Pole malulu

Anonim

Muamua, na mautinoa le fiafia o le cellar I totonu o fale faaonapo nei, na suia ai e le au puipui fale ma potu uaina.

Pole malulu 12882_1

I se taimi lata mai (i le 100 tausaga talu ai) i le Rustic uma Hout po o fanua na manaomia. Ona o le faʻaititia o le vevela (tusa o le 3-12 ° C), susu, fualaau aina, sa le tumau le alualu i luma o le masima. O fale i aso taʻitasi nai lo le siʻitia o Cellar e sili atu le faʻaogaina o potu o ni fale teu oloa ma fulufulu uaina o loʻo teuina.

Ma le pusaaisa, ma uaina le teuina o potu i totonu o le atunuʻu fale o se avanoa tapunia o se tamai voluma (masani 3-25m3), faʻatasi ai ma se faitotoʻa o le ulufale ma le heromedic ulufale ma fata. I totonu o lona redrigonrator taofia le faʻaititia o le vevela, e faʻaosofia ai le faʻanoanoa ma le feaveai feʻaveaʻi. Tali tutusa "Arctic" Microclicte foi taofi pea o le 'aife o le aiga, o le kapeta ma uaina kapeti. Peitaʻi, ma le fesoasoani mai ia o le naʻo le tasi potu, e mafai ai ona sefe le tele o oloa taua a o le a le mafai ona fetuʻunaʻiina se taʻele i le toʻilalo o le uatauro. O le mea moni, mo le umiaina o se mea e feololo o le tele o le tele o le dozen cubic mita o le a totogi ai ni ituaiga o 100-150 afe rubles. Ae o le faaaogāina o lenei ituaiga o storages (aemaise lava pe afai o loo latou lelei fausiaina ma faatotogaina i meafaigaluega refrigeration o le mana talafeagai) e masani lava ona le toe taugata nai lo 1-2 s. Rubles. CNTEZ (Taugata Taugata), o lea, ua e vaʻai, e le o tele i tau o aso nei.

Pole malulu
"Bakhus Lalts"
Pole malulu
Tusiata M.Daputov

Ata 2I. Morganovy

Pole malulu
Porkka.

Ita le tofo, ma le lanu!

E tusa ai ma le vevela o le vevela, e vaevaeina le vaipuna i totonu o le vevela-vevela (i totonu o le vevela -5 ... + 5c pe maualalo le vevela (-15 ... O lona lua, e le o talafeagai e teu ai le tuuina atu o oloa pala, e pei o ni fasi tele o aano o manu (e oo atu povi, puaa po o le tamai mamoe) po o le aisa iʻa. O le lauiloa o le malulu o le malulu maua tuli ma faifaiva. Ae i taimi uma, i totonu o le atunuʻu fale o loʻo i ai mea pueata-vevela. E oʻo lava i le tele o mea tau faʻasolitulafono ma sosisage oloa, cheeses ma faʻaaogaina kuka kuka. O mea pueata e manaomia pe afai e tatau ai ina ia faasaoina ai se seleselega tele o fualaau aina ma fua matutua e ala ia latou lava po o le faatauina mai i le faatauina taugofie tautoulu mai gaosia faatoaga. O le a aoga tele i le tauleleʻa vevela ma i totonu o le fale o tagata matutua: E le faigofie mo i latou ona ulufale i faleoloa, ma meaʻai meaai i lea mea, e matua aoga lava i tamaiti, e matua aoga lava i tamaiti, e matua agavaʻa lava i ai ma fanau a fanau.

Faʻatagaina ma le sili ona lelei le pamu

faamoemoe

1. Faʻatoa suia le Cellar i le atunuʻu.

2. E mafai ona aoina i soʻo se potu.

3. "Uu le" Malulu 2-3 aso e aunoa ma le eletise.

Miscuses

1. Aua le faʻasino i le faʻasologa taugofie.

2. Aua le faʻaaogaina i taimi uma i le mamanu o le potu e faʻapipiʻi ai.

3. Mo le tautua e taua e faʻasaga ai tagata faʻapitoa.

4. Tupu o le Taulaga - 15-25 tausaga.

Ae ui i lea, e mamao ese mai i taimi uma Mediterranean Sporgarators o loʻo faʻaaogaina e sefe ai meaʻai. O nisi na tuu i luga o pulou fulufulu ma isi fulu oloa. E pei ona lauiloa, i le au e faʻaititia le vevela (4-6c), o le larva o leletu e le faʻatupuina, o le pale e le faʻatumuina, ma e le mafai ona gagau le piili. I le malosi, lea e lagolagoina ai le suavai o le le fiafia i se tulaga, e umia ai ata ma isi galuega o le faatufugaga. Faʻaesea, e tatau ona e taʻua le potu mo le teuina o lanu (faʻamau ma rhizomes ma le maeʻa o oloa) - latou te fiafia i latou e tuputupu ae o latou togafiti.

Potu potu

O le tufatufaga sili na mauaina e 'au-collapleded nila mai Polyarethage Free Sandywich Panuls (Dermopanels (i le 120mm Corsangs o le 0.4-0.6 mm, i 1, 2mm, ina ia mafai ona faʻamalamalamaina ai vae o le avega utaina). A faʻaputuputu le mea pueata, o loʻo fesoʻotaʻi ai le au pupuʻu i le isi o le tasi i le tasi mai le fili o le fili (mo le "Connect" e na o le soʻoga o le isi, i le polystyrene foia i le gaosiga o le eccentric pronels sysles, tutusa ma matau (faʻatasi ma le tasi ma le isi e ala i se isi nofoaga. mea pueata e moni moni mo le 2-3h).

Pole malulu
Ata 1.

"Tolu le maea"

Pole malulu
Ata 2.

ZAnitti.

Pole malulu
Ata 3.

ZAnitti.

1. O le atoa o le aoina o le aoina o le kamuta o loʻo iai i luga o le fogafale muamua poʻo le potu pito i lalo o le atunuʻu. E fautuaina e tata le latalata i le umukuka. Ae talu ai o le pisa mai le masini mumu, e mautinoa ai oloa malulu, mafai ona aapa atu i le 60 db, sili pe a fai o le mea pueata.

2-3. O faʻataulaitu masini mo pusa pusa ma uaina uaina o le atunuʻu o fale o le atunuʻu e masani ona faia o se monoblocks (2) pe vaeluaina faiga (3).

O le aofaʻi o potu o le kamela o le taufaʻafefe (mai le 1.2 m3. Tuu i latou i le muamua poʻo le fola i lalo o le fola, potu faʻatekinisi, o nisi taimi latou te ave le potu latalata i autafa o le faletaavale (ina ia faigofie ona utaina oloa i fafo atu o le taʻavale. O le potu e tatau ona puipuia mai i le taavale malulu tele.

O le Brablepleble Scrigedization Chamber o loʻo tuʻuina atu i le tagata faʻatau i se pepa faʻaesea. Faʻamaeʻaina o le faʻauiga e aofia ai se seti o panels, o se faaputuga faitotoʻa faitotoʻa faataamilo i le perimeter (o le mea mulimuli e fesoʻotaʻi mo le maualalo-vevela pulupulu i le aisa o loʻo i totonu (mo O le mataupu, i le potu "galo" o se tagata), o nisi taimi o le le mautonu o le fola (teuteu pepa o le alumini po o le staless steel) i ai.p. O nisi taimi latou te tuʻuina atu se pusaaitu. Fuafua i luga o le ituaiga o oloa teuina i totonu o le aoina o le potu o le potu, e mafai ai ona faʻapipiʻiina uʻamea poʻo le laupapa laupapa mo le tele o aano o manulele. O nei mea uma e mafai ona okaina e masani ona okaina mai le mea pueata mea pueata.

GALUEGA TULAFONO

Pole malulu
Porkka 1. Amata le Chamber e le tatau ona lofituina. Mo masani o le tau feaveaʻi, e manaʻomia e faʻaavanoa ai le 30% o le tausaga o lona voluma; O le mamao mai le puipui i oloa e tatau ona le itiiti ifo i le 5-10 cm (fuafua i le tele o le potu), ma mai le taualuga - 50-70m ina ia pa ai ai - 50-70m ina ia mafai ona pau le mea o totoe mai itu uma.

2. Sili atu le teuina i totonu o le potu fatu faʻapipiʻi oloa oloa (aemaise iʻa). Faʻamaonia e aunoa ma le afifiina o le faʻateleina o le tele o le susu, ma le evaporator o le ea malulu malulu aisa.

3. E masani ona faia e faia le le atoatoa o le mea pueata. I le faafeagai, e mafai ona avea ma punavai o le le fiafia o le a tufatufa i totonu o le fale atoa.

Faatasi ai ma le tele o le tele o tagata gaosi oloa o le laʻititi pusa ma freezer mea pueata, matou te matauina ariad, Sititama (Brand Polar), Nornh-M. O faitotoʻa muamua e lua, sanuisi potu mo mea puʻeata mo mea pueata ma mea e teu ai le pusa. O isi tagata na faʻapitoa i le faitotoʻa ma panels. Mai kamupani mai fafo e mafai ona taʻua o porkka (Finelani), Misa (Italia), Teddoor (Siamani), o le tele o fale. Mo se faʻataʻitaʻiga, o le tau o le "gaogao" feololo-vevela-vevela "ariad" kx-12.7 ma le tele o le 15002260 o le "spill (le mafiafia 79 afe rubles. O le tutusa auala e tasi na maua ai i se masini le lelei o le puipuiga, o racks, ma le faʻapipiʻi o le a tau le tagata faʻatau e uiga i le 145-220 afe o rubles.

Tagata taʻitoʻatasi

O le mea moni, faʻapipiʻi le mea pueata o loʻo maua ai le mea pueata o le manaʻomia tele i se potu faʻapitoa e le masani ai. Mafuaʻaga atonu e ese. Faʻataʻitaʻiga, i le vaega o le fale o le atunuʻu, e leʻi mafaufauina e manaʻomia le totogiina o avanoa i le va o le potu puipui ma puipui o le faʻapipiʻiina, ma le 5-10 cm) ia mautinoa o le faʻapipiʻiina O le vevela o le vevela (totini) e tatau ona i ai mai le mea pueata i se mamao o le sili atu 1.5.5. VOTOGA, o le a amanaia le mea moni o le pito i luga o le pito o le prombersion promensil sponlimasil potu suia i se sitepu o le itiiti ifo i le 25-30 e masani ona e okaina le potu e matua laiti laiti nai lo le mea ou te fia ai

Pole malulu
Ata 4.

Ata k. Manko

Pole malulu
Ata 5.

Ata V. ACASHOVA

Pole malulu
Ata 6.

Kitchenconyventy.com.

Pole malulu
Ata 7.

ZAnitti.

4. O aitema na faʻalilolilo e le malupuipuia oloa ua faʻamalosia i luga o le evaporator ma le faʻaʻaisa, ma pe a faʻaleagaina, ua aveʻesea i le afi (o le tusiata o loʻo iai).

5. O le vaeluaina, o loʻo tautuaina le nofoa lagolago o loʻo i totonu o le potu i lalo o le potu i lalo o le potu i lalo, e faʻapipiʻi i se nofoaga puipuia mai le faʻaosoosoina ma le la.

6-7. I totonu o le pusaaisa, moli masini ma le maualalo vevela vevela-o loʻo faʻapipiʻiina mo le faʻagaioiga i le faʻaititia o le ea ea.

O le isi mea e maua ai ni mea pueata o ni mea pueata i totonu o le atunuʻu i nisi taimi o toega fausaga mai sanute na gaosia i le tele o le tagata faʻatau ma faʻavasega, vaipuna O le tele o ulutala o ulutala na aoina i se metotia, ae e i ai foi ma manatu ese faʻapitoa (faʻataʻitaʻiga, i foliga o le taʻaloga ma tafafao ma le tulimanu o le potu). Tulaga maualuluga i potu o loʻo faʻaogaina i totonu o le fale puipui ma se puipui piliki ma le mafiafia o le 250mm, vevela-faʻamalosiʻau, ma le mafiafia o le 50mm fola ma fola. O le fale talimalo na fausia e se tagata taʻitoʻatasi poloketi o loʻo tuʻuina atu i Clicis Cuisines mo le atunuʻu fale. I le taimi lava e tasi, o le pa i le va o le potu ma o le umukuka e masani lava ona fausia uma tioata po o se ipu tioata tele lapoa ua fausia i totonu; I totonu o le potu, na latou tuʻuina fata mo aiaiga o le sitaili o meaʻai umukuka, seti o le tele o ituaiga laupapa, seti le matata (masani e le o le malosi-malosi) over-el-sefeina) over-el-sefe) over-el-sefeina) over-el-sefe-malosi-saogalemu-saogalemu-sefe-malosi-faaola) seleselega. O le iʻuga, o se mea moni a Utilitarian o se pusaaisa, e leʻi mafaufauina e avea ma se faʻailoga iloga o totonu.

OKoloda fetaomi

Uiga Monoblocks e masani ona faʻaaogaina o ni mea faigaluega mo potu o le atunuʻu o le atunuʻu o fale o le atunuʻu, i totonu o le faʻasoasoaina o le faʻamalama a le aiga. E manaʻomia le faia o le monobeke i le kope-copeccop, kepipiu, faʻapea foi, atoa foi ma le afifi ma faʻatumu. Latou gaosia ia i latou uma i le averesi vevela (tausia i totonu o le potu -5 ... + 10c) ma i le maualalo-vevela mamanu (luga i le -40 ...-500). Mothoblock i le pasi-ala i le tatalaina i se tasi o le potu puipui (oppers faia e masani ona i tafatafa o le faitotoa poloka, 10-30cm mai le chealator, Na lipotia mai le nonoa) pe i le pu i le taualuga (taualuga faataʻitaʻi). Faʻafetai e toe fai le fale atoa tapenaga, faʻapipiʻi ma faʻafesoʻotaʻi le masini e le faigata tele. Dogges o Monoblocks aofia ai se maualuga o le pisa tulaga pe a galue (e masani lava i le 60 db) ma tele lapoa tele.

Manatu o se faapitoa

I totonu o le matou atunuʻu, e tuu lelei i lavalava mai luga mai le iloa iloa pe faʻapefea ona pule uma. FUR Oloa - taugata, matua agamalu ma maualalo. Latou manaʻomia tulaga faʻapitoa i le teuina, aemaise lava i le taimi o le tautotogo-taumafanafana vaitau. O ia oloa e manaʻomia e teu ai i nofoaga e teu ai potu mo le fulufulu manu, i le pogisa (a leai o le fulu lanu), i le vevela o le 4-65% 60-65% 60-65% 60-65% 60-65% 60-65% 60-65% 60-65% 60-65% 60-65% E le gata i lea, aʻo leʻi amataina le vaitau teuina, faʻapea ma le 1 taimi i le 2 masina, o le vevela i le potu o loʻo faʻaitiitia ai le -2. Ina ia fasiotia le tatalo larva ma isi mea e mafai ai parasi, i le salamo, e oo lava i le maeʻa fufulu, o nisi o latou e tumau e tatau ona visa). Mea pueata mo fulu ie o loʻo sapalaiina e aunoa ma fata. Mo le tuʻuga o paʻu paʻu ma gata e faʻaaoga ai uʻamea faʻapitoa uamea. O le tele o le potu e tatau ona filifilia i se auala e le paʻi atu ai le fulu o oloa ma o latou toniga. Fur Hats, Wooly Scucks ma palaupapa e mafai ona tuu i luga o se fata vevela o shinless steel.

Faʻaopopo i le masini faʻafoe, e fatuina ma tausia le teuina o microclite tipi i totonu o potu susu, faʻaopopoina o sitaili, alavai (tui) faʻaaogaina. Pau mea pueata ma isi masini e faʻalagolago i le numera o oloa teuina, o le tau i le itulagi, muamua faʻagaioiga o oloa.

Ua toeitiiti lava o le Porkka talu mai le amataga o ona tausaga 15-tausaga i Rusia e ofoina atu ni pusa faapitoa mo le teuina o oloa. O le laina lapoa laina ua lava lona tele. E mafai ona latou nonofo mai le lua i le 15 taavaletoso, o loʻo i ai pe sili atu foi o foliga o le laina e tasi, pei o le corrobe). O le faigofie o ia mea pue o loʻo sapasapaia ma mafai ona feʻelaʻe ma mafai ona faʻaliliuina atu i soʻo se isi nofoaga e aunoa ma le tele o taumafaiga. E le gata i lea, o le iunite e le maualalo le pisa, malosi-sefeina ma e le manaʻomia le faʻapipiʻiina o alavai alavai e tetee i isi faaupuga. O lenei, o laupepa faʻaseʻe e faʻanoanoa e le gata i totonu o fale ma fanua, ae o loʻo fai foʻi i le potu e fai ai le potu o taulaga.

Igar Kukushkin, Porkka aoao faatonu (Saktt-Petersburg)

E sili atu le mafanafana, aemaise lava pe a fai o le pusaaisa e tu latalata i le fale nofomau (mo se faʻataʻitaʻiga, i le fogafale muamua, latalata i potumoe), feololo o le tino. E vaevaeina i totonu o le lua poloka-totonu 'olo i totonu o le potu, ma le fafo, faʻapipiʻi i tua atu. Poto masani faʻapipiʻi ma se meafaigaluega faʻapitoa mo le tele o itula faʻafesoʻotaʻi poloka i le va oi latou o paipa paipa paipa. O le vaega mai fafo o le mea e sili ona pisapisao (aemaise, o le faʻamalosi) e mafai ona ave i le auala (o le mamao i le va o poloka o loʻo i ai i le 20-30 m), tuu ai e puipuia mai le la susulu ma le tiga.

Pole malulu
Ata 8.

"Bakhus Lalts"

Pole malulu
Ata 9.

"Bakhus Lalts"

Pole malulu
Ata 10.

Porkka.

Pole malulu
Ata 11.

www.ihus.ru.

8-9. Press-Clozenlable potu ma le loka afifi e faamatalaina i le faigofie o le Fono Aoao. Afai e manaʻomia, o lenei potu e le faigata ona faʻatoʻilaloina ma fesiitai i se nofoaga fou.

10-11. E i ai se sini o le fausiaina o tulaga e sili ona lelei mo le teuina o le fulu, o le potu malosi o loʻo faia ai se masini malosi, faʻapea foi ma le faʻa-ea.

Ae peitai, e mafai ona faatuina se iunite i fafo ma totonu o le fale e sosoo ma le potu - le tele o taimi ua faatulagaina tonu lava i le puipui. E moni, le potu e faʻapipiʻi ai, e tatau ona faapipii lelei ona velaia. e tatau ona matauina le manaoga e tasi pe a faapipii monoblocks e le gata ina iloa ai le vevela tele, ae faapea foi o mou ese atu i le potu o loo condensed le mea pueata ao cooling le fua o le vai (mo se faatusatusaga: mai le poloka i totonu o le a susu vaeluaina-faiga, o le vale ua aveʻesea i totonu o le swoge system). Afai o le ventipela (ma, o lona uiga, e sili atu le lelei o le vevela o le vevela) leai, tuʻuina atu mo le faʻatonutonuina o le potu ma se faʻataʻitaʻiga, mo se auala e oso ai). 1kW refrigeration tulaga e manaomia e le itiiti ifo 9m3 / h o inflow ea.

Faʻafefea ona fuafua le manaʻoga manaʻomia o le pusaaisa?

O le tusi o le refrigeration potu mo le teuina i totonu o le atunuu fale o cooled ma aisa sapalai e mafai ona e tusa ma le fuafuaina i le fuafuaina o le avega o 80-100kg i 1m3. Mo se faʻataʻitaʻiga, e tusa o le 300kg oloa o le a fetaui i se tamai potu o le 3M3.

Faʻafou mea ma le XOloloc Monoblocks ma Split-Commoms, o se tulafono, faʻalautele le tau o le tau, ma le "fulu ofu" o le nalaupaple. O le nofoaga mamao o le Vaega o le Inteption Union o loʻo i ai i le ulufale atu i le pusaaisa (Monoblocks, o le pule o nisi taimi i latou fale). Peitaʻi, e saili pe faʻafefea mai mea tau malulu o lou fale, e le mafai ona e faʻaalia. meafaigaluega faʻaautomatika o refrigeration po nei o gaosi mai fafo ina ua uma se tamai faamamaina e mafai ona tuufaatasi faigofie i le faiga o le "fale poto".

Pole malulu
Ata 12.
Pole malulu
Ata 13.

"Matu"

Pole malulu
Ata 14.

"Matu"

12.Gabarites (umi, lautele) o le tele o le potu collapsible refrigeration ua suia i le pe tusa 20-30 cm, ma le maualuga o 2-2.7 m.

13-14. O le "North" mea pueata o le panels sanuisi loo fafagaina e porphyls palasitika "spits", e faatagaina ai i latou e faigofie ona uafu i latou i le va o latou lava.

O mea e tatau ona filifilia ai mea e mafai ona filifilia le potu. O lenei galuega o le tele o polofesa. O le faamatalaga muamua i le taimi o le filifiliga e masani lava ona le tele o fesiitaiga i le vevela ma le sūsū aiga o le potu ea, o le faataamilosaga mea pueata (ituaiga, ituaiga o faʻaʻesega vevela ma le faitotoa, o le aofaiga o asiasiga i le aso, vevela punaoa i le potu). Faamatalaga e uiga i le oloa o le a teuina ai e taua foi (tafe vevela, lea e tatau ona cooled vevela ma le auala anapogi, vaega tele atoatoa o IDR). Tele e faʻalagolago i le mea o le a le poloka i fafo o le vaeluaina-faiga o le a tuʻuina - luga o le auala pe i totonu o le nofoaga o le fale.

Pole malulu
"Tolu le maea"
Pole malulu
"Tolu le maea"

ua sili ona masani ona tiʻetiʻe le laulau pulea pusaaisa i le puipui i luma o le ulufale atu i le potu.

O le Lusia Maketi o loʻo iai ni mea faigaluega o mea o le atunuʻu ("Ariada", "Sititama") ma le tele o fale gaosi Wevers, Rivalt O le tau o Monoblocks e maualalo ifo nai lo le vaeluaina o faiga, pe a ma le 25-40%. Mo se faataitaiga, o le ACM-050 pusaaisa auala-vevela (Technoblock) ma se cooling tulaga o e uiga 1 kW (atiina ae le iunite o le ai i se vevela i totonu o le potu -5c ma i + 20c i le potu lea o lo oi le mea pueata) tau e uiga i 45 afe rubles. Ia, toetoe lava tutusa i le mana, le CSM-050 vaeluaina faiga o le a tau gaosi oloa lava 66 afe rubles. Rusia mea na aoina mea na aoina e faʻaaoga ai le faʻaulufale mai i le faʻaulufale mai, taugofie nai lo le atunuʻu i le averesi e le 15-20%.

Maua Bahus

O se ituaiga faapitoa o mea pueata e talafeagai i totonu o nofoaga mo nei ona po nei o potu o le uaina. O auala e faʻamalamalamaina e fagu fagu, na faʻatauina e le pule o le fale poʻo ni tagata talitonuina mai le uaina-malaga kamupani i Rusia poʻo le isi atunuʻu. O le potu o le uaina e talafeagai mo fale atunuu, o le tagata o lea manatu oi latou o le connoisseurs moni o le uaina, e matele lava ina faia ona faasao ma faatalitali pe a le teu o le inu o le a pauu atoatoa, po o le na masani lava ona faatulaga vaega lolofi. O nisi o tagata galue faʻapitoa e faʻaaoga ia masini e iai ni ou apaau ua faʻatau atu ona toe tutusa i le tau maualuga.

Pole malulu
Ata 15.

"Tolu le maea"

Pole malulu
Ata 16.

"Tolu le maea"

Pole malulu
Ata 17.

"Bakhus Lalts"

Pole malulu
www.belmonten-statewhistler.com.

15-16. O le vevela i totonu o le uaina o le potu ua uma ona tausia le faʻaaogaina o le tekonolosi o loʻo vaʻai, o le poloka i totonu o le faʻapipiʻi i luga o le alavai (16) ua i luga o le alavai na togafitia.

17. Mamalu Mamalu Manumalo mo le teuina o le uaina ua matuā vevela tele ma malu. Ona o lenei mea, o loo i ai le vevela o Oe, e toetoe lava le aoga, tusa lava pe na o ni asiasiga masani, o le vevela o le vevela.

O le vevela i totonu o le potu uaina e tatau mo le teuina o le taimi o le tele o wines o 12-15c. Ae le i fafagaina, o nisi oi latou e tatau ona agamalu (mo se faʻataʻitaʻiga, siamupini - e oʻo i le 7-10 ° C). E manaʻomia mo lenei mea uaea ai le uaina o loʻo faʻaopopo foi i le potu uaina. O le lua ituaiga e lua o: muamua, o le tele-vevela (i totonu, o le vevela vevela oso i le itu o le pito i lalo o le fata, fai, mai8 i le vevela vevela); Lona lua, mulsanesane (mo le lua pe tolu fagu iunite ma eseese vevela). O le Matafafa o afea o le Pulea e tatau ona o le tele o le tamaoaiga, ae faʻanoanoa foi tumau i totonu 70-85%. Afai e mago le ea, ma vave ona matutu piglet; Ona o lenei, ea ma le ea okesene overnetane i uaina, ma o se taunuuga e tatagi. ACHERMBLLOLOBBENLOLOLOBENRUMENTRUGET e tau atu i se faaleagaina o igoa uaina ma foliga foliga o le mamanuina.

Potu ua leiloa, pei o le feololo o le vevela-vevela, mafai ona fausia mai sanuisi potu. O lea, Vinsasafe (Farani) maua ai le uaina potu o le VSP faasologa ma le malosi o le 680-4000 fagu (Preeanac). O loʻo i ai i totonu o le pito i totonu o le papala o le papala i luga, ma le ata i fafo atu i le beige lanu (faʻataʻitaʻiga o le paʻu); O le fola o loo ufiufi i le iliili. E i ai le faʻapitoa pusa faʻapitoa, o se moli uila. E mafai ona faʻalauteleina uma ata VSPs (e ala i le tele o le sili-vsp 690) e ala i le tosoina o isi mogaʻaiga e 300-320 fagu.

Manatu o se faapitoa

E masani lava o loʻo iai tulaga i le potu uaina i totonu o le fale e filifili e faʻatulaga i le amataga tulaga o fausia, ae faʻasoa atu o nofoaga mo isi nofoaga, ma le fale teuina poʻo le teuina o fale poʻo le teuina o potu. I le tulaga o le pa ma le taualuga o lenei potu, e manaʻomia le faifai malie ma vevela le polyturethane o le sili atu ma le mafiafia o le 50mm (pe o le mea e sili atu o se vaega Formil mea mo le vapsozoinlation. I le faʻatusatusaina, o le a tatau ona e faia ni tulaga manaʻomia i totonu o lau uaina uaina ua uma ona faʻaaoga faʻapipiʻiina sili atu le malosi o le malosi. O le tele o mea faʻatau e fautuaina mo le le lava le tumau o le potu e faʻaaogaina. Faaaoga le tulaga ua fuafuaina e faʻaavanoaina le vevela i potu e 2 taimi, ma e tusa ma le 3 Soʻo se tupe faʻaopopo mo le faʻatauina o sili atu tau o mea tau faʻatauvaʻa (o le fea i le tulaga masani e masani ona le talafeagai nai lo le tau o le vevela vevela). I se faʻaopopoga, o le a le faʻalavelaveina oe i le pisa mai le sili atu le malosi o le tau, ma e tatau ona faʻaopopoina mo le eletise.

Evgeny Udalttstov, Faatonu Aoao o Bakhus Podom

Ae ui i lea, sili atu le masani ai o le potu uaina e faaauupegaina o se potu tuʻutuʻuga o le fale teu oloa ma puipui puipui i le pito i lalo poʻo luga o se isi fola o le fale. O puipui, fola ma le taualuga i totonu o le potu e teu ai le uaina, faʻaaogaina ma le manuia lelei, hydro ma le autosoi. Mo le faamaeaina, na latou pueina le maa, piliki, punou ma le faʻapipiʻi i luga o le paʻu-faʻavae faʻavae i luga o.P. E i ai le uaina-potu i le sitaili o le maualuga-tech, teuteuina i tioata ma uʻamea. O le uaina o le teuina o fata e fai mai o le maʻa, faff, susunuina omea poʻo le fua ma isi meaola. E te le tau sefeina i latou. E talafeagai le faʻatauina o racks o le faʻamaonia lelei, pei o Vinsosafe, Arcave (Siamani), Cavinor (o le kamupani o le mea e mafai ona faia ai le meainu), Eurocast) ) Idr.

Mo le uaina o le potu, o loʻo manaʻomia conditioner Cividio Crodiotiors: Latou te le mafai ona lagolagoina le vaʻavaʻaia o le ea vevela ma le maualuga o le suavai, pe a manaʻomia, e le o le tino Galue, e aunoa ma le solia o le biochemical O faʻasologa o mea o loʻo tupu i le uaina, ma e masani ona le faia le pisa sili atu nai lo le 40-50db. Le taua tele le faʻamalosia o le ea o le potu uaina mai oa, lea e mafai ona ulufale mai i totonu o potu tuʻufua (mo se faʻataʻitaʻiga, mai le faleoloa.

Manaoga mo Microclite ma faʻatulagaga o le uaina potu uaina

1. O le averesi o le vevela o 12-15c.

2. Ia toe foʻi le tausuaga i le 75-85%.

3. Gaoioiga o le malamalama, tagata ese, viiga. Tuu fagu i se tulaga faalava.

Tausia o latou tulaga o loʻo iai i le uaina potu faʻatagaina monoblocks, spot-scrims (i Rusia, o le nanaina o a latou poloka i tua o le siʻusiʻu totonu. O le mea mulimuli o se ituaiga o Monoblock Air conditioner mo Cellar. O loʻo faʻapipiʻiina i le faitotoʻa, ma e le gata latou puipuia le ulufale atu i totonu o le potu, ae ia maua foʻi le manaʻomia o le tino sese. O loʻo tatalaina e le Cirmanding Air Conditiors mo Cellars Cellars e tatalaina e le ea, fondis, friax (Farani-france), violumaf, violumaf, violumaf, violumaf, violumaf, violumaf, violumaf, violumaf, violumaf, violumaf, violumaf, violuttw, violumaf, violusti, o violusas. O le faʻapipiʻiina o loʻo faʻaalia i luga o le maketi e mafai ona tau le uaina potu uaina ma le voluma o le 5M3. O le tau o le tau malulu o le ea e maualuga atu - 65-270 afe. (Talitonu i luga o le mana ma nisi filifiliga).

Pole malulu
Ata 18.

"Bakhus Lalts"

Pole malulu
Ata 19.

"Bakhus Lalts"

Pole malulu
Ata 20.

www.cavovoin.com.

Pole malulu
Ata 21.

www.cavovoin.com.

18. O le tulaga taua o le microclite i le potu uaina (vevela ma susuga) mafai ona siaki le faʻaaogaina o se faʻapipiʻi eletise ermohygrometer.

19. Fetaomi-Collapreble VLLAPALA SPALASE MA LE MULIMULI O LE TOTONU, ROCKS MA O LE MULIMULI O LE VAINO FAITAU MO GALUEGA.

20-21. Monoblock Air Panding o le Nofoaga o le potu uaina (20) ma le monoblock mo le faʻapipiʻiina i le pa puipui (21) (Winclimb).

I se faaupuga e tatau ona maitauina o le foafoaga o le potu uaina e aofia ai se vaega galue i lenei faasologa o tagata eseese faʻapitoa e mafai ona ausia na o le faʻaleleia o latou tiute. Faʻafesoʻotaʻi i latou e sili atu muamua, e oʻo lava i le tulaga o le faʻatulagaina o se atunuʻu.

O le Komiti Faʻatonu Faʻafetai ia Zauntoti, Porkka, tolu Ofisa, Bakhus Bazus mo se fesoasoani i le sauniuniga o mea ma o loʻo tuʻuina atu ata.

Faitau atili