementeringen).

Pass Repair: Advokat Tips og ekte historier om oppdateringer uten 6777_3
Pass Repair: Advokat Tips og ekte historier om oppdateringer uten 6777_4
Pass Repair: Advokat Tips og ekte historier om oppdateringer uten 6777_5

Pass Repair: Advokat Tips og ekte historier om oppdateringer uten 6777_6

Et eksempel på en renovert inngang til Chelyabinsk

Pass Repair: Advokat Tips og ekte historier om oppdateringer uten 6777_7

Pass Repair: Advokat Tips og ekte historier om oppdateringer uten 6777_8

Få svaret

Innenfor 15 kalenderdager i straffeloven er et svar angitt der tidslinjen og omfanget av arbeidet indikerer.

Hvis reparasjonen nektes, er det nødvendig å forberede en klage til statens linjekode av byen eller området om passiviteten av straffeloven (husk at du tilskriver dem den tredje forekomsten av søknaden?). Svaret på klagen er utarbeidet innen 30 dager. GOSHILSPECIATIONENE kan gjøre reparasjoner på jobb, så det er derfor ikke nødvendig med den nåværende oppdateringen av inngangen til inngangen til inngangen til inngangen til inngangen.

Hvordan returnere penger hvis du gjorde en reparasjon selv?

Hvis innbyggerne i inngangen ikke ventet på et svar fra forvaltningsselskapet og bestemte seg for å ta makt i hendene, noe som gjorde reparasjoner alene, kan du returnere penger ved å lagre visse dokumenter.

Gjør en defekt uttalelse

Før reparasjon må en defekt uttalelse utarbeides, noe som tar hensyn til alt stort og lite arbeid som er planlagt i inngangen.

Lagre estimatet for reparasjoner

Sammen med defekt erklæring, starten av reparasjonsarbeidet og arbeidsplanen for arbeid, samt deres estimater. Hvis estimatene til leietakerne antyder, konkluderes kontrakten med en bygg- og reparasjonsorganisasjon.

Pass Repair: Advokat Tips og ekte historier om oppdateringer uten 6777_9

Gjøre en handling av aksept av arbeid

Når reparasjonen er fullført, er handlingen om å akseptere arbeidet utarbeidet. Med den positive utviklingen av begivenhetene i straffeloven, har mottatt en uttalelse fra leietakere til å kompensere for reparasjonen som gjennomføres på egen regning (til søknaden, er det nødvendig å knytte kopier av alle dokumenter som bekrefter arbeidet utført), samtykker med estimatet og lister midler for reparasjoner.

Hvordan returnere penger hvis straffekoden nektet kompensasjon?

Reparasjon har blitt brukt, penger blir brukt, men straffeloven ønsker ikke å kompensere dem. I dette tilfellet har leietakene rett til å søke om retten med et krav om refusjon av beløp som brukes på reparasjoner på grunn av ikke-oppfyllelse av forvaltningsselskapet av sine forpliktelser.

Suksessen med appell til retten avhenger av mange henseender hvor nøye du består av dokumenter under reparasjon. Hvis noen arbeider har gått forbi estimatene, vil de ikke refundere deres kostnad.

Det er mulig at utviklingen av hendelser er mulig: Kriminalkoden er klar til å kompensere for reparasjonen, men ikke i sin helhet. For eksempel fant spesialistene til straffeloven at kostnaden for verkene overvurderer eller tror at en del av de produserte forbedringene refererer til Overhaling, og kan derfor ikke betales fra dagens reparasjonsfond. I dette tilfellet kan leietakere også gjelde for retten for reparasjonen som skal kompenseres til dem fullt ut (selvfølgelig, med alle dokumentene som bekrefter kostnaden).

Pass Repair: Advokat Tips og ekte historier om oppdateringer uten 6777_10

  • Hva om leietakere forlater søppel på landingen og i inngangen

Real Starry Repair Tors

Endring av oppføring i Stalinke i Novosibirsk

Catherine og hans ektefelle kjøpte en leilighet i Stalinke 1934 bygget, han var underlagt overhaling og verktøy var engasjert i å oppdatere fasaden. Men inngangene ble ikke inkludert i overhalingsprogrammet. Og så besluttet den unge familien å handle alene. Først registrerte de resepsjonen til direktøren for forvaltningsselskapet. Men dessverre ga dette møtet ikke noe annet enn informasjonen. Regissøren klargjør prosessen med å samle inn midler til reparasjoner: Leietakerne bestemmer at det er nødvendig å erstatte, pengene vil dumpe, og etter at arbeidet begynner. I et konkret tilfelle sa de at det var nødvendig å ta en avgjørelse om reparasjoner på beboernes møte, for å få samtykke fra alle eiere for å øke utbetalinger (opptil 1,5-2 tusen rubler per måned), for å akkumulere midler og fortsette å jobbe. Dette alternativet passet ikke våre helter, siden det var nødvendig å vente på mer enn ett år, og de bestemte seg for å handle selvstendig.

Pass Repair: Advokat Tips og ekte historier om oppdateringer uten 6777_12
Pass Repair: Advokat Tips og ekte historier om oppdateringer uten 6777_13

Pass Repair: Advokat Tips og ekte historier om oppdateringer uten 6777_14

Foto inngang til reparasjon

Pass Repair: Advokat Tips og ekte historier om oppdateringer uten 6777_15

Foto inngang til reparasjon

Catherine og hans ektefelle hyret en spesialist, gjort reparasjoner fra inngangsdøren og tambour til andre etasje, hvor leiligheten deres ligger. 60 tusen rubler igjen for arbeid. Hoveddelen for reparasjon av gulvet ble delt med naboer på nettstedet (Merk: På stedet av 2 leiligheter, og totalt i inngangen - 6 leiligheter). Kostnaden for å reparere inngangssonen ble tilbudt å dele naboene på inngangen, og nesten alle var enige om. Nå er spørsmålet om å reparere andre etasjer løst, da naboene likte endringen, selv om de opprinnelig var imot.

Pass Repair: Advokat Tips og ekte historier om oppdateringer uten 6777_16
Pass Repair: Advokat Tips og ekte historier om oppdateringer uten 6777_17

Pass Repair: Advokat Tips og ekte historier om oppdateringer uten 6777_18

Foto av inngangen etter reparasjon

Pass Repair: Advokat Tips og ekte historier om oppdateringer uten 6777_19

Foto av inngangen etter reparasjon

Endring av inngangen i et inntektshus i Moskva

Det vil ikke være noen lang historie, men det er et resultat som er veldig fornøyd. Senteret av oppmerksomhet er en inngang i inntektsstedet til begynnelsen av det 20. århundre. Leietakere ble ansett som maling fra skinnen, treet ble polert og forlot den naturlige fargen på treet, og skjermbilder og lysekroner fra Ike ble valgt som en erstatning av belysning. Den historiske atmosfæren har overlevd, men samtidig begynte inngangen å se mye mer forsiktig ut.

Pass Repair: Advokat Tips og ekte historier om oppdateringer uten 6777_20
Pass Repair: Advokat Tips og ekte historier om oppdateringer uten 6777_21
Pass Repair: Advokat Tips og ekte historier om oppdateringer uten 6777_22
Pass Repair: Advokat Tips og ekte historier om oppdateringer uten 6777_23

Pass Repair: Advokat Tips og ekte historier om oppdateringer uten 6777_24

Pass Repair: Advokat Tips og ekte historier om oppdateringer uten 6777_25

Pass Repair: Advokat Tips og ekte historier om oppdateringer uten 6777_26

Pass Repair: Advokat Tips og ekte historier om oppdateringer uten 6777_27

Les mer