Kanata le fale

Anonim

Kanata le fale 13744_1

Kanata le fale

Kanata le fale

Kanata le fale
O le vaega tele o le tekonolosi e teuteu i le Plywood ma Interld Waslds ma fusi pito i luga o fusi mo faigofie faapipiiina ma le faigofie ona faapipiiina. Talipupuni o mea uma e puipui ma faamalama ma faitotoa
Kanata le fale
O totonu o se atofani tulaga mai totonu o faaputuga ogatotonu o le sikuea vaega na filifilia mo le fale.
Kanata le fale
Ruskdka mai le 2-auala Nu.1 o loʻo tuʻuina i luga o se fofo o le taamilosaga o le lapotopoto
Kanata le fale
O loʻo faʻapipiʻiina o panels i luga o se vai susu
Kanata le fale
O talie o fafo o loʻo i fafo atu o puipui e tutusa lava le mafiafia
Kanata le fale
O le tulaga o le talimalo o talimalo e fetuunai e se seti o plywood timming
Kanata le fale
E ogatasi, talipupuni e faʻaaogaina e faʻaaoga ai le uamea tulimanu
Kanata le fale
O le 'aina-faleoloa fola e faʻapipiʻi e le crane
Kanata le fale
O le pito i luga o le pa puipui o loʻo i ai le maualuga o le vaega - 200 mm
Kanata le fale
Ina ua uma ona faʻaputuputu le fogafale muamua o le fale, o le faʻavae i luga o loʻo ufitia i le faʻapopoleina o le suavai
Kanata le fale
O le pito i luma o loʻo iai se tafatolu e maua ai se tafatolu ma faʻaoʻo atu i totonu faʻapitoa fale mo le nanaina o le pusa
Kanata le fale
A fausia le taualuga, ua saunia-faia-faia le hirdiulic

Faʻatulagaina o faʻapipiʻi ma fausia-i le Windows

Kanata le fale
O le "Taualuga" o talita e puipuia ma se vaega o aararale fulufulu. Latou te faia le uaea o le eletise eletise
Kanata le fale
Atoa Faʻaiʻu Fale I fafo o le Plysyrey Seam

slans e teuteu nifo

Kanata le fale
Faamalama ma faitotoʻa o loʻo faʻamamafaina e ala i le edging mai tuʻu i luga o piliki
Kanata le fale
O puipui i fafo o le fale o loo feagai ma piliki. O le masonry e faia i le Porkirphich, o laina uma lima e faamalosia ai ma se uamea grid
Kanata le fale
I tutusa tutusa ma le laina o puipui, o le fausiaina o se fale faitaaga faletaavale faletaavale
Kanata le fale
I nisi tulaga, na tatala le uaea
Kanata le fale
O le electrocabage e fesoʻotaʻi i le fale i le pito i lalo
Kanata le fale
Faapipiiina o inisinia fesoʻotaʻiga e mafai ona faia i le tutusa ma le pito i fafo o le faia o le fale
Kanata le fale
O le fale e maua ai afi afi
Kanata le fale
Kesi paipa paipa e tatau ona tumau pea
Kanata le fale
O le fesoʻotaʻiga paipa o loʻo faʻatulaga i le utu
Kanata le fale
O le vaega faapitoa o loʻo faʻaaogaina mo vai vevela

E faigata ona foloina se fale mo le tasi le vaitau - mo le tele o atinaʻe faʻalapotopotoga, o lenei faiga o loʻo fesuiaʻi mo le tele o tausaga, ma mafuaʻaga o lea "IDI, e foliga mai, i le faʻaaogaina o le maualalo o faʻatinoga o galuega. O le asō matou te faʻailoa atu ia te oe i le kamela o le aulotu o le fale tekonolosi o le fale, fausia e le Brict o le ono tagata i le tasi le vaiaso

Puupuu e uiga i le mea autu

O le taimi nei, i le vaega o fale fausiaina, o tekinolosi ua tele le auai i fale o le fale i se taimi puupuu. Ona faia ai lea mea, e eseese auala, faʻapitoa le faʻapotopotoga o le maota mai le faʻaiʻuga. Mai le numera o le tele o tekinolosi, mafaufau i le Kanata, talanoa i sisifo mo le 50 tausaga.

E tusa ai ma mea na fausia, e fausia mai i laupapa laupapa (talita) - O loʻo faia i le falefaigaluega e tusa ma poloketi na atiaʻe e le fausaga mamanuina.

Talipupuni o le amo a o tauaveina puipui o se mamanu tele. E aofia ai le laupapa bridedide faʻavasegaina ma le mafiafia o le 144 mm mai le taimi o le tekinolosi tapenaga o le maualuga-lelei o laʻau o papa valevale; Blopownloadm Shithing mai laupepa e le i ai i le affasppitic ma Antipyrin Walproof Plywood ma i totonu o Gypsum-File Fusi (GVL) ma le mafiafia o le 12 mm. O le avanoa i le va o fata e tumu i le le-afi, siosiomaga faauo basalt consured paroc (Finland). O le maualuga o le talita e tutusa ma le maualuga o le taualuga - 2.7 m, ma lautele e fuafua i le poloketi. I tusitusiga, o le inisinia faʻavasegaina o le Malosiaga Tautinoga Tautino Na faia, e faʻavasega i latou ma faʻapipiʻi ma faupuʻega puipuia.

E faapena foi, o vaega o vaega o loʻo faʻavasega i totonu e faʻatulaga, faʻapea foi ma le Inter-Deplay ma Totonu o le taualuga. Latou te eseese, i luma o mea uma, o le satauro vaega o pa o pa mo le faʻavaʻa (200 mm - i le vaega o le overlaps, 100 mm i le vaega o le faʻavaʻa o le faʻavaʻa o le faʻavaʻa . I se faʻaopopoga, o lisi uʻamea o loʻo ufiufi i itu uma e lua o Plywood ma Gwl, ma o loʻo na o le Pesewood.

Ina ua mavae le faapotopotoʻau, o ofu o loʻo i fafo o loʻo puipuia i polystyreen o papatusi a le palapala ma le mafiafia o le 50 mm, ma faʻaputuputu ma piliki. Faʻafetai i le mago o Garpsum Anaber Soups, o puipui i totonu, o le foloa ma le totonugalemu e maua ai mafolafola ma ua sauni e faʻatino le galuega ma tupe. O le Mullayer Wall i lona vevela-pulea meatotino e tutusa ma le masonry mai le sili-umi-umi piliki i luga o le 1.5 m. A e tatau ai mea faʻapitoa mo mea faʻasesega.

O le mea lea, o le fale e aofia ai le seti o mama, sauni mo le faʻapipiʻiina o fausaga fausaga fausaga (puipui, pito i tua, raftings-taualuga e fausia atoatoa i fale gaosi oloa. O nei mea, i luga o le 'upega tafaʻilagi i vaega ma aoina le fale atoa.

Faigofie o mamanu ma tekonolosi, o le faʻaaogaina o fale gaosi ma mea taua e maua ai se faʻaititia taua i le vaitaimi o galuega faʻatusatusa i auala faʻaleaʻoaʻoga o le Faʻalapotopotoga. O le fale na fausia i luga o tagata Kanata, e ausia uma manaʻoga faaonapo nei ma manatu e uiga i le malosi, malosi le saogalemu, flaxes ma sili ona lelei mo se lautele lautele tulaga. E faigofie ma le manaʻomia se faʻavae o le faʻavae, e faʻaitiitia le tau atoa o ona fausiaina. E le faʻasalaina vaega o le ata, e le faʻauigaina, e faʻatagaina le totogiina o galuega i le taimi lava ina aua nei faʻapipiʻiina le fale inisinia fesoʻotaʻiga.

O le tau faʻatau atu o se seti atoa mai le laau o le 5 afe o rubles. Mo le 1 M2 o le nofoaga nofomau ai, o le faʻavae o le lafoina o le ki faʻavae - 25% o lona tau (faʻavaea, o le faʻapalepaʻoina, o fesoʻotaʻiga i fafo e le o aofia i le sapalai).

Kuka le faavae

O le ituaiga ma le fauina o le faʻavae e faʻalagolago i uiga o le eleele eleele. I le mea matou te o iai, o le vai o le vai i luga o le itu sa lolofiina i le loloto o le 7m. Mafaufau i lenei mea, faʻapea foi ma le fuafuaina o le lumanaʻi fale, ua filifilia le ituaiga faʻavae i le faʻalapotopotoga o le Polofesa.

Ua amata lona masini ma le vaalele maketi fuafuaina fuafuaina. O le siaki mulimuli o le saʻo o le faʻailoga o le faʻailoga na fuaina i le puʻeina. Ma, o sits ma puipui puipui na tosoina e tuʻu ai le lagolago - faʻamalosia sima o le fale gaosi o le fale gaosi oloa ma le umi o le 1 cm) ma le maualuga o le 30 cm. I le pito i luga o le pou i le ogatotonu o loʻo i ai le sologaina o le sikuea vaega 32 G 32 g 12 cm, faʻaaogaina i le uamea mokela o elemene (papatusi).

Faaputuga i le lua (1,6 m loloto, o le 0.2 m sili atu nai lo le loloto o le faaeʻeina o le faʻaʻaisa) faʻaitiitia ma le crane. O pou faʻasino e muamua i itu e fausia o le fale ma i vaʻalele o puipui, ma - i intervals a latou. O le va o le va o koluma o le 2 mita. I le lua, o le vaega o le lapisi ma le oneone mafiafia 15 Cm na sosolo atu, ma le pou ua faʻapipiʻi i luga. O le avanoa i le va o fusi o le lua ma pou na faʻatumuina i le eleele ma le palapala.

Ina ua maeʻa ona faʻapipiʻi uma pou, siaki le maualuga o le pito o pito. Mo le vaega faʻasino, o se pou na filifilia, o le sili ona faʻatamaʻia le lalolagi. O fesuiaiga na taui i le au SWEB i le lafi, pe a manaʻomia, ua manaʻomia, i le faʻaiuga o le pou. Ona latou amata lea o le faataoto o e ana.

Mafaufau i le eleele i luga o le vaega vaega, o le umi umi na fuafuaina ma le fuafuaina ina ia maeʻa le faʻapipiʻiina o le eleele i le 15 cm. Faʻafetai o se vali ata - ma togafitia ma le mussumen mussics. O le ea ea o le ea i le va o le maualuga ma le lalolagi e puipuia ai le faʻamalositino o le eleele i totonu o le storatch i lalo pe a punou le palapala. O faʻamaumauga a Steel na tuʻuina i le tino o le fale ma i lalo o le utiuti o puipui, o le saʻo o le latou Mutual nofoaga na pulea e le mea faigaluega.

Ina ua mavae lena, sa latou valiina se uila ma le loloto o le 1.5 m ma taitai atu i le fale vai, o le folasaga ma ogaumu toso.

I le isi vaega, o laupapa nofoaafi o le pito i lalo o le pito i lalo faʻapipiʻi i luga o le scarlet, o loʻo taʻamilomilo i luga o le 1.14. Na tuu i latou i luga o le vaega o le ogatasi ma fofo o le brand, mafiafia o le le sili atu nai lo le 20 mm. I totonu o pu mai itu o pou o loʻo tuʻuina atu le fale gaosi sima. O le aufana i le va o papatusi na tumu i le sima lea o le amo mamafa i le 250 mm le fiafia i le nofoaga i totonu o palota. I luga o le vaega na manavaina le lua vaega o rubberoid.

I le aotelega, tolu aso o tuʻua mo le fausiaina o le faʻavae ma le vavaeʻeseina o ni mau talitutu.

Faapotopoto i le fale

A maeʻa le galuega i le toe fausiaina o le faavae, na tuʻuina atu ni tagata taʻavale i le fale fausiaina o se seti o fausaga mo le feiloaʻi i le aiga.

Faapipiiina o puipui i tulimanu tulimanu, na faʻapipiʻiina i le puʻupuʻu o le puʻeina o le plywood, e tatau ai e faʻamamafa ai o latou tulaga. O le vaega o le fanua na tuʻuina atu i le Stel Torner ma se laasaga o le 1 M: O le tasi fata o le tulimanu sa fusia i le o loʻo iai i le vaega o le 100 mm. O faamoega i lalo o le bolts na tietie ai se taavale. I le va o le Wanels na auai mai i lalo o le tusi. I le faʻapipiʻi o le pa i luga o le foloa muamua, o le fausiaina o pa puipui i totonu na faʻatinoina ma na tata le falelauasiga i luga o le cerov.

O le fofoga lona lua ua fausiaina o le fuainumera faapena, o le vaega na faʻamauina i soʻoga o loo i lalo ifo. Na faʻaaoga e se loli patele mo le sii aʻe o papatusi. Mo le faʻapipiʻiina o le fogafale lona lua, pane faʻapitoa na faʻaaoga ma fale mo le fauina o taualuga fale. I le po, na ufitia ai le fale i le mumū fua.

O le taualuga o le taualuga na aofia ai i le faʻapipiʻiina o le lua o le lua o le vaega - o le faʻalavelave ma tua, o loʻo i ai le foliga o se taʻele o le masani ai, i luga o itu pulati o le mea na faʻataua ma hydrocardiz O le mauga o elemene na fesoʻotaʻi tutusa ma le o le faʻapipiʻi o pa puipui. A o le taualuga na faaaoga ai le uamea le faaputuga.

Kanata le fale
Fuafuaga o le fola
Kanata le fale
Fuafua o le fogafale lona lua

Faamatalaga faʻatekinisi

Aofai o le fale o le fale .............. 189 M2

O le fale o le fale ............... 95 M2

Taualuga maualuga ........................ 2.7 m

Fanua fola:

1. Tambour 2. Hallwayway 3. Vaeluaga o le potu 4. O le potu umukuka-o le 'aiao o le 5.cabibint 6. Satosoge: Garage 8. Veranda

Fogafale lua:

1. Hall 2-4. Potumoe 5. Sanusel

A maeʻa le faʻapipiʻiina o le fale ma le faʻapipiʻiina o le taualuga, na sui ai le tui o le puipui i fafo. I lenei pito, ma le fesoasoani a faletalimalo faʻapipiʻi papatusi a le psb foma-ma le mafiafia o le 70 mm. I luga o le "laasaga" o le pito o le faʻavae o pou i tutusa femimis ma le mamao, na latou tuʻuina atu i le tau maileia o le puipui.

O Le Fausiaina o le Pusa o le Fale, o le faʻapipiʻiina o le taʻavale faʻatulagaina ma le faʻapipiʻiina o le taualuga na i ai aso e tolu, pe a maeʻa le galuega i le pito i fafo o le fale na amata i le taim lava lena.

Talu ai o se vaega o fesoʻotaʻiga (eletise uaea, faʻapea foi ma le afi afi) na faataatia tuʻusaʻo i puipui o le gaosiga o fetuʻutuʻu, o le a le faʻapipiʻiina i fesoʻotaʻiga autu. O le asu esoning i le taimi o le galuega o loʻo afifiina ma le polythylene ata. O le electrocalle, faʻapea foi ma le vai o le vai, o loʻo momoli atu i le fale i totonu o le moega masaeta. Uamea palasitika paitusi o le suavai o sapalai ma se ivi na patu e tusa ai ma le masani masani faiga. E tusa ma manaʻoga o loʻo iai, o le tuʻuina atu o paipa sapalai fale mo faʻafitauli o le saogalemu, e tatau ona faia i le auala tatala: e ofa ai i latou i le mafiafia o puipui poʻo se tasi faigata e faʻasaina ai.

I totonu o le nofoaga e nofo ai ma faʻatekinolosi, o le faʻamafanafana o Keri o Kermi (Siamani); I luga o le fola muamua, o le faataamilosaga faaputuga o paipa, sapalai ma aveese le vai, sa faia e uamea-palasitika paipa i luga o faaputuga sipai. Ina ua maeʻa atoa le faʻamafanafana o le 'upega tafaʻilagi na tuʻuina atu ma faʻaleagaina, o fola, na sasaaina le fola i se vaega o sima ma le mafiafia o le 10 cm, o le tuua o paipa. I le fogafale lona lua, o le uaea o loʻo i ai i le mafiafia o le va o le i le va o le faleʻoloa i le va o le faleoloa.

Talu ai o le poloketi a le fale na tuʻuina atu mo fefaʻasogaʻiga, ona iai lea o manaoga o papa, na faia i le tulaga o latou gaosiga.

Ile faʻaiuga ole galuega e fesoʻotaʻi ma le inisinia fesootaiga, vevela o le faʻamafanafana, vai paipa vai ma kesi paipa, uaea uaea. O nei galuega e faia ai le matauina lelei o malo lauiloa. O mea sese na maua uma i vaivaiga na aveesea i luga o le nofoaga, ona siaki lea o le maualuga o le tulaga.

O le teuteuina o le fale i fafo o le fale na aofia i le fausiaina o le feagai ai ma le sili ona lelei mai i lalo o pili a le au faifaatoaga. Na faapipiiina i luga o le 2-cm ma le avanoa o pa puipui i le 5 cm. Mo le ventipelation o le avanoa i le va o le feagai ma luga o laina i lalo o le manwer 8-10 mm lautele. Sa i ai i le fa i luga ma lalo ifo 4 m.

O le piliki piliki na tuuina atu mo se fofo i polkirpich. Ina ua maeʻa laina lima, na faʻamalosia e le mason i se shel messh (mai le uaea ma le lapoa o le 5 mm) ma ua i ai le puipui o le pa o loʻo i luga o le puipui i luga o le puipui i luga o le puipui i luga o le puipui i luga o le puipui i luga o le puipui i luga o le puipui i luga o le puipui i luga o le puipui i luga o le puipui i luga o le puipui i luga o le puipui i luga o le puipui i luga o le puipui i luga o le puipui i luga o le puipui i le pepa solo (O patipati o loʻo i ai i le itu taumatau o se fasi vaega o le taualuga o le taualuga 3-5 cm lautele ma le umi o le 15-20 cmwamer o loʻo faʻaalu i totonu o le faʻasologa grid.

I le tutusa, o le fausiaina o se piliki taʻavale o loʻo latalata i le fale i luga o le tasi masini. I nofoaga o le vaeluaina o puipui o le faletaavale ma le puipui o le fale i laina uma o Masony na faatulaga o latou laei. Na i ai le toaitiiti o papa moni, sa iai sina tamaʻi amataga mo le faʻasaina o le potu.

A maeʻa le galuega i luga o le fale i fafo o le fale, fesoʻotaʻi ma siaki le lelei o le faʻapipiʻiina o le faʻapipiʻiina o fesoʻotaʻiga faʻafuaseʻi, na latou suitulaga i totonu o le fale.

Faʻateleina le fuafuaina o le tau o galuega ma mea o loʻo fausia se fale ma le atoa o le 189 m2

Igoa o Galuega Iunite. suia Aofai o Tau, $ Tau, $
Galuega Faavae
Ave ni axes, gaioiga, atinae ma le malologa M3. 78. sefulu ma le valu 1404.
Faavae faavae faavae masini m2. 145. 3. 435.
Le fausaga o faavae o koluma M3. sefulu ma le tasi 40. 440.
Faapipiiina o stel utupoto, giglels T. 3. 200. 600.
Faapipiiina o slabs o luga m2. 143. iva 1287.
Faʻatoʻi o le faʻafafa ma tuai m2. 170. 3. 510.
Aofai: 4680.
Apalai mea i luga o le vaega
Faavae faamalosia sima sima PC. 28. 90. 2520.
Pc interlap papatusi m2. 143. 28. 4004.
Utupoto ma suega T. 3. 610. 1830.
Bitminis Polymer Mastics, Hydrohotellotosol m2. 320. 3. 960.
Aofai: 9310
Pa, o vaega, overlap, taualuga
Faapipiiina ma le le fiafia o le scaffolding m2. 170. 3,4. 578.
Kapeneta o le faʻavaʻa o le pito i fafo puipui puipui, o se masini o faʻavaʻa vaega ma se faʻailoga, luga, faʻapipiʻi o le rafter mamanu seti tasi - 8300.
Faapagatasi o pa puipui m2. 180. 2. 360.
Piliki foliga foliga o foliga ma le itiiti m2. 180. sefulu ma le ono 2880.
Sima nonoa masini m2. 144. 10 1440.
Faatumuina poloka poloka m2. 67. 35. 2345.
Faapipiiina o garage faitotoa seti tasi 1400. 1400.
O le masini o le kalama a le kalama m2. 190. 3. 570.
Aofai: 17476.
Apalai mea i luga o le vaega
Mamanuina elemene (pa puipui, vaega, tumutumu, pito i luma) seti tasi - 33280.
Brick Cemic Faceing afe fasi. iva 318. 2862.
Mamafa mamafa M3. sefulu ma le lima 62. 930.
Psb-c polystyrene osam M3. 13.3 lima sefulu 665.
Paro-, matagi-, hydralic ata m2. 190. 1.5 285.
Faamalama ma poloka poloka m2. 67. 190. 12730.
Garage Gate seti tasi - 1700.
Alavai faiga seti tasi 1600. 1600.
Aofai: 52 450.
Inisinia faiga
Faapipiiina o polero meafaigaluega - 1100.
Taofia galuega - 1900.
O le Storm faʻapipiʻi galuega - 2800.
Aofai: 5800.
Apalai mea i luga o le vaega
Boiler meafaigaluega (Siamani) seti 5200.
Tagata totoa, o le vevela o le aufaigaluega (Siamani), venting podding seti 3500.
Paipa paʻepaʻe (Siamani), fetaui lelei, PVC paipa, paʻu seti 490.
Fusuaga, otometi, uzo, eletise eletise (Siamani) seti 840.
Aofai: 10 030.
Aofai Tau o Galuega: 286.
Tau o Mea: 71 790.
Aofai: 100 146.

O le au Faatonutonu Faʻafetai e faʻafetai i le kamupani pulega "mo le faʻatulagaina o ata i le fale ma le feutagaiga i le fausiaina o tekonolosi.

Faitau atili