O le a le fua o le faʻatau atu o le fale mautotogi: fai mai moni tagata faʻatau

Anonim

Faamatala o lona uiga o le faʻatau atu fua, ia e aoga ma faʻafefea ona faʻatau atu lona lava fale mautotogi i lenei auala.

O le a le fua o le faʻatau atu o le fale mautotogi: fai mai moni tagata faʻatau 8818_1

O le a le fua o le faʻatau atu o le fale mautotogi: fai mai moni tagata faʻatau

O le faʻatau fua o le fale o le fale o le sili lea ona faigofie tulaga mo le tagata faʻatau. O le faʻatauga o se faʻaiuga o le feuiaiga e maua ai se tupe, o le fale mautotogi i le taimi o le faʻatauga e faasao ona tagata faigaluega ma tagata o latou aiga (tulafono faʻasaʻoloto) .

Faʻafefea ona e alu i le faʻataʻitaʻiga o le tagata moni pe a filifilia se fale mautotogi

E masani lava i faʻasalalauga tagata faʻatau e talanoa ma faʻailoa mai se faʻatau tuʻusaʻo o fale mautotogi e le fuafuaina (pe le mafai) ona faʻatau atu. Fuafuaina o le mea moni o le a i ai nisi valaʻauga mo se tuʻusaʻo faʻatau o nisi valaʻauga. O le ono mafai ona faʻateleina o le mea o le mea ma le faʻalelei lelei o le a pei o le tele o le a talia e le tagata faʻatau le "leai se totogi".

Ina ia faʻasaʻoina le tulaga e mafai ona filifilia le filifilia o se isi filifiliga (o le fale mautotogi e manaʻomia ona faʻatau i le fesuiaiga). Afai e mafai, e mafai e le tagata moni ona faʻasalalauina lana mea e aunoa ma se mea e aunoa.

O le a le fua o le faʻatau atu o le fale mautotogi: fai mai moni tagata faʻatau 8818_3

  • Faʻafefea ona faʻatau se fale mautotogi e aunoa ma se tagata moni

Auala e galue ai e tusa ai ma le filifilia o fale mautotogi

E manaia tele le faʻatau atu mo tagata faʻatau ma sili atu ona aoga mo le tau o tagata faʻatau, lea e aoga le faʻatauina o le fale e manaʻomia. Ioe, afai e te maua le avanoa - mo se faʻataʻitaʻiga, ave se mokesi mo le faʻatau. E aoga le taimi lea na toe totogi ai le nonogatupe mea faigaluega mai le faʻatau atu o meaʻai maua mai - o le moderalium i le amataga o le mokesi e le oi ai i soʻo se faletupe e le oi ai.

Tagata faʻatau e aoga e saili se filifiliga saoloto mo faʻatau. A faʻaiʻu se maliega muamua poʻo se konekarate muamua ma le faʻatau atu o le fale mautotogi, ia mautinoa e faʻasaʻo le mea moni o le faʻatau fua i tusitusiga.

  • Puipuiga o tagata e umia sea: O tulafono fou na ulufale ai i totonu o le 2019

Tuutuuga ma faʻagasologa o le faʻasaʻolotoina o le fale mautotogi

Afai mo nisi mafuaʻaga e le mafai ai e le tuʻuga o le fale ma le faigata pe faigata pe faigata mo le tagata faʻatau, ona malilie tagata i luga o le faʻatauga o le faʻatauga o le dc i luga o le tagata faatau. E masani ona sili atu nai lo le 30 kalena aso ma le foliga mai o le taimi. O matafaioi a le tagata faʻatau i luga o le tulafono ma le faʻamalositino o le fale mautotogi o loʻo tumau lava ona faʻasaʻoina i le tusitusiga o le vaega.

E tupu faʻatasiga i le faʻaopopoga i le ona o tagata e ana faleʻau i totonu o le fale mautotogi, o loʻo lesitala. Afai e le mafai ona aveʻesea ia latou mai le resitalaina i le fesiitai, latou te faia ni faʻamatalaga tusitusia ma le faʻasaʻolotoga o le fale mautotogi e tusa ma tuutuuga

Tagata faʻatau e tatau ona faʻapipiʻi i se isi sela o se aofaiga o se aofaiga mai le tau o le fale mautotogi (~ 50-100 afe o vaega lona tolu o loʻo resitaraina i le fale. Atonu o le puʻeina lea mai le vaega o le aveeseina mai le resitalaina faʻamaumauga poʻo se faʻasoaina mo le tumau le lesitala teugatupe i soʻo se tuatusi (tuatusi) e ese mai le tuatusi na faʻatau atu.

  • Fale mautotogi mo le faʻatau e aunoa ma se mea moni: sitepu-i-laasaga faʻatonuga o le a fesoasoani e le faia ni mea sese

Lea o ki mai le faletupe sela ua teuina

O ki mai le Faletupe o Faletupe o loʻo teuina seia oʻo i le umiaina o le tagata faʻatau poʻo lona faʻatuatuaina o le tino poʻo le tulafono faaletulafono i luga. E matua talafeagai le teuina o ki i le faletupe o loʻo faʻavae ai le tinoitupe. Ae o se galuega e faia e faletupe sili ona seasea.

Ina ua maeʻa ona mauaina pepa mai le Rosrestra, pepa faʻamaonia o le mea moni o le faʻatau atu o mea totino, o ki i potu uma o le tagata faʻatau mai le tagata faʻatau mai le tagata faʻatau. O le aofaʻi o le tagata faʻatau e mafai ona alu vave, ma o le tupe mai le "laʻititi" sela o le faʻamalieina o tiute i le toese mea uma ua lesitala.

O le a le fua o le faʻatau atu o le fale mautotogi: fai mai moni tagata faʻatau 8818_7

I le tulaga o le leaga leaga e le tagata faʻatau mai le faʻataunuʻuina o noataga i le tulafono poʻo le faʻasaʻolotoga o le fale mautotogi, taofia ai tupe e mafai ai e le tagata faʻatau ona totogi se totogi lelei.

  • Faʻafefea ona toe faafoi aitalafu e ala i le tulafono: O se faʻamanatuga mo tagata aitalafu ma tagata aitalafu

O le a le mea e mafai ona fesoasoani ai i le tusi o le credit

I le faigofie mokesi faila mo le faʻatau atu o se fale gaosi fua, faletupe masani ona ofoina atu itu auai i le fefaʻatauaʻiga e faia ai feololo i le tusi o aitalafu. Ia, afai e te faʻatagaina oe e tausisi i luga o le faʻateʻaina o tagata e ona ma tolu itu ae leʻi sainia le DKP fale mautotogi. A fuaina i le tusi o faʻamatalaga e faigata ona taofia se vaega o le aofaʻi i lalo o le faʻamatalaga. E faʻatagaina faletupe ona faʻatinoina feuiaiga ma le le talafeagai mai le resitaraina e naʻo le i ai o le i ai o fuaitau manaʻomia i le DCP ma le tutusa faamatalaga e le tusa ai.

Tusitusiga: L. Starhinova, o le tagata poto masani

Na lomia le tusiga i le mekasini "fale" Nu. 4 (2019). E mafai ona e lesitala i le lolomiina o le lomiga.

O le a le fua o le faʻatau atu o le fale mautotogi: fai mai moni tagata faʻatau 8818_9

Faitau atili