I luga o galu o microwave

Anonim

Vaʻaiga lautele o Miuwave Ovens: O galuega eletise, faʻafefeteina le faʻagaioiga o faʻafitauli, ma le le mafaufau ma vailaʻau.

I luga o galu o microwave 13231_1

I luga o galu o microwave
Whirlpool
I luga o galu o microwave
Bork.
I luga o galu o microwave
I le faʻataʻitaʻiga MH-6386rf / S (L / toniga o loʻo maua ai oloa e maua mai i le faʻataʻamilomilo o le potu. O le a ufitia e Antenna i se vaega mautu
I luga o galu o microwave
Microwave Nn-GD576mzpe (Payason) saunia le faʻaaogaina o le Microwaves ma Grill
I luga o galu o microwave
ZM 17 ST (ZANUSI) faʻataʻitaʻiga o loʻo faʻaogaina ma na o le Microwave Emeter
I luga o galu o microwave
O le NN-C785J Microwave Ovens (Payasonic) ma le pulea o se tulaga atoatoa o se seti atoa o le mods: microwave, grall ma faasalagia. Voume o le Game Fale Fono- 28l
I luga o galu o microwave
Samsung
I luga o galu o microwave
Ata Gisshblovsky

I luga o galu o microwave

I luga o galu o microwave
Vavaeʻese faʻailoga faʻailoga: Pansonic (A) ma le Atirlpool (B)
I luga o galu o microwave
Jeshef pulea vaega (Whirlpool) ma le LCD Faaali

I luga o galu o microwave

I luga o galu o microwave
Fausia-i le Microwave ogaumu: Electrolux (a) ma neff (B)
I luga o galu o microwave
Ata o le Microwave Relealuga masini:

1 - Lefulefu;

2 - Patiga;

3 - Magnetiron;

4 - Fan;

5 - Kamupani eletise;

6 - faʻataʻamilomilo tulaga;

7 - ipu;

8 - Uatuʻi galu mita;

9 - O mea pueata galue

I luga o galu o microwave

I luga o galu o microwave
Bork.

A fufulu le potu faigaluega (a, b), ia mautinoa e le oʻo atu le vai i totonu o le ventipelation pu

I luga o galu o microwave
Tagata.
I luga o galu o microwave
Whirlpool

I luga o galu o microwave

I luga o galu o microwave
Tuʻuʻeseʻese tulaga faʻapitoa: Nn-st556w (Payasonic) (a) ma MN-6386R) (B (B (B). LG masini faʻaopopoina i le Microwave Mode o loʻo faʻauʻuina i se mea

I luga o galu o microwave

I luga o galu o microwave
I totonu o le susu o Microwave Oveves ma se talafeagai o le electron Pulea M8160 (Miele) (A) ma MC 1761 E tutusa (AEG) E mafai ona latou saunia mea e tasi ma le fesoasoani a Miluved Stoweration, talu ai e le o faʻatagaina i se meaola poʻo se faʻavae o se tulafono
I luga o galu o microwave
Teka.
I luga o galu o microwave
O le Scrowave Emwave Em1760 (Electrolux) ma le numera numera
I luga o galu o microwave
Lg.
I luga o galu o microwave
Ata e le A.posusgh

I luga o galu o microwave

I luga o galu o microwave
Fausia-i faʻataʻitaʻiga hbc 86q650 (bosch) (a) ma MCC 4060 Em (AEG) (B)
I luga o galu o microwave
O ipu faapitoa mo Microwave Aqua Convection (Samsung)
I luga o galu o microwave
Electrolux
I luga o galu o microwave
Ata Z.razutdinova
I luga o galu o microwave
Vaipuna i le vateatea. O le malosi o le microwave vave vave faaitiitia i le avanoa. O le mamao mai le masini o oe, o le le lava le ono lamatia

Tele Hostess ua galo ona galo ia papatusi, kuka laupapa, ovens ma talitonuina atoatoa ma le talitonuina atoa kuka o muswarow tevens. Ile vaʻai: E fai si laʻititi laʻititi, e tele le seti o galuega ma sefe taimi - E masani lava ona lava lea mo i latou e auai, e masani lava ona faʻamalieina tagata. Sei o tatou iloaina pe faʻafefea ona galue le masini, o le a le aoga o le a le saogalemu o le microwave o loʻo faʻaaogaina.

E ui sa ave e nisi tagata vaʻa le ave o le microka na maua le matafaioi a le 'Mataʻavale Tautai, e faia ai se faʻavae e le masani ai. Oloa o le vevela togafitiga i lalo o le faʻamalosi o electromagnetic microwaves (latou te taʻua foi o le ulberand-masani-feʻaveaʻiga), e aunoa ma le fesoasoani mo oona elemene. O le 'aife e le vaivai o le' aiga i le mea lava ia, ma o loʻo iai le sua o loʻo i totonu, e faʻamalosia ai ona tausaga e alu ai i le saoasaoa o le la. O lenei faʻaopoopoina o le siʻitia o le vai vevela ma, o le iʻuga, mautu vaega o oloa. Ole vai e suaina atu, o loʻo oso aʻe i luga i se ituaiga o ulugaliʻi, lea, i lea taimi, e fesoasoani foʻi i togafitiga vevela. E talitonu o lenei metotia o sauniuniga, e taofi ai le susu faaletagata, vivii ma masima.

E leai ni mea laiti

Aua le faʻamamaina maupupuni i totonu o le microwave, aua le tuʻu fuamoa, nati i totonu o le atigi. A overheting, e mafai ona latou pa ma faaleagaina le masini.

Oloa i le polo (sosisi, tamato, apsis i.p.) mafai foi ona pa. Ia le tupu lenei mea, e tatau ona e tuʻia le atigi a le oloa aʻo leʻi tuʻu i le umu.

Sly appraratus

Tatou saili poʻo fea o loʻo o mai ai galu microwave. O le fatu o le ogaumu o se masini faʻapitoa, o lea-e taʻua o Magnetiron. E liua le eletise eletise eletise o le fesootaiga i le microwave, o lo o i auala faʻapitoa (waveguades) i totonu o le potu galue faia o uʻamea. E ala i ai, o le faʻamalosiʻau faʻapuna faʻamoemoe e le mafai - Na latou faʻamasani pea mai i puipui o le potu, ma latou "ave" mea taumafa saunia. O le mea lea e le mafai ona aofia ai se vaipuna gaogao ogaumu - o le a le avea o se "tagata e talia" i lenei auala, ma o lenei e oʻo atu ai i lona faʻavae.

I luga o galu o microwave
Whirlpool
I luga o galu o microwave
Whirlpool Nai lo le microwave

Sili ipu?

Taugofie ma sauniuni vave

Ave le itiiti avanoa

O le ea i le umukuka e le

Vevela.

O le 'au faʻaliliuina o loʻo tuiina le oloa mo na o le 2-3cm, o le tanumia o le pito i luga o le pito i luga, i totonu o le faʻamafanafana e mafua mai i le vevela o le oloa. Peitai, o le vevela togafitiga i le ipu i totonu o le ogaumu, e le o faʻaaogaina i masini faʻapitoa, e le o se tagata moni, muamua, o pa o le meaʻai e mafai ona maua ai se lagona faʻamalosi, ma ia e le lava i le isi vaega; Lona lua, o oloa ma ipu o ni mea e ese ai meatotino a le 'ava i luga o tulaga taʻitasi ma tulaga tutusa. Ina ia faasaʻoina le tulaga, o mea faigaluega o loʻo tuʻuina atu i se laina faʻataʻamilomilo faʻataʻamilomilo poʻo se faʻataʻamilomilo galu o le savali (e masani ona i ai i le impeller i le afu). O le tulaga e amata ai ma le ipu ina ia faʻagaioia i galu mai itu eseese. Tuʻuina atu HMT 85m650 (BOSCH, Siamani), MH-6346rf / S (LG, Korea, o loʻo i ai i lalo (i luga o le potu faigaluega ma ufiufi le fale faigaluega. O ona tulaga o loʻo i ai ni galu o loʻo tafe i itu, ma e faʻasolo ai lava lea i le potu, sili ona pisia. Mataupu Faavae mo le kuka e le afaina po o fea tekinolosi e faaaogaina i le microwave. Ae i le mea faigaluega i le tufatufaina, ipu o loʻo i ai pea, o lea e le tatau ona taʻamilosaga ma mafai ona nofoia le atoa vaega o le pito i lalo o le mea pueata. E matua talafeagai pe a sauni se laina o ipu (manulele, afa umi).

Leoleo o le saogalemu

Le mataupu faavae o gaioiga a le ua faavalevaa e pei ona taua. O fuaitau o le Koluli vaega o le fale ma lona nofoaga i luga o le Lotu e faatatau i le potu amata e taua tele na o le solo i totonu o le faitotoa. Ma le isi, o latou "gagana Eperu" o lona uiga, o manatu e itiiti ifo i le ab-slab, sau i luga o le faaputuga o le potu. O lenei "zero" o tulaga taua ma o lona uiga e le o alu pea galu, pei o le milula ulaula, pei o se mailei. Ae o le maualalo-malosi galu (le-galulue umi) mafai ona "slip" e ala i le va. Ae ui i lea, o le na le mafai ona sili atu i le prondered perms o le 10 μw / cm2.

O se talanoaga faʻapitoa e tatau ona faia le faitotoʻa o le ogaumu. O loʻo tuʻuina mai, i le tasi itu e manaʻomia ai le maitauina o se auala o le faʻatautaia o taumafa, ma le isi, faʻatuatuaina le puipuiga mai le faʻavavevave. O le vao le 'au feololo e mafai ona tuʻufaʻatasia e ala i le va o fale ma le faitotoʻa: O le fesoʻotaʻiga faʻaletonu o nei tau faʻagaioiga i le umi o taimi e faigata ona mautinoa. O sea "LeK" ua fuafuaina e taofia ai se masini faʻapitoa i le faitotoʻa-microwave choke. Ua i ai se foliga o se fale tapunia i le faitotoʻa o loʻo pasi i le taimi atoa o lona fesoʻotaʻiga ma le mataupu, ma e le faʻatagaina le "gagau" galu.

Faʻateleina o talaʻaga o tala i le tele o taimi, e mafua mai ile avanoa i le va o le faitotoʻa ma le taʻaloga i luma o le potu. O le seti o se laupepa masani o pepa e faigofie ona iloa ai pe o le tu kilia e fetaui ma le tulaga manaomia. Afai i le va o le faitotoʻa ma le paʻu tino pasi ma se taumafaiga pe leai ni pasi, o lona uiga o mea uma o loʻo iai. Afai na te ulufale saoloto, o le kilia e tatau ona faaitiitia. E manaʻomia le taua e faʻatulafonoina le faitotoʻa tutusa i le sili atu i le lautele, ma o lenei e tatau ona faʻatuatuaina e se aufaigaluega tautua.

Microwave - Punavai o electromagnetic fanua, pei o se telefoni feʻaveaʻi, ma le TV. O le malamalamaʻaga e fausia i totonu, ona o oloa e malu Atu. O lenei malamalama e mautinoa lava e atagia mai ai le lamatiaga i le soifua maloloina o tagata. O le taimi nei o le tele o faʻataʻitaʻiga e faʻaauuina i le faʻatuatuaina puipuiga e faasaga i le "wakkage" seoli. Talu ai o le naʻo aʻu na o le tuʻufaʻatasia o le potu i fafo atu o le potu, e faʻaititia le lamatiaga. E tusa ai ma tulafono a Rusia o le Hygitonic (Msnangins 001-96), o le le mafai ona mafai ona mafai ona mafai ona "oti i fafo, o le 10 MMB2 O Norms mai fafo e le mafai ona faʻasaʻoina ma o le faitau aofaʻi o le 5 MW / cm2 i se mamao o le 5 cm. Uma microware ogaeliina o faleoloa e faʻamaonia ai i le atunuʻu o le gaosi oloa, ma e tatau foʻi ona i ai le faʻamaonia faʻamaoniaina i Rusia. O le fuafuaina o isi uiga, o loʻo totogi faʻapitoa e totogi i le saogalemu, siaki le tulaga o le vave. Ia mautinoa o loʻo e mauaina se masini leai se leaga ma faʻamaonia, fesili mo se vailaau ma le saʻo i lenei oloa.

O le tele o suʻesuʻega o suʻesuʻega eseese na faia, ae o le aʻafiaga o le SC-Efesoga i le soifua maloloina o tagata e le lava suʻesuʻeina, ma e le mafai ona toe faia ma le mautinoa o le a e saogalemu atoa. E mafaia le aafiaga o sea "faʻamaonia" e le afaina ai le ola maloloina faʻapea latou te maua ai ni mea mamao.

I tafatafa o le ala, o le tele "vaivai" o le ogaumu o le faitotoa. E mafai ona amoina i totonu, aua, e ui i le puipuiga, le tele o faʻaaliga / tapunia o le faitotoʻa e mafai ona oʻo atu ai i le solia o puipuiga. Faʻapea foʻi ma se taotoga, faʻaputuputu i luga o fale, o se faitotoʻa tapunia e foliga mai o le leo tele o microwave ma se tele o le soifua maloloina, o loʻo faʻaalia ai se lamatiaga o le eleele. O le mea lea, i le masini, e manaʻomia le faʻafesoʻotaʻi faʻaeteete, ia e mautinoa, sa tapunia ma tapuni le faitotoʻa, sa leai ni soʻi o ia .p. Faatasi ai ma soʻo se faʻaleagaina o le mataupu, e tatau ona e vave faʻafesoʻotaʻi le nofoaga faʻapitoa. Afai e leai se faʻafitauli, ae o loʻo e popole pea le tuutuuga o le ogaumu, aua le taumafai e faʻapipiʻi oe lava, pe o le le masani ai, "e aunoa ma se lanu, e aunoa ma se lanu, leai se manogi. " O le mea lea, valaʻau tagata faʻapitoa mai Rospotrebenadzor, lea o le a fuafua faʻaaoga masini faʻapitoa, e le sili atu i le samoa mai lau ogaumu. Ole avatotoina o ni faʻailoga sili, "[faʻalauiloa" o le a outou mafaia ona siaki le umu, e le aoga.

Ae e le manaʻomia le fefe e ai meaʻai kuka i totonu o se microwave Orved, talu ai e leai se mea le lelei o le uafu. Faʻamasino le faʻasaina o le susu o le susu susu ma tamaiti o loʻo fesoʻotaʻi ma le mea moni i le ogaumu e faigata ona foia le mana ina ia le leiloa le malosi o le vevela i lalo o le vevela o le vevela. Faia o latalata i tafatafa o le ogaumu e le tatau ona i ai i tagata ma ni mea faʻapitoa - naʻo le manaʻomia o le faʻaopoopoga o le saogalemu, pe a iai pea le paʻu.

O le a lava la latou tautala i tulaga matautia o se microwave Ordy, seia mai le matou atunuʻu, leai se mea i le lalolagi i le lalolagi, pe a tigaina se tasi i le susulu o le lalolagi. Ae ui i lea, o mea faʻaopoopo, tusa lava pe e te le mulimuli i se saogalemu saogalemu (e le itiiti ifo i le 50 cm) ma nofo latalata i le umumu, e le mafai ona puipuia.

Nina Runstova,

Fomai o le Tala Faasaotonu

Taʻitaʻi Pororcher o le State Sour Medical Medio Ramna

Mode mea

A o le i faʻatau e le microwave, e taua le filifili o le mea e te manaʻomia ai. Na o le faʻamaloloina ma faʻamafanafana oloa? Ma e mafai lava ona faia i le MFC maliega. Na o le aoga o le tuu i totonu o le oloa, filifili lona igoa ma le mamafa i luga o le pule o le pule ma pe a uma ni nai minute (faalagolago i le tele o le oloa) o le a e maua ai le tele o le oloa) o le a e maua ai le tele o le oloa) o le a e maua ai le tau. Heatting o le a na o le fiafia; Afai i luga o le ipu o mea o loʻo i totonu o ipu e tatau ona faʻaosofia mo le toniga o le toniga, o le a vevela tele meaai ma e aunoa ma lou auai i le Microwave Ova. Almemens o le faʻalumaina o le gilise ma o loʻo taʻua ai le crispy grill e manaʻomia: meaai i le tofo o le a tutusa ma le kuka i le ogaumu pe i luga o le afi tapunia. O le afu o le faʻamafanafana o elemene, tele e masani ona iai i lalo o le "faʻauluuluga" o le Microwave Ova. O le ipu e latalata atu i le latalata mai, o le sili atu le mautonu o le a liliu i fafo (maualuga e faʻatonutonuina le faʻaaogaina o ni faʻamafanafanaga faʻapitoa). E lua ituaiga o le mumū: penny ma quartz. O le muamua o se u uʻamea uʻamea, i totonu o le paʻu o elemene. Aveese masini, pei o le MH 685 HD (LG, Korea), mafai ona toso e faʻatatau i le ituaiga oloa (sii i lalo ma faʻapipiʻi ma faʻapipiʻi i luga o le puipui). Minus, e avea ma vaega o le mea pueata avanoa ma faigata ai ona fufulu. I le tulaga lona lua, o lenei Quartz Lamp e masani ona nana i le taualuga o le mea pueata. O se tamaʻi mea e vevela vevela, ma manaʻomia le itiiti o avanoa, ma e faigofie ai ona e faʻamamaina.

Microwave Maeamutusi 'au masini

O le 'aufala e iai le ata a le aiga. O le taua o le elemene o se manifinifi mafiafia uamea pepa, mafaufau galu i totonu o le potu. O fuaitau o ona pu e le sili atu i le 3mm, ma o le ambliture o le galu o le 10-1-15mm, o le taimi lea e ave ai le tui i fafo. Ae o galu e le o le faigaluega e mafai ona pasi atu i pu.

I luga o galu o microwave

1. O le faʻavaʻa o fafo na faia i le uʻamea ipu.

2. tioata poʻo le palasitika.

3. O le uafu o le uamea pepa.

4. tioata po o palasitika.

I le faʻaopopoina o le Microwave Cloviction ma le Grill i le Microwave e iai le isi vaega aoga: Convection Mode. E manaʻomia ina ia faʻamalosia ai o ia lava ma pai fou fou, ma ua lelei lava mo le kukaina o aano ma manulele. O le mataupu faavae o le taotoga o le: Faatasi ai o le fesoasoani o se faʻaopopoina o le paʻu o elemene, o le ea i totonu o le potu vevela, ma o le fn e agaʻi atu i le sili sili ona tutusa. Tele taimi masani, o le faʻatulagaina o auala e tuʻufaʻatasia ma le 'aife, o loʻo saoasaoa le faiga o le vevela togafitiga o soʻo se ipu.

O lea ua ofo atu e tagata gaosi meaʻai mufwawave o ogaumu, ma e mafai ona e filifilia le mea e mafai ona e filifilia. Manaʻo naʻo Microwave, faʻamolemole: Nn-S215W (Payanic, Iapani), MW 211 F (Ariston, Italia). E te manaʻo i le microwave ma le aao, e leai ni faʻafitauli: EmWG 8605.0 (KPPRSBUSCH, Misswy). Miti e uiga i Microwave Grill ma Convection- o mea uma mo oe: McC 4060 em (AEG, Siamani), MWC).

Filifili ipu mo se microwave ogaumu

Meafaitino Talosaga * Faamatalaga
Pupuni Maaalu. E ese mai i le oloa o loʻo ufiufi i le tapunia o le pilded poʻo le siliva o le a le amoina, o le a faʻasolo atu, o le a liliu i totonu o se arc dischander)
Tioata Maaalu. E ese mai le tele o tioata
Ceramics, mafaufau loloto, omea Maaalu. Afai o loʻo e ufiufi i le aisa, leai ni chips ma palu, leai se uʻamea mamanu
Palasitika Maaalu. I le tusitusiga: "o le le atoatoa o le tino e oo i le 140 s"
Alumini leai se metallic mamanu - O galu o le a atagia mai i le foili ma o le a le mafai ona ulufale i totonu o oloa.
Ipu uamea - E le mafai ona e atagia mai ai le susulu
* "+ - e mafai ona faʻaaogaina; "-" - Le mafai ona faʻaaoga

Atoatoa tele

Le agavaʻa (o lona uiga o le lapoʻa) o le microwave e fuafua i luga o le faʻavae o le tele o taimi o le a le o loʻo sauni. E lautele tele le vaega o Voluma: 12-41L. O le aupito laititi e talafeagai mo i latou e naʻo ni taimi e le mafai ai ona faʻalavelaveina oloa poʻo le mafanafana o meaʻai. O le tauofoga o nofoaga e le aoga e aoga ai aiga ma fiafia e ai ni meaai lelei ma le tele. Mo se faʻataʻitaʻiga, e mafai ona e faʻamafanafanaina se saute ma se supo, i le suauʻu moa poʻo le peʻa. Peitaʻi, o se povi povi o loʻo nofoia ai le tele o nofoaga - e tatau ona faʻailoa e tatau ona e mafaufau i le mea e te tuʻuina le masini. O e sauni e ositaulagaina se vaega o le umukuka avanoa? Tele o taʻutaʻua o le ogatotonu voluma (20-28 l). E masani ona i ai ma le gaoa.

Ina ua filifilia se microwave Oneve, e mafaufau lelei i le Microwave ma Grill Power, faʻapea foʻi ma le maualuga o le faʻaaluina. O nei tapulaʻa e masani ona faʻaalia i le faʻamatalaga faʻamatalaga. Faʻafefea ona e fuafua i le numera? E masani lava, o le mana o microwaves ma o le grill o le a tutusa ma le tele o le potu. O lona, ​​tagata gaosi gaosia e maua ai le mana ia o le a lava mo le aofaʻi o oloa o loʻo i ai i le microwave. Tau lava, o le maualuga atu o le malosi, o le vave tele o le meaai vevela. O le ala lea, e mafai ai e oe lava ona faatonutonuina. Mo se faʻataʻitaʻiga, o le mea itiiti e talafeagai e te vevela i ai le meaai, ma le maualuga maualuga mo le tapenaina o se ipu tele. Talu ai o le maneta, nafa ma le faʻamafanafana, o le a le mafai ona galue i falepuipui, o le tapulaʻa malosiaga e ausia ona o lona vaitau tapuni.

I luga o galu o microwave

I luga o galu o microwave

I luga o galu o microwave

O le amio a vai mole i oloa e fuafua i le electromagnetic fanua:

A- i fafo atu o le electromagonetic fanua, o le vevesi agai o le molecules tupu;

B- I le tulaga tumau o le mole o le a liliu faʻatasi ma se ma le ma le marus, ma le minus i le faʻaopoopo;

I le maualuga-masani fesuiaʻiga o le fanua o le Microwave Oveve Molecules agai i se saoasaoa saoasaoa ma feoai le tasi ma le isi.

O le tau o le mana o le malosi e faʻalagolago i le numera o le modes. I luma o le tolu modes, palu ma ofi i le wichaveve ogaumu, e maualuga. O lea, muamua, e tatau ona aliali mai pe o le a tetee i fafo le po oa le au tafaoga. O loʻo 'tui "ma luga o le atotupe: Le maualuga atu o le mana, le sili atu taua le tala mo le eletise.

Filifilia o le microwave, faʻamanino ai mea o loʻo ufiufi i luga o lona tulaga i totonu. Tele taimi e masani ai i tulaga maualalo tau e faʻaaoga le vali i lalo o enamel. Ae e le o sao atu i le vevela, o lea e masani lava ona le kil iinei. O puipui e "alualu i luma" puipui ufiufi enamel pe fai si alii agaleaga. O ia togafiti e le fefe i le vevela, ma e faigofie lava ona fufulu. E moni, ma iinei e aunoa ma le sese sa le tau. Afai o le a tuʻu ipu e afaina ai le puipui o le potu, ona mafai lea ona faʻaleagaina. O le Stainless Steel e fefe lava na o le palapala - ma le le lava le tausiga o auala e tumau mai pea i luga o puipui.

Dignostics o sese

Sese O le a le mea e fai?
E le ki le masini Vaʻai, pe o le sapalai eletise e fesoʻotaʻi, o le faitotoʻa o le ogaumu o loʻo tapunia le tapunia, pe o se mea o loʻo faʻamalu le faitotoʻa ma le mataupu
E le vevela meaai pe o le faiga e alu telegese Siaki pe o le a le faʻaaogaina e le soʻona faʻaoʻo mai ai ipu, pe o le taimi ma le mana ma le malosi seti saʻo, ma ono tuʻu ese tele oloa
Ipu lofituina pe faaoolima Atonu na e sese le faʻapipiʻiina o le taimi ma le mana mo ana sauniuniga.
Leo o le taimi e galue ai Ia mautinoa o le ipu o loʻo le fesoʻotaʻi ma puipui o le ogaumu, ma e leai ni fasi fasimea i lalo o le tulaga
Mai aloiafi i le Microwave Oveven, o se mea o loʻo i ai (suauu, gaʻo, gaʻo, oloa afifiina i.p.) E le mafai ona tatalaina le faitotoa. Manaʻomia le tapeina o le ogaumu mai le fesoʻotaʻiga ma le telefoni lagolago

Mama

O le pollunetion i totonu o le potu e sili ona aveese i se ie susu ma le mama. Ae e tatau ona e faʻamautinoaina e le o pa le vai i totonu o le ventipela totonu, e mafai ona faʻaleagaina le masini. O le ogaumu o le ogaumu o loʻo soloi i itu uma e lua e sili atu le iloiloina o mea. O le Pesen Find e mama, na maeʻa ona malelegi atu i le ogaumu, ma i le tele o taimi, e faʻatagaina ona tuʻu i totonu o le potu malu. Afai e te le fiafia i le manogi i totonu o le microwave, ona aveese lea o se mea faigofie. Tuu se ipu loloto i le vai i totonu o le ogaumu ma tuu le lemon lolk. Liliu i le lima minute, solo le mea pueata- ma manogi e pei ona le tupu.

Ae o le faigofie le auala ma masini e i ai se galuega o le le-mama. E tatau ona e oomi le ki ma le microwave lava ia o le a aveesea le palapala. Mo se faʻataʻitaʻiga, i le SICT 1350 Rs faʻataʻitaʻiga (Samsung, Korea) ma NN-GS59552 (Payacunic) o se uʻamea otometi tapena.

O aʻu lava e leʻo se matai

Tutoatasi o aveese le Michawave Oveves e lamatia mo le soifua maloloina, pei ona fesoʻotaʻi ma le maualuga-taimi o le tele. Matou fautua atu ia te oe e vave valaʻau faʻapitoa. E oʻo lava i le moli i totonu, o le a lava, e sili atu, e sili atu le faigata o le moli, e tatau ona suia i le lagolago faʻapitoa.

I luga o galu o microwave
Lg.
I luga o galu o microwave
Moulinex
I luga o galu o microwave
KIA pe a faʻatau ese ni faʻataʻitaʻiga tutoʻatasi, tatala fua le nofoaga mo i latou i totonu o le umukuka ma matau e ulufale le tino i le tino mai itu uma.

Faatasi malie ... kuka

I le maketi a Rusia, e masani lava ona gaoioi ai le manaoga o le au ogaumu. Latou te gaosia toetoe lava o tagata tetele uma o fale o aiga. taitaia foafoa manatunatuga i le tulaga ogatasi faamanuiaina: mo se faataitaiga, MD-6654F faataitaiga (LG) - Pou ma le tufuga kofe "i se tasi fagu". MWGD 900.1 w (kpperbusch) Aveese le manogi e tupu mai i le kuka, talu ai e tuʻufaʻatasia ma se osofaʻiga osofaʻiga.

Samsung ofo atu se gr87rs strectie faʻataʻitaʻiga, o fea nai lo le faitotoʻa masani na faʻapipiʻiina se sesega (mo le tele o le tino tino.

Microwave ma le ulufale atu i le Initaneti Mg-5682NL (LG) - mafai ona faʻaali fua fou.

O le M197DFR e aveʻesea ai le ogaumu (Samsung) o loʻo fausia i totonu o le numera o le FM i le mea e fesoasoani e fatu ai se lagona lelei pe a e kukaina meaʻai pe a e kukaina meaai pe i le umukuka. AA Disc Digital Shopter Shopter mafai ona tusia puʻupuʻu (taimi- oʻo atu i le 20 sekone) leo feʻau mo aiga, faʻapea foi ma faʻalogo ia latou feʻau.

O le ofisa faatonu faafetai le sui sui o le BSH Heacey Orgaces, Electrolux, LG Scordronics, Boasoni Partrial Commission (Payal Actional "O Govpo" Moscow State University Service Covery »mo fesoasoani i le tapenaina o mea.

Faitau atili