New Dachin Tulafono: O le a le suiga talu mai le 2019?

Anonim

I Lusia, sa vaʻaia ai se tulafono fou feterale fou, ma fuafua lelei tulafono mo le atoaga o le 30 miliona faaletausaga faʻalapotopotoga mai ia Ianuari 1, 2019. O le a le suiga?

New Dachin Tulafono: O le a le suiga talu mai le 2019? 10786_1

Togalaau ma togalaau

Ata: Tapunia / fotodom .ru

E masani lava, o le falefaʻi o le fale aso malolo, o le Sauananetage, ma le tolauapiga o le soifua maloloina a le soifua o tamaiti, ma se faletaalo o fualaʻau.

  • O mea uma e uiga i le togalaau o le togalaau: Aia Tatau, tiute ma suiga i le tulafono i le tulafono

Suiga o ulutala

O le fesili faʻa-le atunuʻu i taimi eseese i taimi eseese na auai ai i le Matagaluega o le Pule Naturaina, Matagaluega o Atinaʻe o Auala, Matagaluega o le Faʻamanuia Atinaʻe. O le taunuuga o ia tele-afa o le lava o tusitusiga i luga o le numera o falesa ma nofoaga, aua, o le tolu o le atunuʻu e leʻo lisiina atoa.

O le vaetamaloina o se tulafono fou e tauliaina mo le soʻotaga o le tele o tulaga, ma o le a fesoasoani foʻi i le foia o faʻafitauli tau tamaoaiga, pei o le fesoʻotaʻi o tomeni, kesi.

O le mataupu faʻavae o le "atunuʻu faatoaga" o le a le faʻaaogaina sili atu, talu mai le 2019, o soʻoga o fale taumafanafana, o tagata fai togalaʻau e mafai ona taofia ai i totonu o le lua faʻavae.

O lenei suiga o se laʻasaga i le faʻataʻitaʻiga o fuainumera, aua na muamua faʻalapotopotoga o faʻasalalauga e mafai ona tuʻufaʻatasia i le iva iva! O le mea lea, le upu "Linelo", "fefaʻatauaʻi", "faiga faʻapaʻaga" e tatau ona mou ese atu o igoa. Suia o le igoa tosina le tulaga ma suia. I luga o le fanua o fanua leai se paʻaga e le o ni paʻaga, e le mafai ona fausia i le fale, tusa lava pe o le a lava le taimi e nofo ai i le taimi atoa. I le lalolagi, o loʻo iai se taimi faapena, e mafai ona fausia na o fale tautupe leai ni sosoʻo ma oloa toto. Afai e le ausia nei le fausia o le taulaga i nei tulaga, e te le resitaraina le aia tatau o le auai mai seia oʻo le ituaiga faʻatagaina o le nofoaga ua suia.

Faʻamolemole matau: Afai i le taimi o loʻo iai se fausaga i lau 'upega tafaʻilagi o loʻo iai le "togalaau" o loʻo i ai le tulaga, ma ua le tatau ona e toe faʻatuina.

O le mauaina o le Unions e otometi ona avea ma Hotmoral. I le taimi lava e tasi, e leai se tasi e i ai le aia tatau e faʻatatau ai le suiga o tulaga i le togalaau. I nofoaga o togalaau, e mafai ona e fausia fale tau tupe (maua se faavae), e aofia ai fale nofomau.

E tusa ai ma le tulafono fou, ulufale mai i totonu, o tagata fai togalaau tagata fai togalaau ma tagata taulaga o le a totogi ai nei le totogi faakonekarate o tagata e mafai ona faia; Tagata taʻitoʻatasi Garden o le a tatau foi ona saofaga i le paketi o saofaga ma mea uma

Atinal Act

O fuafuaga ma atinaʻe o nofoaga o le a faʻaauau pea ona faʻaaogaina ni manaʻoga matuia o loʻo faʻatagaina i le togi 30-02-97. O le fale tele o nofoaga o nofo ai, o se togalaau nofoaga mo le faʻaaogaina o fale ma fale tau tamaoaiga i le faufauga. O nei meatotino e mafai ona tuuina atu i luga o le umiaina (ma totogi lafoga, ioe). Matou te faamanatu ia te oe le matua o Dacha Acc Acrentin o le a faʻalauteleina, ae mo le resitalaina o le mea totino talu mai le 201 tausaga, tatou te manaʻomia se fuafuaga faʻapitoa (mai le 10 afe o le tapenaga - mai le 10 afe rubles). Moni, o le fausiaina o le 50 'o le a le mafai ona lesitala.

Matou te tosina mai lau vaai: O le autu o ni pa i le atunuʻu nofoaga, o loʻo tumau foi le tutusa o latou tausaga i le tele o tausaga, e faigofie tele. E tusa ai ma le lesitala i Snip Zep5-02-97, o le pa pa ma le maualuga e sili atu nai lo 2 m e masani ona faʻasaina, e tatau ona i ai le pa tuaoi. Peitai, e leai se tulafono e tasi o le tulafono o le a puipuia ai i latou lava i o feutanaʻi o latou tuaoi ma ia fasi o latou nofoaga e fetaui lelei ai ia i latou. I se faʻaopopoga, o le faigapao e agavaʻa e tuʻufaʻatasia ai tulafono e fesoʻotaʻi ma pa.

Manatua: tusa lava pe olaola ai le pa i se tulaga o loʻo solia ai uma tulafono faʻavae, e mafai lava ona aveesea na o le faʻaiuga a le faamasinoga. A faʻapea e le toe faʻavasegaina le 'aufono o le' upega tafaʻilagi, e mafai ona e faʻafesoʻotaʻi le auaunaga malu leoleo mo fesoasoani.

Togalaau ma togalaau

Ata: Tapunia / fotodom .ru

Laʻasaga i le Laasaga: Tusi se ata ma fale

  1. Matou te faapei o le Teritori o loʻo vavaeeseina o le Malo o le Resitalaina, Kadastredre ma Cartofious, o loʻo iai lau Paaga mo le gaosiga o se fuafuaga tuʻufaʻatasia.
  2. A maeʻa ona faia ni mea taua (tele lava mo lenei mea e le manaʻomia le auai o tagata e ona, matou te mauaina se tusi folau.
  3. Faʻaoga i le faʻatekinisi a le Ofisa Faʻafoe e saunia le fuafuaga faʻatekinisi o le fale.
  4. Matou te totogiina mo le setete tiute.
  5. Pepa teuteu e ala i le Initaneti Portal "O aʻu pepa" i le rosastrr. Matou te mauaina se vaega mai le United State Register Ofter of Gomen.

Tasi teritori - tasi faiga faapaaga

E tusa ai ma se tulafono fou, o le teritori o le faʻatautaia o tagatanuu o le togalaʻauva pe o loʻo iai le teritori o le teritori o loʻo fuafuaina e faʻatatau i lenei teritori.

O lona uiga lea mai le tausaga fou o le a aoga ai le faʻavae manino o le tendritorionetion: e tasi le teritori o se tasi faiga faʻapaʻaga.

E oʻo mai, e tele aiaiga o tulafono e mafai ona e faʻamalosia ai se teritori o le ua faʻaaogaina, ma le teritori o le faʻaaogaina o le faʻaaogaina atoa ma le atoaga o fanua faʻavae na o ia.

I le tulaga o le feeseeseaiga, o le ai ai se laueleele o le paaga na faia ai muamua nai lo isi. I le leai o se poloketi polokalame fuafuaina ma fausiaina, o lona lona lua (ma mulimuli ane) faʻataʻitaʻiga mafai ona faʻaumatia e le faʻaiuga faʻamasinoga, pe afai e le faia lea igoa.

I le iʻuga, o se vavaeʻese o le teritori o le a aoga foʻi mo le faʻatulagaina o nofoaga o loʻo sapalaiina o vai. O le laina tutotonu o sapalai vai e taugata, o lea ua fiafia le palu e vili ai tagata taʻitoʻatasi pe lautele (mo ni vaega) lelei. E taugata tele ma umi (ina ia maua se laisene mo le faʻaitiitia o vai mo le 25 tausaga, e manaʻomia le faʻaogaina o le tele o toleniga ma maua ai le sili ona tau talafeagai, 500 afe rubles). I le taimi nei, fai togalaau ma togalaʻau e mafai ona faʻaogaina lelei lelei le lelei e aunoa ma se laisene mo le lua tausaga o lumanaʻi (seʻia oʻo i le 2020). E manatu o lea mo le vaitaimi o lenei suiga faʻalenatura, o se faʻafaigata faasologa mo tagata laisene vaʻa ma le o le a saunia.

Totogifuapauina Totogi

E taua le saofaga (ua naʻo le lua ituaiga, e le o nisi ulufale) o le a totogi le leai-tinoitupe. O le a mauaina e dachlies faʻamaumauga pei o saofaga, o le a faʻamauina o sao i le faletupe o le faiga faʻapaʻaga. E lelei lenei, aua e le tatau ona teuina i totonu o le nofoa o le malo, ona lesitala ai lea i le teugatupe. Ioe, ma fefaʻatauaʻiga ma se taufaasese taugofie ma le tele o mea taufaasese ma le faʻaaogaina o tupe maua mai le fesoasoani, e tatau ona itiiti ifo.

Tagata taʻitoʻatasi o tagata taʻitoʻatasi e le mananao e ulufale i totonu o ni tagata fefaʻatauaʻi pa puipui, e tusa ma le Tulafono tuai, e le tatau ona totogi ma sui o le faiga faʻapaʻaga ma sui o le Paʻaga. Ia, e faʻaopopo i le totogiina masani o tautua aoga (pe a fai o loʻo aogua, e tasi lava le aoina o lapisi, puipuiga).

E tatau ona fai mai, o lona faalauteleina o tagata fou ma aia tatau a tagata taʻitoʻatasi-tagata o le a faʻalauteleina. E mafai ona latou auai i sauniga lautele a sui o aiga o loʻo fesoʻotaʻi, palota i mataupu e faʻatatau i taimi ma le tele o saofaga. Pau lava le mea e tumau ai le le aoga o le le taliaina o tagata taʻitoʻatasi i le palota a le Taʻitaʻi ma le Komiti Faʻatonu o le Komiti Faʻatino.

Faʻatau atu o tupe faʻaalu o latou lava togalaʻau ma o se togalaau fualaʻau poʻo tulafono fou e le faʻasaina, e le manaʻomia le faʻailoaina o le tulaga o le ale, mo le faʻaoso o le a le manaʻomia. O lea, i le faataʻitaʻiga, o le mataupu o le a foia, foliga o loʻo iai lava: i le faiā o le pule tatau.

Puleaina o Papeti

E le o filifilia nei le taʻitaʻi o faiga faapagota o faigalaau o le a iai nei le 5 tausaga (o le taimi ua tuanaʻi na itiiti ifo - 2 tausaga). O le ai ai o le a le fautuaina o a malosiaga o isi faiga faapaaga tino o le Komiti Faatino, le Komisi Suesue. E tatau ona maitauina o le numera o faʻavae o tino faʻatonutonu o le faiga faʻapaʻaga i se laina ua le faʻatapulaʻaina nei.

I le taimi lava e tasi e faʻaalia ai le vave paʻi mai o le pule mai le taʻitaʻifono o le paʻaga, lea e leʻo feagai ma le faʻataunuʻuina o latou tiute, tumau ile malosi. Le Taitaifono lē aoga (poʻo sui o le Komiti Faʻafoe, pe faʻaleaganuʻu lima o suʻesuʻega,) mafai ona toe filifilia. Mo lenei, e manaʻomia le tuʻutuese pe a fai se isi lima mai le tasi lima mai le numera atoa o sui o le pisinisi.

Faamolemole ia faamatalaga: E lē mafai e tagata o le Komiti Faatino ma o latou aiga ma ona aiga i le itu o le suegatusi.

O le Tulafono fou e faʻatuina le faʻatapulaʻaina o tagata o le Komiti Faatino - tusa o le toʻatolu tagata, ae le silia i le 5% o le toʻatele o sui o le faiga faʻapaʻaga. Tele televave laupapa o le a sili atu faigata nai lo le lelei. E le gata i lea, i le manatu o filifiliga na faia e le Komiti Faatino, e tatau i le taimi e tasi le taimi i le afa (50%) o lona nuu na auai mai, ma faataoto latou te matua faigata. I se faʻaopopoina o le toʻatele o tagata faʻatau, o le sili atu o le pili o totogi atu ia i latou.

O loʻo iai le aia a tagata o le faʻapaiga e faʻamalieina ai lipoti aloaʻia ma maua ai kopi o pepa aloaia, ae le o le saoloto. O le tele o le laupapa e tatau ona faia e le fonotaga aoao.

O le au fou o le faʻatosinaga i luga o tagata e le totogia ma deboshirov tulafono e le o aumaia. E mafai ona faʻateʻaʻeseina tagata leaga mai sui o le faiga faʻapaʻaga, ae le mafai ona taofia le aia tatau e faʻaaoga ai mea totino - auala, eletise, eletise mo le aoina o lapisi. Ae ou te le mafai ona e palota i le fonotaga aoao se tasi o le avaga. Ma o loʻo manaʻomia e le pepa aitalafu ma le maliega.

Togalaau ma togalaau

Ata: Tapunia / fotodom .ru

Mea totino

Meatotino o le faʻaaogaina lautele o le a i ai nei i le aotelega o vaʻa o fanua o loʻo iai i totonu o tuaoi o le teritori o le faiga faapaaga. Prugutu o fanua nuʻu o loʻo faʻamalosia ai auala, o loʻo faʻamalosia ai auala, o loʻo faʻavasegaina ai le suavai ma le eletise O le tulafono fou e faʻatapulaʻaina ai le pito maualuga o nei atunuʻu, ae naʻo le tuʻu faigatisi o le a faia pe a maeʻa ona vaetamaina - mai le 25 i le aofaʻi o le sikuea fanua.

O le atoa o le aofaʻi o meatotino o le a vaeluaina i le vaega o le vaega o le plots. I le taimi e tasi, le tagata e ona le tuʻutuʻuga e le faʻatagaina e tuʻufaʻatasia a le itu i aia tatau o meatotino masani, faʻapea foi ma le faʻasoaina o le faʻasalalauga o le tulaga.

E i ai le fesili ma lafoga mai le mea totino. E oʻo mai i le aso, lafoga i eleele ma meatotino faʻapitoa o totogi e le SMT o loʻo totogi e le S LDS faʻamaonia mai le tausaga taʻitasi o loʻo totogifuapauina. O lea o le a mafai ona totogi tutoʻatasi tuʻutoʻatasi, e faʻatatau i le nuu o le 'eleʻele fanua ma, tusa ai, e fuafua lelei, e fuafua lelei, e fuafua lelei, e fuafua lelei, e fuafua lelei, e fuafua lelei, e fuafua lelei, e faʻavasega, i le vaega i le aoina aoina. O le a le aumaia ni penefiti faʻapitoa, ae e mafai ona e puleaina pe o faʻamanuiaga uma na tuʻuina atu i le paketi a le Malo. A o le mea e tupu ai le gaumativa, e mafai ona faʻaaogaina i le aua neʻi faʻaaogaina le tiute faʻapitoa mo aitalafu a le Paʻaga.

Manatua o le faʻaputuputuina o le tulafono fou e le mafai ona vaevaeina i se faʻasoa atoa - mo se faʻataʻitaʻiga, e faʻaliliu le auala i pulega faʻalumaina. I lea tulaga, toe fai, toe fausia ma isi faʻailoga o le a faʻatinoina ile tupe faʻaalu a le paketi a le lotoifale. Peitaʻi, e iai taimi masalomia o mea na maua na maua.

Lafoga

O le lafoga o loʻo faʻatagaina mai le tau taua, ma le tau o le seti o le au pulega i le lotoifale i le aofaʻiga mai 0.1 I le 0.3%. O lea, i vaega au itulagi e maualuga le tau o le laueleele (mo se faʻataʻitaʻiga, i tuafanua, lea, e tusa ai ma nisi fuainumera, ma ola ai le sili ona tele fale o le taumafanafana), ma ola ai le tele o fale taumafanafana), o le lafoga mo le tele sa tele lapoa. Na matuaʻi lagonaina o le tele o matata e tele i totonu o tagata e na o le atunuʻu. Mo lea mafuaaga, na filifilia e tatala ai penitala mai fanua i le atunuu;

I se faʻaopopoga, o isi penefiti e mafai ona faʻamautuina e tulafono a le lotoifale, e faʻasaʻolotoina mai le lafoga.

Manatua mai ile amataga o le 2018, o le faiga na faʻaaogaina ai le totogiina o nofoaga o lafoga na faʻafaigofie. O lenei o tulaga o tagata fai pisinisi o tagata fai lafoga e agavaa (le manaʻomia, pei ona i ai muamua) faʻatasi ai) faʻatasi ai ma le faʻamatalaga e faʻailoa ai le aia tatau e aoga ai. Afai e le o faʻaalia ia pepa ia, o le Pulega o le TULAFONO e tusa ai ma faʻamatalaga ua faamaotiina i totonu o le Faʻamatalaga Tutoʻatasi le faʻatagaina talafeagai, ona faʻailoa atu ai lea o le tagata faʻatagaina faʻamatalaga.

O le paʻaga paʻaga o loʻo vaʻaia i totonu o le faʻaiʻuga e avea ma faiga faapaaga mo aiga tagata pe a fai o fale uma o le fale-turiese.

Fefe o dacnikov

E oʻo mai i le taimi nei, e leʻi faamalosia e le tulafono, ae faigata ona fai atu o loʻu tele, ma o le a avea moni ma ola o gatete.

Peitai, e tele taimi e fai ai nei.

  1. Muamua, i le tulafono fou e leai nisi aiaiga mo le Caredat Burdable o le Fatuga o Sauniga poʻo le Foafoaga o le Life fou, toe faʻaleleia o le mana ma mea faafomaʻi). O le faʻafitauli o loʻo i ai i itulagi o loʻo vaʻaia ai e le lotoifale le lagolago e le lotoifale o le a toe iloilo foi le tulafono i lenei nofoaga.
  2. Lona lua, o le mataupu o le fesoʻotaʻi i le mana o totini tumau na le foia. E tafao faamasani, dacnishers e tatau ona faaiuina se feagaiga le masani ai ma pulega i le lotoifale. O le iʻuga o le totogifuapauina mo eletise mo potu o le taumafanafana e ova tele, aemaise lava o fale o fale e le o ni faʻa-paaga.
  3. Lona tolu, e le o manino uma ile tufatufaina o avega mamafa o le faiga o le aoina o tiute o le a faatulagaina ile faiga o le gaefatia o le faiga faʻapaʻaga. Faatoʻaga (O fualaʻau) Faapameina faatoa mafai ona avea o se faʻalapotopotoga faʻaletulafono, o ona sui auai i nisi meatotino masani i nisi faʻasoa. I le tulaga o le gaumativa, o sui uma o le vaega o le a tatau ona tali i mea tautupe (lona tufa a meatotino).
  4. Lona fa, e leai se malamalama manino i le mea tonu lava e mafai ai ona fausia ni pepa i le togavao ma e iai manaʻoga e toe tusia fale o loʻo toe tusi.

I se tasi tulaga, matou te faʻamoemoe o le sini o le tulafono fou o le fausia lea o se faʻatautaia fou, ma le lelei-faʻavaomalo maliega - o le a faʻamalieina, ma tagata nonofo ai vevela - o le a faʻamalieina - o le a faʻamalieina tagata faigaluega - o le a ausia, ma tagata vevela o le a faʻamalieina.

Faitau atili