Toe faaleleia mai le Atinaʻe - Faʻamaoni poʻo le Faʻafitauli?

Anonim

I luga o fonotaga o tausaga ua mafai, ua taua mo le tele o tausaga ua sefuluai mo le uati. E taua le faʻaalu o se tupe faʻaopopo mo le maeʻa masani masani poʻo le faʻatau atu o se fale mautotogi ma fai se faʻamaeaina oe?

Toe faaleleia mai le Atinaʻe - Faʻamaoni poʻo le Faʻafitauli? 11509_1

Toe faaleleia mai le Atinaʻe - Faʻamaoni poʻo le Faʻafitauli?

Ata: Barclay "Honey Valley"

  • Faʻafefea ona faʻatau atu se fale mautotogi pe a fai o le mokesi: fegalegaleaiga, polokalame, o mea faitino

PLUS: Sagas i le faaiuga o le 10%

Afai e faʻatapulaʻaina oe i le ala, ona fetaui lelei lea o se faʻaolataga moni mo oe, pei ona e faia faʻalelei, o lea lava, oe tumau, o oe lava lea O le tagata atiaʻe, o loʻo i ai le tele o manaʻoga ma le mafai ona faʻatau atu mea ua maeʻa ai ni vaega o loʻo i ai ma le tele o taimi, e mafai ona "faʻatau atu i le tau.

Toe faaleleia mai le Atinaʻe - Faʻamaoni poʻo le Faʻafitauli?

Ata: Barclay "Honey Valley"

  • Muamua-muamua teuteuga o le fale mautotogi: mea uma e tatau ona e iloa le nusipepa

O le isi faʻaopoopoga e fesoʻotaʻi ma le tau - pe a faʻatau se fale mautotogi i le maeʻa o le faʻaumaina, o le toe faʻaleleia e aofia ai i le mokesi taugofie. E pei ona e iloa, o le mokesi tau e matua maualalo ifo nai lo le tagata faʻatau aitalafu o loʻo mafai ona e "aʻe i luga" e vavaeʻese ai mea uma.

Toe faaleleia mai le Atinaʻe - Faʻamaoni poʻo le Faʻafitauli?

Ata: Barclay "Honey Valley"

  • Toe faʻaleleia o se faʻapipiʻi: faʻafefea ona faʻatulaga se fale mautotogi e sili atu ona taugata i le tele o tausaga

Minus: E le mafai ona e mauaina se lafoga toese mo le toe faaleleia

E toaitiiti tagata latou iloa, ae tusa lava poʻo tulafono o loʻo i ai nei, pe a faʻatau fale i totonu o se fale fou ma le faaumatiaga o lafoga o le tau. O le toesea o le 13%, o le sili atu le maualuga le faʻaaogaina o le aofaʻi o loʻo faia ai le toesea - 2 miliona rubles. O lona uiga, afai na e faʻaaluina le toe faʻaleleia o le fale mautotogi, fai mai, 1 miliona Dables, ona mafai lea ona e taumafai e toe foʻi mai le 130,000 NUMBERS o se toese lafoga. Ae afai o le fale fou ua toe faafoi e oʻo i le maeʻa atoa (ma e faʻapena foi le faʻaumaina), tusa lava pe e te toe faʻaleleia le tagata.

Toe faaleleia mai le Atinaʻe - Faʻamaoni poʻo le Faʻafitauli?

Ata: Barclay "Honey Valley"

  • O fea e amata ai le toe faaleleia i se fale fou: Laasaga-i-laasaga faatonuga

Ma le: "Sau e ola"

O le tulaga o le faʻauma "o mai ma ola", pei ona masani ona tusia i faʻasalalauga ma le faʻatau atu o fale mautotogi, pe a fai e te faʻauia le taimi I le taimi o le toe faaleleia. O le tagata e ona o falefaigaluega e talafeagai lelei mo tagata uma e ana o le teuga tupe - e le aoga le popole e uiga i le tini. Afai e te malamalama o le potu o loʻo i ai nei o se vaega o loʻo i ai i le taimi nei e sili atu ona o le sili atu le sili ona lautele ma le lelei nofoaga, ona le faigofie ai lea o le faʻaalu tupe faʻaopoopo mo le faʻaalu faʻaopopo.

Toe faaleleia mai le Atinaʻe - Faʻamaoni poʻo le Faʻafitauli?

Ata: Barclay "Honey Valley"

  • 7 fesoasoani mo le mamanu o le fale mautotogi ma le toe faaleleia mai le ua atiae (ina ia le o le a aunoa ma)

Minus: tau faaopoopo

O le fale mautotogi ma le faʻauma i le averesi e tusa ma le 10-15% sili atu taugata nai lo ia "pule" uso. Afai o loʻo e fuafua lava e toe fausia le toe faaleleia mo oe lava i le lumanaʻi lata mai, ona e le aoga lea o le faʻaaluina o nei tupe. Ae ina ia faʻaitiitia ai le taimi e faʻatino ai le toe faaleleia o galuega, e taua le vaʻai atu i fale mautotogi i le saʻo o le taimi o le a e maua ai se fale i luga o le fale Naepiina, i luga o le taualuga - Primer, o le fale mautotogi o le atoaga lea o le inisinia atoa uaea ma lapotopoto. E ma le tele, o le a naʻo oe e faʻatau ai mea teuteu ma faʻauma. I le tau o fale, o le a faʻaititia lenei mea: E tatau ona e totogia le 5-7% o le tau o le fale mautotogi.

Toe faaleleia mai le Atinaʻe - Faʻamaoni poʻo le Faʻafitauli?

Ata: Barclay "Honey Valley"

PLUS: Manaia le le tumau le malosi seia oʻo i le pito o le fale solomuli

E iloa e tagata uma i ni nai tausaga o se fale fou o se fale fou o loʻo noatia lava i se tamaʻi lapisi. Afai i le amataga lava e faʻaalu ai le taugofie, ona sauni lea e sasaa ai loimata i luga o se puipui atoa. Peitaʻi, o le faʻaititia o faʻafitauli e masani ona matua telegesegges: I le tele o la tulaga: O le fausiaina o le fale e lava lava mo le fale "assy". Ae ui i lea, o tagata atamamai na fautua mai pe a toe faʻaleleia pea le le itiiti ifo le taumalulu i se fale fou - o le mataupu e le o le faʻamafanafanaina, pe leai ni mea malie i le timu, e galue lelei le malutaga. E aoga foi i le iloiloina o le toe faʻaleleia o vaega i tuaoi: Afai e te faia le toe faaleleia i luma o mea uma, ona sauni lea mo le galuega fou o lou fale mautotogi. Talu ai ona toe faʻaleleia mai le tagata atiaʻe i lenei tulaga, itiiti faʻanoanoa i le "tuʻu i lalo o le fasiga", i le taimi muamua E faigofie lava ona faʻatagaina.

Toe faaleleia mai le Atinaʻe - Faʻamaoni poʻo le Faʻafitauli?

Ata: Barclay "Honey Valley"

Minus: faatapulaaina filifiliga

Eseese tagata atinae e mafai ona ofoina atu ia te oe eseese faauma filifiliga. Afai i le tasi LCD o le a fesiligia oe e filifili mai i le tolu filifiliga tutusa lagona pepa puipui, sosoo ai ma le faʻatau o se isi fale fou o le a faʻaoʻo mai ai o oe o le a lelei-mafaufau lelei. I le avea ai o se tulafono, i le tulaga lona lua, o le 3-4 filifiliga: Lauga ma ni nai sitaima faa -ona ma sili atu fiafia lanu. E tele lava gata, o ni vaega lanu ma se fale mautotogi na faʻamautu i nei palasitiva o loʻo atinaʻeina lelei i le maeʻa--fofo, faigofie i lo latou tofo. Ae afai e te manaʻo i se mea "agalelei", o le a e maua le toe faʻaleleia oe - o le filifiliga o tapenaga ua saunia-faia fofo mai le tagata o loʻo faʻatapulaʻaina.

"I le Honey Valley LCD Poloketi, na matou fautuaina se fale o le fale faʻatau e tolu filifiliga mo le faʻaumaina o le taimi o le faʻauma: Scandinavia faaupuga faʻaupuga, E talafeagai le manatu o le muamua filifiliga filifiliga o loʻo filifilia pea lava le tele o taimi - piki i totonu i le lanu malamalama o le sili atu faigofie nai lo le malologa o le potu malolo O fugalaʻau fugalaʻau ma fugalaʻau e fausia, ae le o mea uma e foia mo ia faʻataʻitaʻiga. "

Alexander Krasavin

Muamua Sui Taitaifono o le Komiti Faatino o Barley Corporation

Plus: Aua le tau feagai ma Brizens o le Finoshers

Afai e leai sau tagata mamanuina pe na e mauaina se poloketi, ona sauni ai lea mo se faiga o taimi umi, ona sauni lea ma le toe Iloilo. E le faigofie le sailia o le acridede, ona maua ai se galuega masani ma le gafatia i le tau o galuega, ma e mafai ai e le toe faaleleia o le toe faaleleia o le ola. I le taimi lava e tasi, o le a sili ona e tulia i faleoloa fausiaina, mo se taimi umi e tauto ma le toʻalua e uiga i le faletaele, aua e te faʻaaogaina mea o le fale i le isi itu o le taulaga. Ole aofaʻi o vali e te manaʻomia, ma i lou teuina o le nofoaga saʻo. Afai ua e sauni mea uma o loʻo taufaifai uma ma ola i le toe faʻaleleia faiga mo le 2-3 masina, e leai se tasi o iai le aia tatau e faʻavaivai ai ia te oe. Ae afai o le le toe faaleleia mo oe o ni faʻafitauli ma le aoga ma le aoga, ona sili lea o le faʻaaoga tatau o se tali masani ma toʻafilemu i luga. I le faaiuga, o nisi o latou na matua ese lava.

  • Faʻafefea ona ave se fale mautotogi i se fale fou: Faʻasalalauga faʻatonuga

Faitau atili