Filifili le ogaumu: 6 tapulaa e mataala i

Anonim

Matou te taʻu mai ia te aʻu o gaosi oloa o umukuka o le a ofoina i le aso, ma filifili le sili filifiliga.

Filifili le ogaumu: 6 tapulaa e mataala i 8462_1

Filifili le ogaumu: 6 tapulaa e mataala i

Umukuka masini suia i le taimi. E moni lea e uiga i matagi avili. O lea, i luga o le 10-15 tausaga ua tuanai, ogaumu, ogaumu o le laina ma le faʻalagolago i le pusa pulega (o faʻamau na faia i luga o le paketi kuka). O le aofaʻi o ogaumu kesi ua faʻaititia, o lea ua avea nei ma faʻailoga poʻo se tau maualalo (15-20 afe o rubles), pe i le vaega o le totogi). Ua matou taʻuina i le mea o le mea e tatau ona vaʻavaʻaia pea e le taimi pe a filifilia.

1 galuega

O le tele o le tele o mea e manatu o ni masini ma le fa ma sili atu le mamafa o auala. O lenei, tatou fai mai, e seasea ona e feiloai i le ogaumu e aunoa ma le fausia-i le grill. I isi metotia o le vevela aofia ai:
  • Faasaulotoina - feula le meaai ma se vaitafe o le ea vevela;
  • Tagofia le steam vevela. O loʻo faʻatagaina oe e Stemy i le sapalaiina o Steam.
  • Microwave le mautonu. Ua mafai ona faʻaaoga le faʻapolopolo i le kuka, ma, tatou fai mai, mo le faʻaleagaina o meaʻai.

O nei metotia uma e mafai ona faʻaaogaina eseeseʻese mai le tasi ma le isi, faʻapea foʻi ma eseese faʻatasiga. E maua ai le tele o filifiliga o auala o gaioiga. Atonu e sili atu nai lo le luasefulu o se sili atu o se auala muamua.

2 auala tau pulega

I tusitusiga masani, o faʻailoga o loʻo faia i le loia faʻatonutonu, faʻatasi ai ma le vevela ma le faʻagasologa o le malamala, faʻapea foi ma polokalame eseese. Tagata gaosi saili e faafaigofie ai pulega. Mo se faʻataʻitaʻiga, i le matagi a le teine ​​a le teine, o se faʻapotopotoga faafoe-faʻaeletise o loʻo ofo atu, faʻatagaina oe e saunia sili atu nai lo 100 eseese ituaiga ipu.

E i ai ni polokalame tutusa mai isi tagata gaosi. Indest, mo se faʻataʻitaʻiga, o le Tuai o le TATALA & CHAB TOPO O loo e manaʻo e filifili le polokalame kuka manaʻomia ma fetaomi na o le tasi faamau.

Indestit posvr 500 lava ia kapeneta

Indestit posvr 500 lava ia kapeneta

Ma i le laina i tua atu mai le eletise eletise o le ovenrolux o steamboost ua faaauupegaina i ni isi sauniuniga eseese o le saunia ma ausa. E lua auala faʻatasi ma le vevela o le au ma le vevela i le tele o le gaʻo ma le gaʻo fua faatatau, ae o le tasi auala faʻaaoga na o le 100% afu.

Electrolux Okeb8s31x OKB8S31x

Electrolux Okeb8s31x OKB8S31x

E te le manaʻomia le filifilia o se tulaga o faʻagaioiga, ua lava lea e filifili ai le igoa o le ipu faʻamaeʻaina, ma o le umu o le a filifilia le faʻaaogaina o le vevela, steam oona ma le umi o faʻagaioiga.

A o fomaʻi tekonolosi, o filifiliga mo le mamao o le faʻatonutonuina ma le puleaina o le sili fiafia. Faatasi ai ma la latou fesoasoani, o le tagata e ona le tagata faʻatau e le gata i le mataituina o le galuega a le uave, ae o loʻo lafo foi le fua mai o le fesoʻotaʻiga. Faʻafanua faʻavae e maua, faʻataʻitaʻiga, i le LG faʻataʻitaʻiga ("SMART" Tekonolosi SMARQ), gielepol (Alimipecs (Yoummpol (Alimileleta Digitations).

I tutusa tutusa, o le leo o leo, o loʻo atiaʻe ma faʻatino, mo se faʻataʻitaʻiga, e faʻavae i luga o le Google Fesoasoani ma Amazon Attyfofoms.

Taaloga Kapeneta ma Microwave, Model H 6800 BM (Mile). C.

Taaloga Kapeneta ma Microwave, Model H 6800 BM (Mile). Valivali Pass TLT faʻaaliga, faʻafanua, atoatoa o mea pueata faʻapipiʻi

3 faatuina

O lea la, o le nofoa tevens i lalo ifo o teuteuga eseese. Ma e le gata o le tele o le tele-vaega tioata e puipuia ai tagata faaaoga mai le maualuga vevela. Ua maeʻa ona faʻaleleia atili le masini faʻailo. O lea, i le LG faʻataʻitaʻiga, o se auala tapunia tapunia ua maeʻa faʻatinoina, faia galuega ma se apamemea o le kamuta e sili atu ona lelei ma saogalemu. I le Mulele Modes, e iai le Angs2open galuega: Afai e te paʻi atu i le faʻailoga tutusa i le pule o le pule, o le masini faʻapitoa e tatala ai le faitotoʻa 90 ° E talafeagai foʻi, aemaise lava pe a fai e te manaʻo e tatala le faitotoʻa, ae ou te le manaʻo e uu le 'au ma lima palapala.

O se suiga loloto na feagai ma le faiga o le tatalaina o le faitotoʻa i le metotia NeFai. O le tulaga sili ona lelei o a latou matagi windrobes o le faasee & nana faitotoʻa, totoina i totonu o le potu galue i lalo o le potu galue. O lea na sauā le faitotoʻa ona fealuaʻi ai i totonu ia aua neʻi faʻalavelave i le ogaumu matala.

Electrolux zez2 52410 atx

Electrolux zez2 52410 atx

Peitaʻi, e mafai ona mataituina le faʻatonuga o meaʻai sauniuni, ma e le tatalaina uma le faitotoʻa. O le mea lea, o le infet Connectovity o le electrolux savili o loʻo faʻaoʻo atu i se fausia-i totonu o webcam ma wi-fi fesoʻotaʻiga foliga. E mafai ona e filifilia se fua i luga o le Initaneti i luga o le initaneti, matūeʻa ai le ola faʻamaonia le sauniuniga ma e oʻo lava ina suia tulaga ma alafau o gaioiga.

4 faaopoopo tapulaa

Oveuve i le taimi o faʻagaioiga e mafai ona palapala, o lona uiga e taua foi e mafai ona faʻamatuʻu. Filifilia o se kapoteni apamemea, talisapaia le mamanu o le potu i totonu i totonu. E manaʻomia tele i ana faʻamatalaga uma e mafai ona faigofie ona maua mo le faʻamamaina, aemaise ituaiga faʻafitauli o loʻo pei o le telē uila poʻo le tele o loimata (Taiala e tatau ona faigofie ona faʻateʻaina). Mo se faʻataʻitaʻiga, i le ogaumu TEA o le atunuʻu HR 750 faaniutu i luga, o le laʻau tali o le grill e faʻafaigofie ai le faʻagaioiga o le mea pueata.

Brass Chaldon TKA Country HR 750 Vanilla Ob

Brass Chaldon TKA Country HR 750 Vanilla Ob

O le laualuga o le potu i totonu e mafai ona faia i uʻamea ma ofu eseese. I le OVeves Miele, o le atoatoa o le tapaa, o loʻo faʻaaogaina, o le laufanua e le mautonu ai ma le le mautonu ma e le lelei ni masini le lelei. E tusa ma le maualuga o le Cedlelelecrave. E tutusa lelei uiga: E mafai ona tatalia maualuga le vevela ma e faigofie ona faamama i le vai. O isi taimi o le koleti e iai meatotino o ia lava tapenaina: e faʻapena foi, catalydic catialylic ua faʻaaogaina i le Ecoolean Plus Preves i Soures ma Tinsa. I lalo o le faʻamalosi o le vevela, o gaʻo na paʻu'ū i luga o lenei enamel decoplay i totonu o le vai ma Carbon, pe o le, e mafai ona faigofie ona musuia ma se pepa soloto.

O le isi auala mama o le pyrolytic. O le sili atu le mautonu metotia faʻavae i luga o le faʻamafanafana o le ogaumu o le ogaumu i se vevela maualuga (450-500 ° C). O le pyrolytic faʻamamaina metotia sa faʻaaogaina muamua i faʻataʻitaʻiga o le tele o ituaiga, pei o le mimiti poʻo le faʻataʻitaʻiga, i le vale lea, i le Loelu Movisi Ata | 2 (BOSCH).

Bosch hbg633bs1 5.0 ogaumu

Bosch hbg633bs1 5.0 ogaumu

O le isi filifiliga mama - faʻaaoga le Steam - e tupu i faʻataʻitaʻiga ma se fausia-i le steam genrator (steamer). O lenei metotia e matua mou atu ai ni afaina. O le tulafono, i ogaumu o loʻo i ai se tasi filifiliga faʻamamaina. O le tuusaunoaga o le lole faʻataʻitaʻiga mai le taimi o le taimi o le taimi ma le lua pyro (Pairo) ma Aquara) (PHERFROLD mo le faʻamamaina o le faʻauiga lautele, ma i aso uma - o aso uma - aquaravata.

O LE FOLAFOLAGA Taʻitaʻi NV7000n Dral Cook Sprax ma tekonolosi ...

Fetu fetu fetuʻunaʻi kuka kuka ma fetuʻutuʻu (Samsung) Tekonolosi. Sili gafatia (75 l) faʻafaigofie kuka i luga o le lua tulaga

5 manaia foliga foliga

  • "Popcorn". O le polokalame otometi mo le faia o popcorn o loʻo avanoa i le tele o muele tenava.
  • Le fiafia. O lenei masini e pipii i le malulu ma faʻatagaina oe e faʻatautaia le vevela i totonu o le ipu.
  • Sousting (Electrolux, Körting). Metotia faʻapolofesa o sauniuniga i le gaogao afifiina i le maualalo o le vevela ma saʻo tausiga tulaga o le vevela. O lenei metotia faʻatagaina oe e tausia mea aoga ma sili ona faʻaalia le tofo ma le manogi o meaʻai.
  • Toniga vevela tufatufaina i le Ova Voume Volume (3D Hotair Plus mai Slain, Circotherm i Neffch, 3d vevela vevela i Bosch). Lenei foliga e patino i le manaʻoga, mo se faʻataʻitaʻiga, pe a fai ipu eseese i le isi itu i luga o le tolu tulaga (o latou manogi e le fefiloi).
  • Linear Heal Hardo pulea (LG). O le tekonolosi e taofia ai ni eseesega tele i le vevela o le tele. Ole mea lea e faʻamautinoa ai le lelei o le unimamo unifola i totonu ma fafo, tusa lava poʻo le a le nofoaga ma le maualuga o le ipu i le ogaumu.

Fola kapeneta mai le laina & ...

Aria e aofia ai le susulu o le Stud (Indestit) ma otometi kuka pepa

6 Volume

I tausaga talu ai nei, o le gafatia o matagi eletise ua faateleina. Afai o le 15 tausaga talu ai, o le tele o ogaumu masani o le 50-55 lita, sosoo ai, sosoo ai ma le mafai ona sili atu i le 70 lita. Mai tusitusiga ma le agavaʻa, matou te matauina le Aria Une mai le Ineot (71 lita), o le eletise eletise 5343) o le SAMES, ma le Asssung Ax (72 l) Ages. Vaelua ese, matou te matauina le kapeta apamemea ma le lautele o le 90 cm (i le tele o le aofia ai o le aofia). E mafai ona sili atu lo latou tulaga i le 100 lita.

  • 6 mea sese i le faʻaaogaina o se kapeteni apamemea e mafai ona gagau

Faitau atili