Tagata faioloa

Anonim

Garage faʻatulagaga: Aso Nei Nelwe tekinolosi, mea ma le fausia o ni fofo ua fuafuaina mo faletaavale

Tagata faioloa 12609_1

O le a le tagata e ona e le miti o lona faletaavale e le gata o se "fale mautotogi mo le taʻavale", ae o se potu manaia tele, pe a manaʻomia mea faigaluega ma mea faigaluega. E le o le leaga o le faʻatinoina lea mo le teuina o taʻaloga ma mea na fai mo le mafutaga. Pau lava le mea ia sa le faigata ona faia pe a fetuunai mea taua mai mea mai fafo.

Tagata faioloa
Garagetek i aso nei matou te iloa lelei pe faʻafefea ona liua se fale mautotogi poʻo se fale o le atunuʻu e tusa ai ma le itu faʻaonapo nei. Ae i le taimi lava e tasi e masani ona ou mafaufau loloto i le mea o le "alualu i luma" faletaavale. Ae peitai, talu ai nei, fou tekinolosi, mea ma fofo, fuafuaina mo falemai ua faaali mai i luga o le lotoifale maketi.

Matou te tilotilo i lalo o vae

Toe faaleleia i soʻo se potu e toe amata amata mai le taualuga, ona alu lea i puipui ma tuʻu i le fola i le faʻasologa. O le faletaavale i lenei lagona e leai se tuusaunoaga. Peitaʻi, o le a matou amata la matou tala mai le fola e pei o le sili ona taua ma faigata i luga o le laualuga.

Sili atu- sili atu

Tagata faioloa
O le "palapala-faʻavae faiga" i le taulaga o le tagata e ona le tumau ua faʻamalosia e faʻamalieina ai le uʻamea poʻo se pusa fagu, o itu o le mea e masani ai 5.5-63-3.5-3.5-3. O le sui i le Megalopolis, o loʻo i ai le faʻaluaina o nofoaga filifilia o le tulaʻi mai o le tupua ma se tamai fale o le supa. Ia, o lē e ona o le atunuʻu o loʻo iai le tomai e fausia ai se faletaavale o toetoe lava o soʻo se itu, tuʻufaʻatasia i totonu o le fale autu pe fausia eseese!

E sili le mafaufau i le taimi muamua pe faʻafefea ona e faʻaaogaina le potu garage (naʻo le faʻamoemoe poʻo se isi e pei o se hozblock ma e tusa ai ma lenei, fuafua lona tele. A o faʻataʻitaʻiga faʻaalia, o le faletaavale i totonu o le atunuʻu e tatau ona 1.5 13-2 taimi sili atu i le nofoaga nai lo le pusa taʻitaʻi.

I le fale mautotogi, o se pupupuni sipai e masani lava ona tautua i le faletaavale, tuʻu i luga o le sami, pe a fausia le fale. E masani lava, o talimalo o loʻo faamalieina i se nofoaga lelei ma tau i mea uma e aunoa ma le fola, i nisi taimi ona latou te le iloa poʻo a mea e faʻaaoga. Ua leai lava, o le afi o le faletama e tatau ona i ai le malosi o le auala luga, e tetee atu i penisini ma suauu, pei o se mea malosi o se vaega o nofoaga nei. O le a mamafa le suʻega mo le fola o le a faʻapipiʻiina foʻi i le taumalulu paʻu. O le leai o ni tulaga o le a le mafai ona "galuega" pe o se laʻau poʻo linoleum (e oʻo i fale lautele). I le taimi nei, o le fola sima e mataga, hygroscopic (faʻaaoga suavai, ma i latou ma le efuefu), malosi malosi, e faigata ona aveʻesea ai tagata.

Tagata faioloa
Ata 1.

Ata i le Sayysh tau

Tagata faioloa
Ata 2.

Ata i le Sayysh tau

Tagata faioloa
Ata 3.

Ata i le Sayysh tau

1-3. O le faiga faavae i luga o le polymer o loʻo fesoʻotaʻi ma se nifo nifo spatala (1). A o le i faʻatumuina le taʻotoga, le malosi o le pito i lalo (2) ma o le tausuaga (3) ua siakiina.

Ceramic Tiles e masani ona manatu e na o le pau lava le fola mo le faletaavale. Ae peitai, o lenei mea e le faʻapea ona faʻailoa pea faʻamoemoeina faʻamoemoega faʻatagaina iai. I le faʻaaluina o vailaʻau i le taimi e ulufale ai i le faʻalapotopotoga tui, ona i lalo o le tino ese. Afai i le taimi e tasi na tuu ai, e pei ona valaauina ai, o se isi lima o le fafine, ina ua mavae le 2-3 tausaga, e leiloa le gaoioi ma le pulufana amata e "tuʻituʻi mai le paʻu 'ese". Ae e tusa lava pe na faia i le faaee e se alii agavaa, o le a le tetee fola tile avega teʻi malosi, ona o i latou, o le a sili ona e ono foliga mai o le grid o mavetevete.

Faʻataʻitaʻia o alavai

Afai o le faletaavale e masani ona faʻaaogaina i le taumalulu, naʻo le alavai alavai o le a aloese mai le foliga o palapala palapala. O le alavai faʻatau e tele taimi e masani ona faʻatulagaina le tutusa i le faitotoʻa mai o latou itu i totonu (ma mo faletaʻele o loʻo i totonu o le vai ma le liusuavai vai). O le foloa o le faletaavale e tatau ona ave i ai le slope (tusa o le 0.5%) i le ulufale atu. (O sea faʻaituau e aoga i soʻo se mataupu, aua i le taimi lava e tasi e mafai ona e fufuluina le fola, o le vai mai le aoina o alatoto. A o le i nofoaafi, e manaʻomia le faʻapipiʻiina o le uafu.

O ni fofo faʻapitoa mo faletaavale ma isi potu aoga ma maualuga avega i luga o le fola ua leva ona atiaʻe. Matou te lisiina i latou.

Faamalosia le malosi ma vali mo sima. O le faigofie sili lea ma le taugofie o le fola o le foloa masini i le faletaavale. I totonu o le maketi maketi, o le Cerival HB Hard Lifensions o loʻo tuʻuina atu ("Saint-Goben Ruild Wormat Wars"), Extra)) O le faaupuga e mafai ona faʻaaogaina i le vaega o le liligiina o le scred, o loʻo olopalaina i le pito i luga o le vaega ae leʻi faʻatagaina le tali. I le taimi lava lea, o le malosi i le loto maulalo o le vaega o loʻo faʻateleina ai le 20 i le 50mp.

Tagata faioloa
Ata 4.

CheDelid fola faamauga o faiga

Tagata faioloa
Ata 5.

CheDelid fola faamauga o faiga

Tagata faioloa
Ata 6.

CheDelid fola faamauga o faiga

Tagata faioloa
Ata 7.

CheDelid fola faamauga o faiga

4-7. O le Kamupani CIDEEL FOLIGA FAʻAMANATUGA MULIMULI O LE FOLAFOLAGA FOLAFOLAGA FOU Faʻaaogaina, e maua lava le tuʻugamau ma palasitika folo, teteʻe i Urinal and Dorgical Researchs, faʻapea foi ma eseesega vevela. Ina ia fatuina se gaioiga teuteu, cynthetic "chips" o le tele o fatuga ma lanu e faʻaopopo i le galulue faʻatasi, pei o le fana (6), lanumeamata (6).

O ata o vali e mafai ona avea ma acrylic, EPoxy, Polyearthane faavae. O ia faʻamatalaga nei o "tagata oti" ("Krasbyt"), "Besobyl" ("HZ"), Esp-porsim "). O le mea taua e mumusu ai, aua ua naʻo le 0.5 mm. E le mafai ona faʻafouina e le tagata vali acrylic. O vali e taugofie - e oʻo i le 300 rubles. Mo le 1 kg. Peitai, ia maua se laʻau lamolemole matagofie, o le masini masini o loʻo manaʻomia, lea o le a faʻateleina ai tupe faʻaopoopo

Tele o fale gaosi oloa i luga o le pito o le tulaga. E faia i latou i le ituaiga o le matutu fefiloi, o loʻo faʻamalosia i le vai ma sasaa ma le manifinifi vaega (5-15mm) i luga o le sili ona mamago ma le muamua o loʻo atagia mai ai. O sea, mo se faataitaiga, Venitmo4610 Durotop ma Vototop ma Votoneit4630 Durotop ma Votron4 Providget Rounter) ("Mareko-Corlon) (" faailoga Paulo ". I le faʻaopopoina o le lanu efuefu, e iai le lanu palu, fai mai Ventoit 4650 Durocolor (ni nai ata o le efuefu, faʻapea foi ma lanu mumu). O nei palu e maua ai se taimi umi lava o le faʻamalieina: O le a mafai ona ulufale i le faletaavale i luga o le taʻavale pe a uma le 1 pou pe a uma ona faʻatumuina le fola. Le malosi e faʻamalosia ai ia fola e oʻo atu i le 40 mp. O le averesi tau (aofia ai ma le o le galuega) - 650-800 olo. Mo le 1m2.

Tagata faioloa
Ata 8.

Ata V. Crigoriev

Tagata faioloa
Ata 9.

"O le Ditert Comptums"

Tagata faioloa
Ata 10.

Garagetk.

8-10. O le Globular Tile e matagofie ma e le manaʻomia le olo o se sima. Loop Puptands (8) poʻo ni mea e totoe ai loka (9) ia faʻavasegaina le faʻapipiʻiina o le taina.

Polymer fola o loʻo vaevaeina i le EPOXY, polyrethane ma polymethy medhylate. O mea ia e "polymerstone-1" ma "Epostan" ("Krako", Lusia), "P -B") ("HZ") ("HZ") E tasi i latou ma le lua-vaega o le vaega, pe a uma le mautonu o le fatuina o se manava vaivai o le manava leaga-tetee atu i le mafiafia o le 1-10-98m). O loʻo tuʻuina atu i latou i luga o le faʻasologa o mea, le tau le mafaufau e sili atu ile 4-5%. O le ipu ua saunia ma le faaeteete: olo, ufiufi i ituaiga e lua o le philima. O lenei faʻagasologa uma o lenei faʻagasologa e le itiiti ifo i le 5 aso (o se taimi umi o le faʻamago o le vaega o loʻo manaʻomia). Polymer Mea e mafai ona faʻaaogaina i le sima naʻo le vevela vevela. E le faigofie atu le EPOXXY Couponcy i le Tapunia (ae le o le manaʻomia tele i le lelei o le faavae o le faʻavae o le faʻavae) nai lo polyrethane ma le teteʻe atu ia Aperaamo.

O fitafita ua solia

I le taumalulu, o le vevela tutusa e le tatau ona tausisi i le faletaavale pei o potu nofomau. O lenei mea o le a oʻo atu ai i le ovasia malosi o le taumafaina, ma le toesea o le ea i luga o le ea-faʻaititia, e mafai ona aʻafia i le "Soifua Maloloina" o le taʻavale. A maeʻa mea uma, susumei mai le tino ma uili o le a vave faʻaumaina, ma i totonu o le potu o le a faʻanoanoa tele. O le tino taʻavale i ia tulaga e le tatau ona mago, e faʻapena ona afaina ai le 'malulu. O le sili ona vevela vevela mo le faletaavale e manatu o le 5c. Mo le faʻamafanafana, o le vai o le vai e fesoʻotaʻi i le fale o le fale e mafai ona faʻaaogaina, faʻapea foi ma le suauʻu ma le failautusi eletise eletise (e faigofie ona faʻapipiʻi), Convectors ma le taualuga i tagata Eatiter. Ole ea ole ea ole ea ma le faʻaaogaina o Fan Heats o le a maua ai le tele o le tino o le tino poʻo le mago, ae naʻo le i ai o le aoga aoga. E sili le faʻaaogaina o se faletaavale o se masini (faʻamalosia) faiga o le sili atu le faʻaletonu. E faigofie ona faʻapipiʻi, e le manaʻomia ni masini taugata, faʻaaogaina na o le 100-200W ma e le faʻalagolago i le itu o le matagi ma le tele o le tele. O filifili taitasi o le faletaavale parm e mautinoa e puipuia le masini ma le uzo ma le gookage i le taimi nei o 30ma.

O faʻavae palota uma e manino, ae o loʻo vāua i tua, e faʻaopopoina se leo, faʻaopopoina o fesoasoani ma faila: masani poʻo le faʻailoga o Chips ". O mea teuteu e faia se tauina i le faigofie ma tuʻuina i ai afsi-sligt meatotino (o le olomatua o le fatufatu e sili atu le aoga i lenei tulaga). E tatau lava ona matauina o le ituaiga o faila e le afaina ai le tau o mea - e averesi 1500-2500 rubles. Mo le 1m2 (aofia ai ma le tau o galuega). Tuʻu le tamone taleʻelaina, e sili le amata le amataga o mea i luga o puipui i luga o le maualuga o le 10 cm. Seʻi e mafai ona fufuluina le foloa.

Tagata faioloa
Ata 11.

Ata V. Crigoriev

Tagata faioloa
Ata 12.

Ata V. Crigoriev

Tagata faioloa
Ata 13.

Ata V. Crigoriev

Tagata faioloa
Ata 14.

Laupapa laupapa.

Tagata faioloa
Ata 15.

Laupapa laupapa.

Tagata faioloa
Ata 16.

Garagetk.

11-15. Mo le teuteuina o puipui i le faletaavale e sili atu le filifilia o ni mea e le masani ai: alumini o le afi mai le 320 rum. Mo le 1m2 (11), sandstone 15-20mm mai le 250 Cim. Mo le 1m2 (12), o se slate mai le 1900rub. Mo le 1m2 (13) poʻo le faʻapitoa o le maʻa mai 2200 o le rum. mo le 1m2 (14.15). O le tau o le tau o le sivive o le tau mai le 150 rubles. Mo le 1m2, maa - mai le 320 Cub. Mo le 1m2.

16. O le faletaavale faaonapo nei o le "tutusa ile nofoaga e nofo ai. Matou te faia le tele o le ea ma le malamalama, ma mea e tu i le atoatoa poloaiga.

Palasitika (polyvyll chloride) pale. O lenei mea i fafo o le faletalimalo o loʻo tufatufaina atu i Europa ma Amerika. O le atunuʻu i totonu na tuʻuina atu oloa mai le garagetek, Raydeck (Oba), Tlm (Farani), Plast Strator (Rusia). O le ogaumu o sikuea ma le tele o le 300300mm ma le mafiafia o le 15 mm, faaputuputu i le "operating" metotia. O le fola ua uma e le o le mea. Ina ia mafai ona ofi i lalo le tofo i lalo, o le Ventivila o loʻo tuʻuina atu i lalo o le fola (o loʻo faʻavae i luga o le malae sima. Ae e te leʻi mauaina le taʻotoga, o le taʻavale e tatau ona togafitia ma le hydrophobizer. O tagata gaosi gaosia e maua ai le tele o lanu eseese, ina ia mafai ai foʻi ona i ai i le fola folasaga. Ae o le au o loʻo iai le leaga: ma le faʻagaioiga malosi o le faletaavale, o le faʻamamaina lea e mafua ai lona "oloa" ina ua uma 1-2 tausaga. Tau o le Time Bimerity Tile- 1100 olo. Mo le 1m2 (ma le taʻoto), faʻaulufale mai, mai le 1500 rubble. Mo le 1m2.

TIPS e ona le faletaavale e pule

1. Ole tele o mea e tatau ona vaʻai ma e masani lava ona faʻatali.

2. Faʻaaoga le faʻapipiʻi teuina e faʻafaigofie ai ma faigofie ona fufulu fola.

3. Ia fiafia i le lattces redimings - itiiti ifo o le pefu pupuu.

Maualuga ma maualuga

O le teuteuina o puipui ma le taualuga i le faletaavale e iai ana lava faʻapitoa. E popole i mea sa faaaoga. Muamua lava, e manaʻomia le tele o gaioiga faigata: o le le suavai maualuga, Shaved Expaces, e le mafaitaulia pe a tatalaina le faitotoʻa. A o i ai i soʻo se paffer sone i le va o le auala ma fale, e manaʻomia le aiaia ai mo le mafai ona susu susu susu o puipui, lea e tatau foʻi ona teteʻe i puipui ma chips. O le faletaavale e manatu o nofoaga ma faʻateleina afi lamatiaga, talu ai o le suavai suauʻu ma soʻotaga e masani ona teuina iinei. O le mea lea, e manaʻomia tele e le gata pe le manaʻomia e lagolagoina le mumu.

Tagata faioloa
Ata 17.

"Alited"

Tagata faioloa
Ata 18.

Garagetk.

Tagata faioloa
Ata 19.

Garagetk.

Tagata faioloa
Ata 20.

Garagetk.

17. O le alofa otometi faitotoʻa e tatau ona faʻauʻuina i se puipuiga saogalemu e liliu ese le drive mana pe a aliali mai le tagata poʻo le taʻavale.

18. O le teuina o mea i lalo o le taualuga e faʻafaigofie ai le gaoioi i luga o le faletaavale.

19-20. O matau ola (19) ma le lattice shelves (20) e sili atu nai lo le tapunia mezzanine: latou mafai ai ona tuu le mea saʻo.

O le faigofie filifiliga o le faʻapipiʻiina o puipui, ona ufiufi lea o lo latou fusiina. O le tau o galuega sima - 400-600 o ru. Mo le 1m2. O le tau o vali ese, mai lea o le mea e vaaia e masani lava ma e fuafua i le va o le 100-1500 rubles. Mo le 1l (ma le taumafaina o le sili ona taugata tuufaatasiga i le faʻaopopoina o le mimigi o minera rumb - i le 0.6 lita i le 1M2). O le isi masani metotia o le freses o pa puipui ma fusi i le maualuga o le 1.4-1.7 m, ma le masani ai i totonu o le fufuluina vali e talafeagai foi. O puipui o le faletaavale e mafai foi ona valavala e ala i le natura pe faʻalenatura maʻa.

Tuʻituʻi? O le a tatou vaai ...

O le ata maimoa e tatau ona faʻatulaga naʻo le maualalo o le eleele o le eleele, a leai e avea ma mafuaʻaga o le ova o le susu. Afai o le faʻavae o le slab, e tatau ona e tuʻuina atu se faʻailoga taugofie i se taimi muamua. Le lautele lautele o le Yam-70-80CT, umi, 2-4M, ma o le loloto o lo o manatu taitoatasi e faalagolago i le tuputupu ae o lē e ona. O puipui e masani ona tuʻuina atu i fafo o le piliki, ma o le pito i lalo o loʻo sasaa ma le sima ma le faʻamalosi faamalosia. O le pu i totonu o le fola o loʻo ufiufi i se laupapa poʻo le tuʻuga uʻamea.

Peitai, o nei aso e toʻatele e faia e le toʻatele o tagata atiaʻe le faʻapipiʻi, tele naua taimi latou te 'ai, ma ua le faigofie le Wizard lelei. E masani ona matou faʻaaogaina le faʻailoga i luga o le pusa o le laupapa laupapa poʻo uʻamea. I le ala, o le masani na faʻaalia ai o le ogatasi o puipui ma le fesoasoani a le laupepa o le hlls e le o le sili filifiliga mo le faletaavale. O laupepa sima e le lava le malosi, ma e faigofie lava ona faʻaleagaina pe a fai e te faʻaaogaina se faletaavale poʻo se fale faigaluega. E faʻaoga foʻi nei i mea sili ona manifinifi - pa puipui o PVC panels, o loʻo manino lava foʻi ma le onosaʻi i le vevela vevela. E sili le faʻaaogaina o ni mea filifilia i luga o laupapa laupapa-laʻo.

Gate, siitia!

O aso nei, o faletaavale fale ma litaea vaega ua avea ma lauiloa tele. Ua vaeluaina i le mau ma fesuiai. O le lautele o le lautele o vaega o le tapoleni e matua tele lava (300-500mm). O nei elemene o loʻo fusuʻaga ma le tasi le isi tepao ma ua faʻaaogaina i rollers e faʻatagaina le tapoleni e faʻaseʻe i luga o taiala ma aveese i lalo o le taualuga. O luga aʻe o fusi e aoina mai le vaapiapi o laʻau. O le manuʻa i luga o le fola ma le nana i totonu o le pusa, faʻamalosia i luga o le amataga mai le pito i fafo poʻo le itu i totonu. Afai o le maualuga o le amataga e faʻatagaina, o le pusa o loʻo tuʻuina atu i le puipui o le vaalele (o lea e le maitauina, e le gata i lea, o le gaoi malologa o le faitotoʻa faʻateleina o le faitotoʻa). Ita ma le isi faiga e mafai ona faʻauʻuina i se eletise eletise ma du. O faitotoʻa o faitotoʻa e sili atu ona puipuia, ma o latou vevela vevela o loʻo sili atu nai lo le faʻataʻamilomilo. Ae o le mulimuli e faigofie tele ona faʻapipiʻi, ma e leai se avanoa avanoa mo latou i lalo o le taualuga. O loʻo latou taugofie foʻi le taugofie: o le vaega faʻavae o faitotoʻa (32.2M) o le 18 afe rubles, ma rollelles tutusa e tusa o le 14 afe. e aunoa ma le Mauga. (Mo ni auiliiliga e uiga i le fale fale fale, tagai i le "Iva", 2010, №2.)

O pa o pa puipui o loʻo fausia ai ni faʻafitauli, a oʻo atu i le faletaavale e faʻaautu i teuina teuina. I le maeʻa lea, e tautau ai le fata poʻo se matau faigofie, e tatau ona e iloa tonu le mea o iai le taʻavale. Ina ia faia lenei mea, i le taimi o le galuega, e manaʻomia le faia o le faʻailoga talafeagai pe faʻafetai i le tusi o pa. A ona aloese mai faigata e fesoasoani i se sili sili ona atoatoa ituaiga o le faaumaina na ofoina atu e Garagetek. O le faʻataʻitaʻiga lea o le PVC panels ma le faʻamalosia o le fibrous fula (mafiafia mafiafia - 8mm), o fea le faʻaoʻo i le pa. O le vaega taʻitasi o loʻo i ai se ata faʻapitoa e faʻatagaina ai oe e faʻapipiʻiina o mea e teu ai mea i soʻo se mea.

Tagata faioloa
Ata 21.

Garagetk.

Tagata faioloa
Ata 22.

Garagetk.

Tagata faioloa
Ata 23.

Garagetk.

21-23. O le faiga o le faamaufaʻai ma le teuina Garagetek aofia ai pusa puipui ma tele o elemene o elemene: 21), tagata e umia (22), e umia faʻapitoa (22) ma le Kapeneta (22). Faʻafetai i le faʻapipiʻi faʻapitoa, o lo latou nofoaga e faigofie ona suia.

A o le taualuga, e sili ona lelei i le faʻapipiʻiina poʻo le mumū pe o le faʻamaloloina poʻo le siusiu o le glc, gvlv poʻo uʻamea papala. O le faʻamaloloina o le faʻamalologa o le a tuʻuina mai ai se avanoa e aunoa ma se faʻafitauli o le eletise, o le ea o le vaʻalele o le ea poʻo le ventrainela, faʻapipiʻiina fausia fale.

Faaopopo le malosi

I le facebook lilo, i le fausiaina o fale, aano o pulou ma moli moli na sanusi ua masani ona faaaogaina. Felelei na faia ia i latou, mafanafana ma taugofie, ae tautau le fata po o loka i totonu o le fale - o se faʻafitauli atoa: ona e le manaʻo i le masani o le puipui (fao fao). Ae, o le galuega faatino,. Mo poloka o 'poloka na atiae ai ni fale sulufai faʻapitoa ma vailaʻau oona, pei o le hitti (Deachtententein) poʻo Mungo (Suigazerland). Afai e te manaʻomia le faʻamaloloina o le mamafa o le tino i le Kanata ma Finnish Sanuisi (latou aofia ai le lua pito i fafo o le opyyyrene o le Opystyre o loʻo iai, pe "nonoa" i le fola ma le taualuga. I le amataga o le mea lea, e mafai ona e faʻaaogaina le uumi uʻamea pito i lalo poʻo le tapaa paipa ma se puipui mafiafia o le itiiti ifo 2m. Tusi ma Bolts po o le tagata lava ia-aveeseina o fao teu puipui mo fata.

Salalau i luga o fata

Seʻia oʻo talu ai nei, e leai ni faleoloa teuina mo le faletaavale. O aso nei, o tagata gaosi oloa ofoina atu le tele o le faʻapitoa faʻapitoa metallic ma palasitika meataʻalo, e le tatau ona moemiti muamua ma miti. Nei ma kapeneta mo vaegaau ma mea e maua ai oloa (o pusa uma e tele o sela), fale ma ato mea laiti. O le tautua lelei o le a tautua i racks-tagata mamanuina (E faigofie lava ona ia faia ni mea umi fale), faʻapea foi ma le matau ma fata mo ni taʻaloga o meaʻai pe paʻu. O nei vaega eseese uma modulat o elemene (ma e i ai foi i latou e le tele se mate, "fai, tagata taitoatasi e auai mo le polo) fesoasoani fuafuaina avanoa. Nisi kamupani (mo se faʻataʻitaʻiga, Garagetek) ua sauni e atiaʻe se fofo mo lau faletaavale, e aofia ai le maeʻa ma faʻatulagaga o le potu. Ae e mafai ona filifilia tutoʻatasi vaega taua. Ua faatusaina lautele i totonu o le fausiaina o filifili fale teugofie ma taga meaai. E pei o IKA, OBY Merlin, Apu.

Tagata faioloa
Ata 24pi.

Ikea

Tagata faioloa
Ata 25.

Ikea

Tagata faioloa
Ata 26.

Ikea

Tagata faioloa
Ata 27.

Ikea

24-27. E aoga tele afifiina mo pepa pepa mo tusi lesona (245), ao laiti foi mo tietiega meafaigaluega ma taʻaloga meafaigaluega (26). Lautele Racking Racks-tagata mamanuina ma le alamsunum hacks ma fata mai le talita fua (27).

Ioe, o se auala fou i meafale a le faletaavale, e ese mai i le "Toeaina", e manaʻomia le tau. Ae, tufa atu i lima, e mafai ona e faigofie ona e sailia se nofoaga mo mea uma. Lava na o le faʻatumauina o le faʻasologa na faia faʻatasi.

Le Komiti Faʻatonu Faʻafetai faʻafetai Garagetk, Aleitech mo se fesoasoani ile tapenaina o mea.

O mea ua saunia e tusa ma faʻaiʻuga o le suʻesuʻega o le aufaitau i luga o le upega tafailagi o le gaioiga "Fausia ni manatu fou."

Faitau atili