O mea faigaluega i le fale ma meaafale i totonu o le umukuka: faʻataʻitaʻiga taiala i numera

Anonim

Matou te taʻuina e uiga i filifiliga mo gaioiga, o le galuega tafatolu o sone ma tuʻuina atu numera saʻo mo le faʻaaogaina saʻo o meafale ma le saogalemu nofoaga o le metotia.

O mea faigaluega i le fale ma meaafale i totonu o le umukuka: faʻataʻitaʻiga taiala i numera 7646_1

O mea faigaluega i le fale ma meaafale i totonu o le umukuka: faʻataʻitaʻiga taiala i numera

O tekinolosi maualuga e tuʻu ai se tagata i se faigata faigata i le taimi nei o loʻo i ai nei i totonu o aiga uma. Ma o le tele o popolega i le umukuka. E aoga le faapea atu, leʻi mafai ona faʻaaluina le aofaʻi o mea faigaluega, e leai seisi e fia suia le ata o pusa o pusa o le tausaga ona o lona pitonuu ma lona tino ese. Ina ia 'aliaʻe faʻafitauli faapena, e manaʻomia le amanaia ia tulaga oi ai nei mo le teuina o meafaigaluega ma mea atofae i le umukuka.

Mea lelei o meafale ma mea faigaluega i le umukuka

Sauniuniga Filifiliga

Tulafono o galuega tafatolu

Tulafono ma mamao mo meaafale

Tulafono ma mamao mo le fale faigaluega o aiga

6 Filifiliga mo le tuʻuina o meafale ma mea faigaluega a le aiga

E ono ituaiga autu o meafale ma mea faigaluega o loʻo faʻatulagaina: laina toʻatasi, faalua-laina, Mr., P-Pepensilar, Island ma Bensis. O nei ituaiga o mea na maua ai o latou igoa e tusa ma le faʻatulagaina o le laina e fesoʻotaʻi ma sone o le tolu sone o le galuega faʻataʻitaʻiga.

Tasi laina

O le sili ona lautele ituaiga o faʻasologa, o le mea e lelei mo tamai umukuka. O mea uma o loʻo nofo ai le laina i luga o le tasi puipui, ae o lenei filifiliga e mafai ona mafaufauina o se mamao o le 2 i le 36 m. Faatasi ai ma lenei faʻatulagaina, o le pusaaisa ma le ogaumu e masani ona faʻapipiʻiina i itu faafeagai o le laina, ma le fufuluina o le ogatotonu i le va o le fufuluina ma ogaumu. Mo le faʻateleina o le vaega taua, e faʻatino e faʻaaoga le faʻaaogaina o le Kapeneta tetele.

O mea faigaluega i le fale ma meaafale i totonu o le umukuka: faʻataʻitaʻiga taiala i numera 7646_3

Faaluaina laina

E faapena foi avanoa e sili ona lelei mo le umukuka i le umukuka, o le potu o le potu. O meaafale o loʻo faʻapipiʻi i luga o le lua tutusa puipui. Ona o le mea moni o le itu o le galuega tafatolu o loʻo faʻalavelaveina pea i le gaioiga i le umukuka, taumafai le sili ona malosi nofoaga (o loʻo iai i le gaʻo ma le gaʻo . O le faitotoʻa o le pusaaisa i se tulaga tatala e le tatau ona soona faʻaalu avanoa avanoa. O le mamao i le va o laina o tupua e tatau ona le itiiti ifo 120 cm.

O mea faigaluega i le fale ma meaafale i totonu o le umukuka: faʻataʻitaʻiga taiala i numera 7646_4

  • 5 nofoaga e maua ai le fufuluina masini (vagana le faletaele)

Mr.

O lenei faʻavasegaga e talafeagai mo se tamai sikuea, ma mo nofoaga vaʻalele. E mafai ai ona e mauaina se faʻafia o le galue malosi ma faʻamamafa le avanoa mo le faʻatulagaina o le 'eseʻese o le vaega. O le pusaaisa ma le ogaumu e le fautuaina e tuu i lalo o tulimanu o le umukuka. Mo le faigofie o le faʻaaogaina, e sili atu le fesuiaʻi o latou latalata i le ogatotonu. E le gata i lea, e le manaʻomia le faʻatuina o mea faigaluega-i fale i le tulimanu o vaega o meaafale ina ia aua nei faigata ona ulufale i le faitotoʻa o le 'au a le kapeta.

O mea faigaluega i le fale ma meaafale i totonu o le umukuka: faʻataʻitaʻiga taiala i numera 7646_6

P-foliga

O le sili ona lelei filifiliga mo nofoaga o 10-12 m2. O mea e talafeagai ma meafale e tu i luga o puipui e tolu, saunia fua fua i nofoaga o gaioiga ma e aunoa ma le faʻalavelave i le feʻaveaʻi i le umukuka. E i ai le avanoa ma matauina le galue tafatolu faʻataʻitaʻiga, ma faʻasalalau le numera manaʻomia o le teuina o faʻamaumauga ina ia latou le faʻamalamalamaina ai le avanoa. Ae peitai, e tatau ona matauina pe a faaaogaina se faufauga leaga faapena, o le mamao i le va o laina o meafale e tatau ona mai le 1.2 i le 2.8 m. A leai, i le umukuka, pe o le a lilo a le Atua, po o le a le faia o se malaga umi, o le siitia i le va o sone.

O mea faigaluega i le fale ma meaafale i totonu o le umukuka: faʻataʻitaʻiga taiala i numera 7646_7

Motu

Afai ua faʻatagaina le potu, o se filifiliga lava o filifiliga uma. O le aano lea, o loʻo matou talanoa e uiga i le laina laina e tasi, P- poʻo le M-Faʻavae o loʻo avea ma motu i le motu i le ogatotonu o le umukuka (120 cm). Fatu le motu o se laulau tipi ma se fasimoli tuʻufaʻatasia i le galu i luga ma fufulu, ma o totoe vaega o le faʻatulagaina i luga o puipui. Sei o tatou logoina: O lenei lisi e talafeagai mo se potu tele - a itiiti mai 18M2.

O mea faigaluega i le fale ma meaafale i totonu o le umukuka: faʻataʻitaʻiga taiala i numera 7646_8

Tolotolo

E manatu o se mea ese o se tulaga ese pe punou i le laina o le laina-laina po o le g-skid umukuka. O lenei tali e talafeagai mo potu tetele ma laiti. O le penincunula e sili atu le lelei pe a fuafua le umukuka e ulufale i totonu o le televave avanoa (o le lauiloa umukuka-laulau, potu kamuta-ola. I le avea ai o se tulafono, e vavaeeseina ai le umukuka mai le teritofe o le teritori ma galue o se har hack po E masani ona avea tagata ma tagata nonofo o le penintususu le fufuluina poʻo le ogaumu.

O mea faigaluega i le fale ma meaafale i totonu o le umukuka: faʻataʻitaʻiga taiala i numera 7646_9

  • 6 Mafuaaga Aisea e le mafai ai ona tuu se pusa afi i autafa o le ogaumu

Tulafono o galuega tafatolu

O le faigofie o le umukuka muamua e faalagolago i le fuafuaina. Ma le le manuia le faia o meafale ma mea faigaluega, e oo lava i se potu popole e mafai ona liliu i totonu o camor chork.

Ma o le faafeagai - filifilia saʻo filifilia ma o le aofaʻi o vaega o le tulaga e mafai ona maua ai le mafanafana lelei cuishine o le sili ona le fiafia i ai. O se faʻaiuga o le suʻesuʻe na faia i le iʻuga o le seneturi talu ai i Siamani, na iloa atu faapea ma le sese faʻalapotopotoga o le umukuka i lona aso, ma le leai o se mea e tasi ma squats. Ma faʻafetai i le fetaui lelei o le potu, o le Hostess e mafai ona tipi i le 60% o le mamao e ufiufi e le 27% o le taimi faʻaalu i le kuka. O le amataina o le ala o le umukuka o le poto, e tatau ai ona maitauina e tatau lava o ia o le pau le e mafai ona avea o oe ma ua faʻatapulaʻaina galuega tau laʻau.

O mea faigaluega i le fale ma meaafale i totonu o le umukuka: faʻataʻitaʻiga taiala i numera 7646_11

Galue tafatolu sone

  • oloa teuina o oloa (pusaaisa, breezer);
  • oloa gaosi sone ma kuka (ipu, microwave);
  • Fufulu eria (magoto ifo, fufulu fufulu).

  • O le a le ipu e mafai ona tuu i totonu o le ogaumu ma aua le afaina o ia

Meafale ma le tekonolosi nofoaga mea sese

Lelei, o nei itu uma e tatau ona i ai i pito o le tutusa tafatolu o le tafatolu, ma le mamao i le va o latou e le tatau ona sili atu i le lua mamao o le lima o le a le aoga). Ae, o le mālie, o le faʻaogaina o le fale e le tatau ona ia sailia e faʻatino ai la tatou galuega tafatolu i le mea lelei. O lea, ina ia mafai ai ona sefe le pipi o paipa e maua ai se ufiufi o le malulu ma vevela vai ma setwork plum, o le fufuluina e masani ona tulia i le vae.

O le isi faʻafitauli o se taimi masani o le va o le maualuga i le va o le maualuga o le faamalama ma le umukuka meaafale. Mo se faʻataʻitaʻiga, i nofoaga masani, o le mamao mai le fola i le faʻamalama mafiafia, tusa ma le snop 23-05-95, o le 80-95, o le 80-95, o le 80-95, o le 80-95, o 80phi5 cm o le potu e ausia, tutusa ma le maualuga o le Windows, faʻapea foi ma le nofoaga i lalo o le laʻei o le lotoa lea o se poloka o le umukuka. Ma o le latalata o le faʻamalama matala i le puipui, aemaise lava pe a fai o le lautele o le faʻalupega faigofie e lalo ifo o le 300 MM, e fautuaina e faʻaaoga ai elemene atoa).

O mea faigaluega i le fale ma meaafale i totonu o le umukuka: faʻataʻitaʻiga taiala i numera 7646_13

I se taumafaiga e sili atu le lelei mai le tasi vaega o le umukuka i le isi, e te le manaʻomia e aumai le manatu i le valea, faʻapipiʻi, mo le itu taumatau i tafatafa o le ogaumu. O tagata atamamai e fautuaina e tuu le avanoa avanoa i itu uma o mea faigaluega, tutusa ma le 60 cm.

Aua le pipii i le paketi kuka i totonu o le tulimanu - i se tulaga faapena, o le puipui-o le a le pa puipui o le a palapala, ma e te faia oe lava i totonu o lona fufulu aso uma. O le tulaga o le fasilapala luga o loʻo fautuaina se tamaʻi luga o le tamaʻi, i se isi itu, e faʻaititia ai le faʻaaogaina o le gaioiga i le sifi.

O le ogaumu e sili atu le tuu i le tulaga o le mata - o lenei filifiliga e sili atu le afaina mo le tagata faʻaaoga (e le o punou le faitotoʻa) ma isi, e saogalemu mo tamaiti. I le lata mai o le stab, e manaʻomia le i ai o le leoleo ma se kapoti mo le paʻu mo le sili ona lelei - 'i taimi uma o le a lata mai. O le faʻatauina o se mea e teu ai le paʻu, aua e te faatopetope e tuu i totonu o se isi fua: Afai o le masini o loʻo tu i tafatafa o le magoto, e sili atu le faigofie ona ave ipu.

  • O fea e tuu ai le pusaaisa: 6 nofoaga talafeagai i le fale mautotogi (e le gata o se umukuka)

Nofoaga talafeagai i luga o malo o le tafatolu

O le fufuluina o le sili ona taua nofoaga i le umukuka. Ma o lenei foi manatu, ae o le iʻuga o faʻamaumauga o faʻamaumauga. Ua faamaonia o iinei o le mea lea e faʻaalu mai le 40 i le 60% o le taimi atoa o loʻo faʻaalu e le Hestess i le umukuka. E sili le sailia o le fufulu i tafatafa o le kapeneta o loʻo teuina ai ipu. I le atoatoa lomiga, e tatau ona i le ogatotonu o le galuega tafatolu, i se mamao o le 1-1.2 m mai le ipu ma le 1.2-2 m mai le pusaaisa.

O le isi vaega talafeagai o le umukuka o le ogaumu. O papatusi o onapo nei e i ai le atoa maualuga ma meaafale (85-90 cm), o lea e leai ni faʻafitauli i le solia o le tasi sizrit i luga. Afai e le ofi le slab i tapulaʻa, e sili ona manaʻomia le filifilia o faʻataʻitaʻiga ma se laʻau gaugau tapunia le burner. Aua neʻi i ai le ipu i tafatafa o le faitotoʻa ma i le tulimanu o le umukuka. O le ogaumu e le tatau ona i lalo o le kapoti poʻo le isi i le faʻaumaina o le faʻamalama, o le auala fautuaina mai le vaalele i le faʻamalama e le itiiti ifo i le 30 cm.

O tagata gaosi o mea faigaluega a le aiga o le tausiga o a latou masini o loʻo fautuaina e faʻapipiʻi se pusa 'aisa i le mafanafana, e le mafai ona taliaina mo le susulu o le la. E manaʻomia - i se tasi o tulimanu o le umukuka, faʻapea foi ona aua le vavaeʻese le galue i ni vaega laiti.

Meafale faavae

Faatasi ai ma le avanoa i le maketi a Rusia o se numera tele o tagata gaosi Europa o fale o aiga, foliga fou foliga mai e le lelei tele mo matou. E le gata i lea, o le atuatuvale o le tele laʻititi, faigaluega i lalo o le faʻatulagaga, kamupani na mafua ai le laʻititi ma le maualuga meafale ua amata ona faalagolago mai i manaoga o tagata faʻatau. Peitai, o loʻo faʻaaoga pea le umukuka, e tatau ona manatua o le itu a itu taʻitasi o meafaigaluega ma mea faitino e tatau ona latou fuafuaina, ae o se siʻitia foʻi i le siʻitia o ituaiga o le vao. Ma, o tulaga faatonuina o i ai nei, fuafuaina i fafine o le averesi tuputupu aʻe, faʻailoa atu tausisia i tapulaʻa nei.

Tulaga masani ma tulafono

  • O le mamao mai le fola i luga o le laualuga o le Taamilosaga-laulau - 850 MM (Food umukuka kamukuka - o le faavae o le fale faigaluega, o le tikeri o le gutu pe a uma kuka pe a kuka pe a uma ona kuka pe a uma le gutu pe a uma ona kuka).
  • O le tulaga o loʻo i ai le maualuga o le faʻapipiʻiina o le faʻaseʻe kapoti o le 2 100 mm.
  • O le lautele o le laulau pito i luga o le 600 MM (o le lapoʻa tele, aua o le loloto o mea a le aiga e le tatau ona sili atu).
  • O le mamao mai le laulau i lalo o le pito i lalo o le puipui faletusi, le manuia i Niche, o le itiiti ifo i le 450 mm, lea e mafai ai ona e masani ai i luga o le laulau eletise : o se meaʻai gaosi, o se kofe kofe, tumutumu ma t .D.).
  • O le maualuga o le pito i luga o fata o fale puipui e le sili atu nai lo le 1,900 mm.
  • O le loloto o le Kapeneta laulau o le le itiiti ifo 460 mm (masani 560-580 mm).
  • O le loloto o le pa puipui o le 300 mm.
  • O le tele o le faavae o le fola o le foloa e faʻatatau i totonu o le stade o le 50 mm.
  • O le mamao mai le fola i le Kamupani Faʻatulagaina Kapeneta, ua fuafuaina e galue ai, o le 650 mm.
  • O le maualuga o le kapeneta-koluma o le 2 100-2 400 mm.

E tatau ona faia i le mafaufau i atunuʻu eseese o loʻo i luga o le pito i luga faʻalagolago i luga o le maualalo o le faitau aofai o tagata. O lea, tusa ai ma le fuafuaina, o le averesi maualuga o le galue maualuga o 850 mm. O loo atiae mai le maualuga o le faavae (100 mm), o le pusa (720 mm) ma le mafiafia o le countertters (30-40 mm). O le mea lea, o le maualuga o mea o loʻo faʻamauina i lalo o le laulau i lalo o le laulau e le sili atu ile 820 mm. Uiga o le scandinavian atunuu le maualuga o le galue pōo 900 mm ma le pito maualuga (160 mm) na lautele i Europa ma fautuaina e mafai. I Asia, o nei tapulaa o nei tapulaa ua matua le i ai.

O mea faigaluega i le fale ma meaafale i totonu o le umukuka: faʻataʻitaʻiga taiala i numera 7646_15

  • O se fesili feteʻenaʻi: E mafai ona tuʻu se pusaaisa i autafa o le paʻu

Mea sao mo le fale faigaluega

  • Mai le itu o le ERogonomics, e le tatau ona tuu i le tulimanu o le umukuka.
  • E fautuaina e alu ese i le va o le ogaumu ma le magoto o le sili atu 60 cm laulau pito i luga.
  • I le va o laina e lua e tatau ona i lalo ifo o le 120 cm.
  • I itu uma e lua o le slab e sili atu le tuua o le 40 cm o se fua fua i luga.
  • O le Dorshwasher e sili ona taua i le isi i le fufuluina.
  • O le umu faʻapipiʻi i mata mata e sili atu le talafeagai e faʻaaoga.
  • Plate ma fufulu e tatau ona 60 cm mai le tasi ma le isi.
  • O le mamao mamao mai le counteoppips i le subted cantits o 50-70 cm.

O le tulaga o le fasilapala luga o loʻo fautuaina ai le laʻititi aʻe o le tamaʻi, i le isi itu, i le inoʻino.

E tatau ona faʻapipiʻiina matagi kapoti i se auala lea e mafai ai ona momoli vave le pepa o le vevela vevela i le faʻagaioiga ma tua.

  • 3 Fesili ma tali pe faʻafefea ona faʻaleleia lelei le felauaiga i le pusaaisa

Faitau atili