Uma le auala e filifili ai le mea taumatau Steamer: auiliiliga o uiga ma aoga fautuaga

Anonim

Ina ia faʻamalosia se olaga maloloina e faigofie pe a iai sau metotia nafa mo le faʻagasologa o le sauniaina o mea saʻo. Matou te malamalama i mea matata o le soʻotaga o le soa: o le faʻavae o faʻagaioiga, metotia o pulega ma isi tulaga taua.

Uma le auala e filifili ai le mea taumatau Steamer: auiliiliga o uiga ma aoga fautuaga 3924_1

Uma le auala e filifili ai le mea taumatau Steamer: auiliiliga o uiga ma aoga fautuaga

O le mea moni o le ipu i luga o le paga e sili atu le aoga nai lo falai, le iloa naʻo le paie. Ina ia mafai ona suia le suiga i taumafa tatau e avea ma vave, matou te fautuaina e vaʻai i tamaʻi tama tama. Matou te taʻuina atu le auala e filifili ai se vaʻa mo le fale - o se faʻailoga o le ola maloloina o se olaga maloloina.

O le mea e tatau ona e iloa e uiga i le faaluaina ponaivi:

Mataupu Faavae o Faagaioiga

Faiga Ituaiga

Tulaga autu

- Aofai o tulaga ma voluma

- ituaiga o fata ma mea

- pa'ū mamanu

- Malosiaga

Galuega faaopoopo

Mini-rating

Faaaogaina fautuaga i le filifilia

Mataupu Faavae o Faagaioiga

Aua tou te le fenumiai le agasala o meafaitino ua faʻaalia i faleoloa, latou te galulue tutusa lava i luga o le faʻavae o le taʻele vai.

E i ai le aufaʻatau toto i se fua, e faʻaliliina ai le vai mai le tane o loʻo i luga aʻe, i se nofoaga faiā. Ulugalii pasese mai le vavaeʻeseina pito i lalo o fata ma asi i oloa.

O le salu o le vevela e masani lava i luga ole 103 tikeri. Ae o le maualuga maualuga o loʻo aapa atu i le taimi ua maeʻa. O le mea lea, e fautuaina le iai o oloa i lenei auala: aano o manu ma iʻa - i luga o le foloa - o fualaʻau mautu, beesslower, berislower, boluslower ma O 'FOI FOLIGA.

O le faʻavae o faʻagaioiga e mafai ai ona e saunia meaʻai vave ma faigofie: Latou te le tau manaʻomia le faʻasolo taimi. Latou te le tau paʻi i ai i latou uma ma siaki. E le gata i lea, e aoga: E le o masani lava le faʻaaogaina o le suauu iinei, ma e oʻo lava i aano o manu ma iʻa e oʻo foi i le vai ma ona fanua. I le taimi lava e tasi, o meaʻai e le susunuina - o se mamafa ma le mamafa ma i latou e masani ona galo i le ulo i luga o le ogaumu.

Uma le auala e filifili ai le mea taumatau Steamer: auiliiliga o uiga ma aoga fautuaga 3924_3

Faiga Ituaiga

O lea, o laasaga uma e vaevaeina i ni vaega se lua i le ituaiga o pulega. Mai ia te ia, i le ala, o le tau e matua talisapaia.

  • Inisinia. E mafai ona e iloa mai se faʻataʻitaʻiga e ala i le taamilosaga faʻataʻamilomilo ki e faʻavae i luga. E masani lava le taugofie nai lo le ki ki, ae e sili atu le talitonuina. A o faʻataʻitaʻiga faʻaalia, o masini fesuiaʻi ua faʻaitiitia e le masani ai nai lo faʻamau.
  • Faaeletoroni. Nai lo le ki, i le faavae, o faʻamau poʻo le pale o loʻo iai. O le tau o latou e maualuga atu, ae o le lautele o le lautele lautele. E masani lava uma o isi foliga o le a faia ia o le a matou taʻu tonu ia saʻo i nei masini. E moni, o le pulega lea e faʻaitiitia faigata - aunoa ma faatonuga ia le malamalama i ai.

Steamime bran bs 3000

Steamime bran bs 3000

Tulaga autu

E tele faʻamatalaga e aʻafia ai le filifiliga a le umukuka fesoasoani.

Aofai o Tariers ma Voume

Mai le numera o le pesini, poʻo togi eseʻese, le mafai o le kukaina o le tele o ipu foliga tutusa. Maualalo - tasi, maualuga - lima. O le filifiliga e fuafua i tautava ma le aiga.

  • Kuka i luga o se paga e seasea, fiafia i aano o manufasi poʻo iʻa? Lava ma le tasi ipu.
  • O se tamai aiga o le a lava le lua o le lua.
  • Afai o loʻo e tulimatai atu i le tapenaina o ipu lavelave, salati ma faʻaputuga o mea, o se filifiliga lelei - faʻataʻitaʻiga ma le tolu pe sili atu.
  • I totonu o se aiga tele ma le fanau, o se masini ma le fa pe lima ato ua ave.

E le mafai ona taʻua le tolu ma le toʻatele o tagata malamalama. E tatau ona latou sailia se nofoaga i le umukuka, ae ia e tuulafoaiina e le tele. Afai i se tasi itu e te le manaʻomia ni palu uma, e mafai ona latou foʻi mai, mo se faʻataʻitaʻiga, o se paga e sili ona i luga, ma faʻaauau le kuka ma le tolu.

Ina ua filifilia se leo, e manaʻomia foʻi le amanaia le numera o aiga. Mo le tolu pe fa sui, 6 lita e masani lava, o le maualuga o le 7 lita.

Fomu ma tala fatu

I le fesili pe faʻafefea ona filifilia le mea saʻo, e le mafai ona tali le mautinoa. E oo lava i le filifiliga o mea ma foliga o fata e faalagolago i au filifiliga.

Meafaitino

  • O ato o palasitika malosi o pamu e mama ma i le taimi lava e tasi. E toʻatele e talanoa e uiga i o latou aoga: Ole auala e faʻatautaia ai le ua molia. Aua le talitonu o se faʻafanua o maketi, na vave ona nofo i luga o puipui, ma e faigata ona e vaʻai i mea.
  • O atogo palasitika e faigofie ona fufulu, ae e te manaʻomia le matutu ma le faʻaeteete ina ia leai ni teteʻaga ma ni taʻiala o le vai i le iʻuga.
  • Ua sili onamea, ae faigofie le fufuluina o latou. Afai e te fiafia i lenei mea, ua ou gauai atu i luma o filosofia siliva mai fata - ona faigofie atu ai lea o le mauaina.
  • O nisi fata e i ai le taina o le fusi, ma o se tasi lea faaopoopo.

Uma le auala e filifili ai le mea taumatau Steamer: auiliiliga o uiga ma aoga fautuaga 3924_5

Foliga ipu

  • O nisi masini na tuʻuina atu i faleoloa e aofia ai ituaiga eseese. E sili ona sefeina se nofoaga: E mafai ona e teuina i latou i le gagau i le tasi ma le isi. Ae e i ai le tamaʻi minus: toe faʻavasega o le pesini i le faʻasologa o le a le aoga.
  • O le lelei tele o le faʻaputuga o loʻo i le ituaiga o fata o le faigofie o le kuka. Mo se faʻataʻitaʻiga, afai e te matauina o le ipu i luga o le foe muamua ua toeitiiti lava saunia, ae leʻi iʻu lava foʻi, e faigofie ona suia i latou i nofoaga. Ma e te le tau faʻatali i tafatafa o le iʻa.
  • Afai e te manaʻo e saunia se iʻa atoa ma le auʻaʻi tele o aano o manu, vaʻai i le tele o le oval - e sili atu le faigofie nai lo taamilosaga pe sikuea.
  • O le pito i lalo o le pito i lalo o le fata o se manuia foi. Ona mafai lea ona feoaʻi ni ato e lua, ma e tasi le tasi ma tasi. I totonu o se vala tuʻufaʻatasi, e oʻo lava i se moa tele ua uma ona tuʻu lelei.

O loʻo i ai ni manatu faʻapitoa o loʻo iai fata o loʻo alo ese mai ni laʻau se lua, e masani foi ona lua. Lea e mafai ai ona e pulea le fafagaina o le ausa i vaega eseese. Ma, i luga o le tasi lala e mafai ona mou ese atu le atoatoa fualaau faisua ma aano o manu e manaʻomia le taimi, ma le isi - oloa vave.

Uma le auala e filifili ai le mea taumatau Steamer: auiliiliga o uiga ma aoga fautuaga 3924_6

Lafo le mamanu

O lenei elemene foliga foliga foliga lelei pei o se pallet, o le mea moni, mafai foi ona faʻaleagaina uma le lagona.

  • Ile teleʻaiga sili, tasi le pallet. O lona uiga o le sua e tafe iinei ma ua pupuni mai ipu uma, o lona uiga, o le pito i lalo o le pito i lalo o le manogi o le pito i luga. Ae mafaufau i lenei taimi pe a e kuka.
  • Ia, afai o le maualuga o le pallet pa e tusa ma le 2 cm. Ona e le tatau lea ona e alavai le vai. Ioe, tatou talanoa e uiga i le tele o fausaga lotu.
  • E tasi le ipu e lava ma se pallet ma le maualuga o 1.5 cm.
  • O le i ai o le 'au i le pallet o se manino foi ma. E masani ona tumu le fagu i le vevela vevela i pito. O lea e leai se 'au ma le tasi le' au ma i le taimi e tasi e le mālie ai, e tatau ona e fetuʻunaʻi.

Steamer TFALl VC1451

Steamer TFALl VC1451

Mana

E le afaina tele le tulaga ma le tofo, peitaʻi o le saoasaoa o le kuka, e faʻamoemoe lava i lenei faʻailoga. O le tele o le malosiʻaga, o le mea maualuga la.

  • Afai e te taua nai lo le saoasaoa, filifili sili atu malosi meafaigaluega mai le 1,000 W.
  • Afai e le afaina, o le 800 w talafeagai.

Ae ia maitauina le numera o tagata e aafia foi e aafia ai foi le mana. O a latou mea sili atu, o le maualuga atu o le malosi malosi e tatau ona iai. A leai, o folasaga mulimuli o le a sauniuni mo se taimi umi lava.

  • Tasi-tala metotia o le a lava 600-800 W.
  • Tolu pe fa vaega ma le voluma o le 8 liters manaomia mai le 1,000 W.

Uma le auala e filifili ai le mea taumatau Steamer: auiliiliga o uiga ma aoga fautuaga 3924_8

Faaopoopo faaopoopo

Faʻapefea Ona Filifilia le Fai Taumagofie mo le Maota, A Faʻatele le Aiga, ma e te manaʻo e mafai ona suia atoa i le meaʻai maloloina? O le a e fetaui ma le faʻataʻitaʻiga ma se vaega atoatoa atoa.

  • Uarota fuamoa. I ni nofoaga e iai teuina faʻapitoa mo fuamoa, e masani lava mai le fa i le valu.
  • Gafatia mo le kukaina o le ipu vai ma le croup. O se ipu faʻapitoa lea e aunoa ma le faʻaaogaina i le pito i lalo, lea ua mamanuina mo bule oloa e pei o araisa, buckshes poʻo tifaga pe o le boulhurs poʻo tifaga pe o le boulhurs poʻo tifaga pe o tagata o boulhurs. E masani ona itiiti nai lo le ato autu. I nisi faʻataʻitaʻiga, e sau i totonu o se seti, ae o nisi taimi e tatau ona taunuʻu se koneteina lea o sea.
  • Faaopoopo tulaga. O tagata gaosi i auala eseese ua maeʻa masini: E ofo atu e se tasi le lattice mo oloa tele, isi - o le beet-ituaiga fualaʻau e mafai ona vali ai le malologa.
  • O le vaitau o vaitau o se tamai pusa latalata i le pallet. O mea manogi ua ufiufi iinei, ae le faia e le vai - E taua lenei, ma e faigofie lava ona fufulu le potu pe a faʻaaoga. Ulugalii ma tofo i ai le vaitau o meaai.

Ma le isi, e taua tele.

Steamer Russell HOBBS 19270-56

Steamer Russell HOBBS 19270-56

Laasaga Faʻasino ma Toʻi le Vai

Lenei o se faʻailoga mai fafo - o se faʻamalama manino e mafai ai ona e pulea le aofaʻi o le vai. Faigofie pe a fai e te kuka ni fualaau faasaina o fualaau 'aina ituaiga. O lenei se umi auala, ma e mafai ai ona uma le vai.

O le isi vaega o loʻo fesoʻotaʻi ma lenei - tuʻu le vai. O nisi taimi e sasaa i totonu o le koneteina tutusa pe a iai le faailoaina. O lenei vaega e toetoe lava i faʻataʻitaʻiga uma, o se tuusaunoaga na o le taugofie.

I le auala e masani ona faʻaopopo ai le suavai e faʻaopopo le suavai. Ma e i ai ni tuufaatasiga e motusia i le taimi o le leai o se vai. O lenei saogalemu - puipuia meafaigaluega mai le le fiafia.

Uma le auala e filifili ai le mea taumatau Steamer: auiliiliga o uiga ma aoga fautuaga 3924_10

Fausia-i le Blender

O galuega a le tagata a le tagata faipule e le o tagata gaosi uma. Peitai, afai e iai se pepe i totonu o le aiga, ma e te manaʻo pe faʻapefea ona filifili se boisor pou mo le fale, i soʻo se masini. E mafai ai ona e tuʻimomomoina ni fualaʻau kuka fou i totonu o pateta ma pateta e aunoa ma le faʻaaogaina o mea faʻaopoopo.

Tausia se vevela

O le auala lea e lagolagoina ai le vevela o le seti. I ni faʻataʻitaʻiga, otometi lava ona fealuaʻi ina ua maeʻa faʻafofogaina, ae e mafai ona e faʻatulaga ma le malosi. I le ala, o le polokalame lava e tasi faʻatagaina ma kuka le yoghurt e aunoa ma masini talafeagai. Mafaufauga lelei.

Steamer Kittert Kt-2035

Steamer Kittert Kt-2035

Ulufale amata

Aua le fenumiai ma se timer, lea e faʻauʻuina i le tele o meafaigaluega. O le amataga amata mafai ona e amata i se taimi. Mo se faʻataʻitaʻiga, e mafai ona e moe i totonu o le fata ma seti le amataga o le kukaina o le itula aʻo leʻi fafagu. Ma o le a sauni le 'aiga o le taeao.

O se tulaga lelei lenei mo i latou e leai se taimi e mataitu ai le faiga. E moni, afai e te fiafia i le faʻatonutonu, o le tolopoina o le faʻaulu e tatau ona aoga ia te oe.

Uma le auala e filifili ai le mea taumatau Steamer: auiliiliga o uiga ma aoga fautuaga 3924_12

Sauniuniga Sauniuniga

Aua le manaʻo e faʻataʻitaʻi i le taumafataga, mafaufau i luga o au lava fua ma tuʻufaʻatasiga? Ia latou faʻalogo i polokalame otometi. E masani lava o ni auala lautele e mo aano o manu, iʻa, fualaʻau poʻo le kapoti. O le mea lea e saunia ai le failautusi faigofie: togi mea i totonu o le fata ma seti le auala.

E moni, e le mafai ona valaauina le polokalame lautele: O loʻo ave iinei le averesi. Ma, afai o le steak e tatau ona e faʻamalosi pe sili atu, o le a tatau ona faʻagasologa.

Mini-rating o faʻataʻitaʻiga

  • Braun FS 3000. O se tamai masini e lua-tier ma le faʻatonutonuina o le faʻatonutonuina ma le afaina pe a uma le faʻaiuga o le galuega. Atoa i ai o le a iai araisa. Le leaga tau mo tupe.
  • Beaba babycoock duo. O le sui lea o le tau o le tau i luga atu o le averesi ma masini pulega ma le fausia-i le blender.
  • Kittert KT-2035 - Pyhyhualted sui o le taʻele ituaiga ma le pule faaeletoroni. E iai lona tulaga - 600 w, ato ua faia i shillen steel.
  • Manuia le pepe gofie - maualuga-lelei le faʻatinoina o se faigofie faʻafefeteina steamemer system-blender. Filifiliga Filifilia mo Aiga ma Pepe.
  • Philips action scf875. Premium segaugue o le masini muamua. O le lisi o galuega e sili ona manaia: mai le faʻaleagaina o le liligiina.

Bonder steamer beaba babycook duo

Bonder steamer beaba babycook duo

Faʻamaoniga: Faʻafefea ona filifili se sili atu faʻaluaina

Ia malamalama i le ituaiga masini e talafeagai, faʻaaoga le matou fautuaga.

  • Afai e te filifili e faʻatau o se faʻataʻitaʻiga, ma ua uma ona e maua i le fale tutusa pe o le tele o le sili ona taugata, o se mea taugata tele ia te oe. Ave se tasi, maualuga bunk iunite.
  • Afai o le mea autu mo oe o le mafai lea ona sefe le taimi, ma i le taimi e tasi e 'ai maloloina, ona o le metotia o le averesi o le tau o le tau ma le taimi e fetaui ai ma le taimi e tatau ai o se taimi e mafai ai ona o se taimi o le 600 w ma le taimi e talafeagai ai.
  • O se tamai aiga ma se tamaititi e iai foi se siosiomaga tele-ti. Lava lua-tolu tulaga. Ae o iinei o ni gaioiga taua. Ia, afai e i ai se amataga amata ma le tausiga o le vevela. Agavaʻa mo kupita fusi ma fausia-i totonu o le paleti - faʻapena foʻi finauga o le faʻatauina.
  • Fa, ma le lima o tala o loʻo manaʻomia mo tuga faʻaoga i se aiga tele o le fa pe sili atu foʻi sui. O le fesoasoani a le umukuka e tatau ona malosi - ia le itiiti ifo 1,000 w, ma le mulintastactaltal. Afai o le kuka o se faiga masani, polokalame otometi ii o le a aoga tele.

Uma le auala e filifili ai le mea taumatau Steamer: auiliiliga o uiga ma aoga fautuaga 3924_14

Faitau atili