Gasegase o le gasegase, pe malepe

Anonim

Suesuega suʻesuʻega o le fale mautotogi ae e te leʻi amataina le toe faaleleia o galuega: o le tau o lenei taualumaga ma ana amio.

Gasegase o le gasegase, pe malepe 13642_1

Gasegase o le gasegase, pe malepe
Ile auala ole faʻatinoina o suʻega, na tatalaina tagata atamamai ma ni vaega o faiga faʻavae. Na iloga i le taimi o le fausiaina o le fale na leai se leai, ma le iʻuga o le Hydro ma le o loʻo iai le o lotoa o loʻo faʻaleleia atili ai o le siʻitia o le siʻitia o le faʻaleleia. E aunoa ma le faʻaputuga faʻaopoopoga le suavai, e le fetaui le faʻaumaina o le i totonu. Ona o le maualuga o le susu i nei vaega o puipui, o le funganus e mautinoa lava
Gasegase o le gasegase, pe malepe
E tusa ma lenei mea e tatau ona foliga pei o se lipoti o le lipoti, o loʻo atagia ai le lelei o le o loʻo i ai nei vaalele i totonu o le fale mautotogi

Gasegase o le gasegase, pe malepe

Gasegase o le gasegase, pe malepe
E tusa ai ma iʻuga o le faʻaiuga o le fale mautotogi, na tulaʻi mai fuafuaga peʻa faʻaalia le valeloa.

Gasegase o le gasegase, pe malepe

Gasegase o le gasegase, pe malepe
O le faʻailoaina o le Setete o le Suavai ma le Rewer Systems na faʻaalia ai o le sao i le aofaʻi o le siʻitia o le osofaʻiga o maualuga. E le faʻatagaina lea ona faia mea talafeagai o paipa o mai mai Sanhechniowork. O le iʻuga na fautuaina e fau se limdium. A aunoa ma lea, o le paipa o le a tatau ona aveeseina ma le pisa i le pito i luga. O ia galuega galue ma tau, ma e manaʻomia lava le faʻatagaina faʻapitoa
Gasegase o le gasegase, pe malepe
I le fesoasoani o faʻamatalaga, e mafai ona e mauaina pe o le faʻamafanafana o loʻo avea o nofoaga e tatau ona suia, o puipui "pa'ū", ma o lea, pe i ai, pe o i ai, pe o i ai

E le gata ai foi latou te le mafai ai ona toe faʻalelei.) Ma afi, ma le lolo, ma le mafuie! Peitai, o mea e faʻamaoni, atonu, e pei o le ... maʻi. Maeʻa mea uma, toe faʻaleleia, faʻapea foi faʻamaʻi, e eseʻese, malamalama, faʻapipiʻi, skegy, seasea) e seasea faʻatumauina. O le a le mea e tatau ona faia aʻo leʻi amataina togafitiga? Fetaui tonu.

E uiga i le penefiti o faʻamaʻi

O lea, o le a faatatau i le faʻailo o mea e toe faʻaleleia ma toe fausiaina o mea. Aisea e manaomia ai? Faapea ua e amata toe faʻaleleia ma ua uma ona faʻafaigaluegaina le arripde o le Masters. O i latou na ui atu ai o le a mafai ona e mafaufauina mea uma. A uma ona matamata i le fale, o le au fauina e manatu i ai, i le faʻaopopoina o le atoatoa o le fola o le fola ofi, e manaʻomia e faʻaumatia ai le tamaʻi nonoa. E foliga mai e talitonuina, ae o le tele o galuega, ma e amata ona e sailia isi "tagata faapitoa". Ioe, latou te. Ua ofo le lalagaina o le tuʻituʻi i lalo na o le asini na maua e latou, ma o le tiʻetiʻe ua sauni. E i ai foi lona tolu, lea o le a faʻamautuina e le manaʻomia le faia o se mea, ua lava ia e faʻaleagaina ai le laufanua o le PLYWODS ". O ai e sao? I se faʻaopopoga, faʻaaliga, o tagata uma o loʻo iloiloina e mata.

O lea ae leʻi faʻatagaina ni moli ma pa ma faʻatumu pusa i le fanua i le fanua i pito o le fale lapisi lapisi, faʻatali ma mafaufau. I mea uma, e mafai ona tupu, ma le Thegh Tlywood, ma le matua tamaʻitaʻi o le a aoga mo nisi galuega. Aisea ua e 'ai ai? A maeʻa, o le a sili ona e faʻaaoga le le faitio leiloa. Ava i totonu o le faila a le konekarate o le a taunuu. E le tioaʻiʻoaʻi o ia i le taʻutinoga, Na ia faʻataunuʻuina Lana galuega, mea uma, na taufai tatau ona taugofie mea uma. Fuafua poʻo le a le mea e malepe ai le maʻi o le a fesoasoani.

O loʻo manaʻomia le faʻatagaina ina ia mafai ai ona maua ai se manatu manino o le galuega o le fale atoa o le atoa ma aemaise. O le faʻafitauli o le maʻi e mafai ona maua pe afai e tatau ona suia le siʻitia o le siʻitia o le siʻitia o le laʻei, e tatau ona tuʻua le tuai o le uaumea, poʻo le tatau lava ona toe faʻatuina, ma pe i ai ni packs i totonu. I totonu o isi mea, e saʻo oe i le 90%. Faatulaga le taumafaina o mea taumafa.

O fale o aso nei e fausia lava i le mafaufau lelei i luga o le inisinia. Tele faʻafitauli e oʻo mai ma le matua. Peitai, e le o ni laʻau uma i totonu o le fale mautotogi mo le tuʻufaʻatasia o se nofoaga e le talafeagai ai, ae le o mea uma e aoga tele, pe a toe fuafuaina. O nisi puipui e ono iai "Okeal", o nisi e leai. Masani lava, ina ua maeʻa le faʻaiuga, e iʻu ai foi i lena tulaga, o le ta piano e tatau ona faia i totonu o le lotoifale na o le 5-6m2, ae le o le eria o 5-68, pei ona i ai manatu muamua. (Mo le faasinomaga: Meafaigaluega i le averesi i Moscow o loʻo fuafuaina i le $ 8 mo le 1m2, le mautonu - mai le $ 2 mo le $ 4 mo le 1M2).

O le a faʻaitiitia le faʻafanua taimi o le fale malolo, sefe le faʻavasega ma faʻaiʻu mea. Faalagolago i ona iʻuga, e mafai ona e iloa poʻo le a le vasega o tagata atamamai e manaʻomia ona valaʻaulia e fetaui ma le aofaʻi o iai (o le mea lea, o fea o uiga lelei e te ioe ai). E leʻi amataina foi le galuega, o le a manino pe o loʻo i ai nei faʻafitauli i ni auala teuteu o le a foʻia, poʻo le fesoasoani a se inisinia o le a manaʻomia.

Faʻamatalaga o le a iloa ai tulaga o le toe faʻaleleia, faʻavae i luga o le aoga o se fofo suʻesuʻe faapitoa, le aoga o mea o loʻo faʻaaogaina. I le maeʻa ai, e le pei o nisi e le fiafia i ai le faʻata e le mafai ona faʻaliliuina mai le Hostess i se isi nofoaga, faaalu le tele o taimi ma tupe, ma e mafai ona e tipiina pe na e lavea i le gyptum camboard. O iʻuga o suʻesuʻega o le fale mautotogi, o le a sili atu lou faʻamaoni i ai ma le mamanu ma o le a foʻi i le tautuaina o lenei avanoa: na te le faʻaleaogaina i le autu o le le mafai. O Faʻalauiloaina O Laʻu Galuega ma Mo Mea e tatau ona Faia i le Fale, E Le o le mea e manaʻomia ai le tele o kamupani fauga e toe faʻaleleia, lea e masani lava ona le mafai ona faʻaoʻoina le arade brrotade. O "tagata fai pisinisi tumaʻoti" O le a uma ona e talanoa ese mai, mai le tulaga o le tagata, faaauupegaina i le malamalama.

Ua amata lelei

Matou te faamoemoe na mafai ona matou talitonuina oe o le aoga ma le manaʻomia mo le maʻi. Ia pe faapefea ona faatulaga. Ae muamua, aʻo leʻi faʻafesoʻotaʻi ni kamupani, e tatau i le tagata faʻatau ona faʻatuina aʻu manaʻoga, ma faʻaalia mea na te manaʻo e vaʻai i se fale pe a uma ona ia toe suʻe. Lona lua, o se maʻi suʻititiāina e faʻamalosia le laisene. E masani lava o lenei ituaiga tautua e saunia faʻalapotopotoga e faʻatinoina le vaʻavaʻaia o loʻo aʻafia ai le lelei o le toe faʻaleleia ma galuega galue, faapea foi le faʻatinoina o le galuega ua maeʻa faia. O tagata atamamai e o mai i le mea faitino e tatau ona faʻavasega i masini talafeagai ma mea faigaluega, e iloa ai le malamalamaaga o aganuu ma le faʻamaoniaina okegā ma mea fou. O tagata atamamai e faia ni mea talafeagai e faʻaaoga ai le user poʻo le vai o le vai (o loʻo taʻua ai o le tulaga o le faʻailoga), sipela o loʻo tipiina ma le sili ona lelei (pe a manaʻomia). I le iuga, tolu, o le taunuuga o le galuega ona faia ia latou galuega e tatau ona avea ma se auiliiliga auiliili o aofia ai se sini faamoemoeina. E aofia ai:

1. Faʻamatalaga o le setete o loʻo i ai nei o le fale mautotogi, e atagia mai ai le saʻo geometric parametric o vaalele, o le vaega o nofoaga, o le suiga o le potu o le potu, o le tulaga o le Pupuni, Faiva, Fesootaiga (faʻasamoa, otaota, suavai, suavai, faʻamafanafana), timu.

2. Iloiloga faʻapitoa o le setete o loʻo faʻamatalaina i luga (Faaiuga e uiga i le talafeagai poʻo le le talafeagai o fausaga tuai, mea, nofoaga e ola ai). Faʻavae i luga o le iʻuga o le suʻesuʻega ma tusa ai ma ou manaʻoga, o se faʻamalosi tino e mafai ona tuʻuina atu fautuaga i luga o metotia o le faʻatulagaina o vaega ma le faʻasino i le Faiga fau fale, Lisi, ua maeʻa.

E le gata i lea, i le faʻaiuga o le faʻaiuga, o loʻo tuʻuina atu e le Kamupani le tagata faʻatau i inisinia ata (fuafuaga) o le fale mautotogi i potu o papalagi. faagasolo; faʻapea foi ma se fuafuaga o loʻo i ai le numera numera faʻailoga o loʻo i ai nei vaalele o loʻo faapipiiina. Ata ma fuafuaga o loʻo faʻaalia ai le iai o le "bobbs", lua, "dodes" (ma tulaga faatauaina o le vaalele).

Mauaina o le faʻaiuga o tagata atamamai, o le tagata faʻatau o le a mafai ona iloiloina lelei le fua o le lumanaʻi galuega toe faʻaleleia. Masalo e i ai se isi faiga, a e ui i le manatu o le puimanava o puipui ma taualuga o le fale mautotogi ma manatu o le faigofie "cosmetic" o le a lava. Masalo o le le feteʻenaʻi, o le a sili atu ona faʻamalosia pa ma e oo lava i lau mea na e finagalo ai. Fuafua i lenei mea, o le faʻasologa talafeagai o le toe faʻatulagaina o le a manaʻomia.

Aisea tatou te talanoa ai e uiga i mea uma e auiliiliina? O le mea moni o lena, faʻasino i se faʻalapotopotoga faapitoa mo le faʻamoemoe o le toe faʻaleleia, o le a e le maalofia le mafutaga "tagata faʻatau-konekarate-konekarate". O sootaga o A Aishi e pulea e le tulafono o le Civil Code of the Russian Federation. E i ai manino manino le aia tatau ma noataga o le tagata faʻatau ma le konekarate ma o mataupu o se fale ma le konekarate ua fuafuaina. E aliali mai e i ai eseesega i le va oi latou. Afai e le manaʻomia e le toe faaleleia le toe faʻaleleia o le inisinia o inisinia faiga ma e faʻatapulaʻaina le maeʻa o galuega (pe naʻo "cosmetics"), o le a e faia le 'au a le aiga (Mataupu Nu. Afai o suiga o le lalolagi o loʻo manatu (ma le faʻatamaia o vaega, tuʻuina atu o le tumama meafaigaluega ,.D.) O lo o oso i ai lau faʻauiga o le fauina o le fauina (Tusitusiga.

E taua le iloa ona o le konekarate i le atunuʻu o le atunuʻu e mafai ona ma ua manatu e aunoa ma le faʻapipiʻi mamanu ma faʻapitoa faʻapitoa. O le maliliega i luga o le fausaga fale e aunoa ma se poloketi ma fuafuaina le faʻamaumauga o faʻamaumauga e le aoga ma, i le tele o taimi faʻalavelave, o le a le malosi e pei o se pepa. O le iʻuga o le iʻuga: e faigata ona fuafua e aunoa ma se faʻailoga, o se maliliega i uiga o le konekarate e faʻamoemoe iai ma le tufuga fai. Faʻavae i luga o le suʻega o le suʻega, oe sili atu le saʻo e tuʻufaʻatasia le galuega ma mo le poloketi (tusiata, mamanu), ma mo le Pule Aʻoga. O le tuiina o se galuega atoatoa, pei ona aliali mai, e le gata i le itu taumatau o le tagata faatau, ae e le gata i lona tiute paia (vaai atu foi i lona tulaga paia).

O le aso, o le faʻaipoipoga o mea o loʻo faʻatapulaʻaina ai kamupani, faʻatasi ma tagata fau fale "," o le ofisa o le fausiaina o le lipoti.

Mataupu Tomai Faapitoa

Mo latou iloiloga e uiga i le faʻatinoina o suʻesuʻega o suʻega i le fauina ma faʻaleleia nofoaga, o le puleaga o le faʻavae mo le faʻatulagaina o D. P. Prasopo:

"Faʻamaonia aʻo leʻi amataina galuega, e oʻo lava i latou o loʻo faia o latou failautusi, pe a fai o se laisene, agavaa, tomai faʻapitoa. Ae o le mea e tatau ai e faʻaauau ai o le tulaga lea o le fausiaina ma le faʻatinoina o le lipoti o loʻo taʻua i luga.. Intruticate, ma lenei filifiliga e mafai ona e faʻatali mo le tele o mea o le galuega o mea ma amata tosoina le tupe mai le tagata faʻatau. O le isi o le slip.

O le mafuaʻaga lena, masalo, e sili pe a fai o le maʻi o le a faʻatino e tagata faʻapitoa o se faʻalapotopotoga tutoʻatasi. I lenei tulaga, o le a nafa ai ma latou le suʻesuʻega saʻo. Ae e tatau i le tagata faatau ona sauni mo le mea moni o fale puipui o le a le fiafia ma iuga o le "fafo" o lona finafinau ma lona tumau. E leai se mea e mafai ona faia, o isi faʻamanuiaga i le konekarate, vagana ai tupe ma le malamalamaaga o faʻagasologa o le toe faaleleia galuega, e leai sau.

I le ala. Pei o soʻo se galuega, e tatau ona totogi le maʻi. E ono aofia ai ma lau gaioiga lau vaega. Afai na e faʻaaogaina auaunaga a se kamupani tutoʻatasi, o le a tau le suʻega e tusa ma le $ 200-300, faʻalagolago i le vaega o le fale mautotogi (averesi ascow tau).

Asushche, o le maʻi e faʻaaogaina ma manaʻomia mo i latou e manaʻomia e faia le toe faʻaleleia o le tamaoaiga o le aʻoga, ma e le o lona fale e le lelei. O le mauaina o nisi mea, e te sefe atili. "

Faitau atili